Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Mondkapjes

Wasbare mondkapjes laten bedrukken?

Wasbare mondkapjes; zowel 2 als 3 laags een duurzame keuze. Zijn uit te wassen en gaan lang mee. Te bestellen vanaf 10 stuks; vanaf 100 stuks tegen zeer scherpe prijzen.

Mondkapjes bedrukken, bescherm uzelf, u klanten . leerlingen of u medewerkers met bedrukte mondkapjes. Bedrukte mondkapjes zijn te bestellen vanaf 1 stuk. Vanaf 10 stuks kunnen we de mondmaskers bedrukken in full colour. Er zijn heel veel modellen op de markt. Wij adviseren u graag met een model budget wat u beschikbaar heeft, we hebben al een bedrukt mondkapje vanaf € 0.69 per stuk. Ook hebben we wasbare maskers.

Toon prijs

Resultaat 1–15 van de 16 resultaten wordt getoond

Sorteer op

Mondkapjes bedrukken vanaf 10 stuks levering binnen 1 week. Uw eigen mondkapjes bedrukken kan al vanaf 10 stuks, vraag nu uw offerte aan!

Heb jij nog geen mondkapje en heb je genoeg van de standaard blauwe wegwerp mondkapjes? Aangezien je straks zonder mondkapje geen toegang meer hebt tot openbare ruimtes, evenementen, winkels, restaurants en supermarkten is het bij ons nu ook mogelijk om eigen wasbare mondkapjes te ontwerpen. Goedkope mondkapjes die je zelf kunt ontwerpen bieden wij al aan vanaf 10 stuks, na ontvangst van de bestelling worden deze uiterlijk binnen één week geleverd.n Na ontvangst van de bestelling zullen wij eerst contact opnemen met een digitale proefdruk ter goedkeuring van het ontwerp. Er zijn weinig bedrijven die mondkapjes ook in kleine oplage en zo korte levertijd aanleveren. Zorg ervoor dat je straks niet op het allerlaatste moment bedrukte mondkapjes moet kopen. De vraag hiernaar is enorm wat betekent dat vele partijen op een gegeven moment uitverkocht en “overvol” raken. Bij ons geldt hoe groter de afname, hoe lager de prijs!

Kleine oplage mondkapjes – Laagste prijs en snelste levering!

Bij ons is het als één van de weinige bedrijven mogelijk om een kleine oplage eigen ontworpen mondkapjes te bestellen én ook nog snel te laten leveren. Voor dit type mondkapjes geldt een minimale afname van slechts 10 stuks, ideaal dus voor eigen gebruik of een klein gezelschap. Hierbij geldt hoe groter de afname, hoe lager de totale prijs. De aantallen bedrukte mondkapjes tot 1000 stuks worden door ons al binnen 1 week geleverd, dit kan niemand anders!

Mondkapjes zelf ontwerpen

Voor degene die zelf niet handig is met het maken van een ontwerp of design staat ons team uiteraard graag voor je klaar. Neem even contact met ons op en wij zullen volledig kosteloos een ontwerp van de mondmaskers op maat aanleveren. Mondkapjes zelf ontwerpen is natuurlijk de meest gekozen optie en werkt heel eenvoudig. Geef het gewenste aantal te ontwerpen mondkapjes door en upload jouw gewenste opdruk voor de mondkapjes. Dit kan een logo, naam, design of eigen ontwerp zijn. De mondkapjes worden volledig in full-color print bedrukt wat er schitterend uit ziet, je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Vervolgens nemen wij contact op met een digitale proefdruk zodat je een goed beeld krijgt van het eindresultaat. Na akkoord nemen wij de mondkapjes in productie en worden deze uiterlijk binnen twee weken afgeleverd.

Goedkope wasbare mondkapjes bedrukken met logo

Op zoek naar een bedrukt wasbare mondkapje voor jouw winkel, bedrijf, instelling of vereniging? Als “visitekaartje”, relatiegeschenk of bescherming van je medewerkers is het natuurlijk heel gaaf om goedkope mondkapjes te bedrukken met eigen logo of met naam. Op deze manier geef je een persoonlijk design aan de te dragen mondkapjes van de medewerkers of van jouw klanten. Maak je onderscheidend ten opzichte van de concurrent! Wij bieden de goedkope mondkapjes aan bij een oplage vanaf 10 stuks, één van de goedkoopste op de markt. Kom je er zelf niet helemaal uit of wil je een digitale proefdruk op maat ontvangen, neem gewoon even contact met ons op.

Specificaties van het te ontwerpen mondmasker

De eigen ontworpen mondkapjes worden volledig in full-colour bedrukt. Het betreft 2-laags polykatoen gezichtsbedekking met zwarte of witte elastische bies en oorlussen. Dit artikel voldoet aan de REACH-norm en is ook met succes getest voor gebruik en na 10 wascycli (60◦) volgens EN13274-7 (≥ 70%, Filtratie van spuitbussen) en ISO9237 (luchtdoorlatendheid) normen.

Houd er rekening mee dat deze mondkapjes niet medisch gekeurd zijn. Het dragen van de mondkapjes door de medewerkers herinnerd men vooral aan de corona situatie in de wereld waardoor bijvoorbeeld voldoende afstand gehouden wordt.