Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Fietsen

Reclame maken op de fiets

Promobee levert verschillende fiets items waaronder bedrukte fietsbellen, fiets vlaggetjes en bedrukte fietslampjes. Allemaal inzetbaar voor een betere zichtbaarheid en om ervoor te zorgen dat de bestuurder van de fiets veilig en verantwoord van a naar b kan reizen.  Reclame maken op de fiets door middel van een bedrukte fietslamp of bel is een duurzame en verantwoorde manier van reclame maken, omdat de items relatief lang in omloop zijn bij de ontvanger.

Toon prijs

Toont alle 5 resultaten

Sorteer op

Fietslampje bedrukken

Wil je als bedrijf bij de fietsende doelgroep een goede indruk achterlaten? Denk dan eens aan een bedrukte fietslamp. Deze zijn er in vele maten en kleuren. Bedrukte fietslampjes, zijn ideaal voor studenten, scholieren, medewerkers, klanten die per fiets van a naar b reizen.

Fietsbel berukken

Een bedrukte fietsbel is een duurzaam en lang blijvend promotie item. Als de bedrukte fietsbel eenmaal gemonteerd is op het stuur van de fiets, gaat deze er nooit meer vanaf. Dus een bedrukte fietsbel is een reclame item met een lange levensduur.  Bedrukte fietsbellen zijn er in vesechillende maten en modellen.

Fiets vlaggetje bedrukken

Fietsvlaggetjes met opdruk? Heb je een evenement of wil je kenbaar maken wie de deelnemers zijn van een fietstocht, vierdaagse, of bepaalde route? Dan is een bedrukte fietsvlag een ideaal promotie item. Bedrukte fiersvlaggetjes zijn erg populair onder deelnemers van fiets evenementen en kinderen.  Fietsvlaggetjes zijn al leverbaar vanaf 10 stuks.