Snel advies 0528 - 85 11 55

Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Caps

Bij PromoBee vindt u verschillende caps en petten die u kunt laten bedrukken met uw eigen ontwerp. Met de drie verschillende opties die verkrijgbaar zijn in tot wel 21 kleuren is er altijd een pet die past bij uw bedrijf. Een cap kunt u voor verschillende doeleinden inzetten. Zo kunt u ervoor kiezen om de pet onderdeel te maken van uw bedrijfsoutfit en meegeven aan al uw medewerker, maar u kunt ze natuurlijk ook uitdelen op verschillende evenementen. Vooral in de zomer zijn de petten populair, omdat de kleppen goed de zon tegenhouden.

Toon prijs

Toont alle 3 resultaten

Sorteer op

Caps & Petten met eigen logo

Bent u op zoek naar een cap voor uw bedrijf of uw evenement? Bij PromoBee vindt u verschillende modellen zodat u ongetwijfeld een pet vindt die bij u past. Gaat u bijvoorbeeld voor een klassieke, professionele uitstraling? Dan kunt u ervoor kiezen om een cap te laten borduren met uw ontwerp. Bent u meer op zoek naar een informelere pet? Dan is de bedrukte truckers cap iets voor u. Deze is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen. De variant in kleur bestaat uit één effen kleur die u full colour kunt laten bedrukken. Wilt u liever dat uw logo er echt uitspringt en opvalt? Dan kunt u kiezen voor de gekleurde truckers cap met een witte voorkant. De caps zijn verkrijgbaar van 50 tot 5000 stuks. Wat uw oplage ook is, bij PromoBee vindt u het.

Caps & Petten voor evenementen

Stelt u zich eens voor: u staat in de zomer op een evenement in de buitenlucht. U bent het enige bedrijf dat petten uitdeelt. Het zonnetje breekt door en al gauw zet iedereen de cap van uw bedrijf op als bescherming tegen de zon. Een heel evenement bezaaid met uw bedrijfslogo: zo komt de boodschap wel over! Bij PromoBee vindt u door de vele opties altijd een betaalbare cap die bij uw bedrijf past. Laat uw caps bedrukken in haarscherpe fotokwaliteit. U ontvangt altijd een digitale proefdruk en wij sturen ook graag een gratis sample naar u op.