Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Caps

Bij PromoBee vind je verschillende caps en petten die je kunt laten bedrukken met een eigen ontwerp. Met de drie verschillende opties die verkrijgbaar zijn in tot wel 21 kleuren is er altijd een pet die past bij jouw bedrijf. Een cap kun je voor verschillende doeleinden inzetten. Zo kun je ervoor kiezen om de pet onderdeel te maken van je bedrijfsoutfit en het meegeven aan alle medewerkers, maar je kunt ze natuurlijk ook uitdelen op verschillende evenementen. Vooral in de zomer zijn de petten populair, omdat de kleppen goed de zon tegenhouden. We hebben een aantal petjes uitgekozen voor weergave. Zit er niet tussen wat je zoekt? Bekijk dan hier eens ons totale aanbod.

Toon prijs

Toont alle 6 resultaten

Sorteer op

Caps & Petten met eigen logo

Ben je op zoek naar een cap voor jouw bedrijf of evenement? Bij PromoBee vind je verschillende modellen zodat je ongetwijfeld een cap vindt die past bij jouw bedrijf. Ga je bijvoorbeeld voor een klassieke, professionele uitstraling? Dan kun je ervoor kiezen om een cap te laten borduren met je ontwerp. Ben je meer op zoek naar een informelere pet? Dan is de bedrukte truckers cap iets voor jou. Deze is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen. De variant in kleur bestaat uit één effen kleur die je full colour kunt laten bedrukken.

Wil je liever dat jouw logo er echt uitspringt en opvalt? Dan kun je kiezen voor de gekleurde truckers cap met een witte voorkant. De caps zijn verkrijgbaar van 50 tot 5000 stuks. Wat je oplage ook is, bij PromoBee vind je het.

Caps & Petten voor evenementen

Stel je je eens voor: je staat in de zomer op een evenement in de buitenlucht en jouw bedrijf is de enige die petten uitdeelt. Het zonnetje breekt door en al gauw zet iedereen de cap van jouw bedrijf op als bescherming tegen de zon. Een heel evenement bezaaid met jouw bedrijfslogo: zo komt de boodschap wel over! Bij PromoBee vind je door de vele opties altijd een betaalbare cap die bij jouw bedrijf past. Laat je caps bedrukken in haarscherpe fotokwaliteit.

Je ontvangt altijd een digitale proefdruk en wij sturen ook graag een gratis sample naar je op.

 

Caps borduren of bedrukken

de perfecte keuze voor jouw promotie!

Als het gaat om het promoten van je merk, bedrijf of evenement, zijn bedrukte caps een uitstekende keuze. Ze zijn niet alleen praktisch en functioneel, maar ze kunnen ook dienen als geweldige promotieartikelen om je boodschap over te brengen. Of het nu gaat om het versterken van de teamgeest binnen je bedrijf of om het vergroten van de naamsbekendheid, gepersonaliseerde caps zijn een slimme investering.

Bij het personaliseren van caps zijn er twee populaire opties: borduren en bedrukken. Beide methoden bieden verschillende voordelen, afhankelijk van je behoeften en budget. Hieronder zullen we de belangrijkste aspecten van beide methoden bespreken.

Wat is een cap borduren?

Caps borduren: Borduren is een techniek waarbij je je ontwerp, logo of tekst met garen op de cap laat aanbrengen. Deze methode geeft een luxe en professionele uitstraling aan de caps. Borduren zorgt ervoor dat je ontwerp duurzaam is en bestand is tegen wassen en dagelijks gebruik. Het is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar kwaliteit en een langdurig effect.

Voordelen van caps borduren:

  1. Duurzaamheid: Geborduurde ontwerpen blijven langer mooi, zelfs na herhaaldelijk wassen en dragen.
  2. Professionele uitstraling: Het reliëf van geborduurde ontwerpen geeft caps een luxe en hoogwaardige uitstraling.
  3. Geschikt voor complexe ontwerpen: Borduren is ideaal voor logo’s of ontwerpen met meerdere kleuren en details.

Wat is een cap bedrukken?

Caps bedrukken: Bedrukken is een techniek waarbij je je ontwerp op de cap laat drukken met inkt. Deze methode is snel, kosteneffectief en geschikt voor grotere oplages. Bedrukken is ideaal als je een budgetvriendelijke optie wilt voor het promoten van je merk. en cap bedrukken kan al vanaf 25 stuks

Voordelen van caps bedrukken:

  1. Kostenbesparend: Bedrukken is vaak voordeliger bij hogere oplages, waardoor het ideaal is voor grote evenementen of marketingcampagnes.
  2. Snelle productie: Bedrukken vereist minder voorbereidingstijd, wat betekent dat je bestelling snel klaar kan zijn.
  3. Grote kleurvariatie: Met bedrukken kun je levendige kleuren gebruiken die moeilijk te bereiken zijn met borduren.

Caps bedrukken of bordruen kan al vanaf 25 stuks: Of je nu kiest voor borduren of bedrukken, beide methoden kunnen worden toegepast op caps vanaf een oplage van 25 stuks. Dit maakt het ideaal voor kleine bedrijven, start-ups, sportteams, scholen en andere organisaties die op zoek zijn naar gepersonaliseerde caps in beperkte hoeveelheden.

Caps en petten bedrukken of bordduren.

Het personaliseren van caps met borduren of bedrukken is een slimme en effectieve manier om je merk of boodschap te promoten. Beide methoden bieden unieke voordelen, afhankelijk van je specifieke behoeften en budget. Of je nu kiest voor de luxe uitstraling van geborduurde caps of het budgetvriendelijke voordeel van bedrukte caps, je zult gegarandeerd indruk maken op je doelgroep.

Wacht niet langer en geef je merk een boost met gepersonaliseerde caps vanaf 25 stuks!