Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Fietsen

Nederland is een echt fietsland, waardoor fietsaccessoires een relatiegeschenk zijn waar je veel zakelijke relaties blij mee kunt maken. In ons land is er sprake van een ware fietscultuur. Veelal pakken we liever de fiets dan de auto om ergens naartoe te gaan. Daarnaast zijn er de fervente fietsers die in het weekend flinke rondes maken. Daardoor zijn fietsaccessoires uitstekende relatiegeschenken en promotieartikelen. Via onze webshop kun je de meest uiteenlopende fietsaccessoires laten bedrukken, van fietslampjes tot aan fietsbellen. Zowel afbeeldingen als tekst kunnen hierop gedrukt worden. Bij PromoBee profiteer je altijd van een gratis digitaal ontwerp, gratis sample en gratis verzending. Wij helpen je reclame te maken op de fiets.

Toon prijs

Toont alle 8 resultaten

Sorteer op

Waarom kies je voor fietsaccessoires laten bedrukken?

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar nieuwe manieren om je bedrijf aan de man te brengen. Relatiegeschenken en promotieartikelen kunnen je hierbij helpen. Dergelijke artikelen hebben een lage prijs en een hoog rendement. Fietsaccessoires worden op de fiets toegepast. Omdat fietsen vaak onderweg zijn, hebben ze een hoge zichtbaarheid. Dit vergroot je naamsbekendheid in de regio. Bovendien zijn fietsaccessoires iets wat klanten daadwerkelijk gebruiken. Hierdoor is het een formidabel relatiegeschenk en promotieartikel in één. Naast een relatiegeschenk voor klanten, kun je bedrukte fietsaccessoires ook gebruiken voor de fietsen of e-bikes waar jouw werknemers op rijden.

Welke fietsaccessoires kun je laten bedrukken?

Bij PromoBee heb je de keuze uit een uitgebreid assortiment aan fietsaccessoires. Welke accessoires kun je bij ons laten bedrukken? We laten het je hieronder zien.

Fietslampjes bedrukken

Fietslampjes zijn altijd handig om over te beschikken. Ze zijn van essentieel belang als je in het donker moet fietsen. Heb je geen fietslampje, dan kan dit je een boete opleveren. Fietslampjes bedrukken is een goede manier om een zakelijke relatie een nuttig relatiegeschenk te geven, terwijl het ook een handig promotieartikel is.

Fietsbel bedrukken

Ook een fietsbel is een uitstekend relatiegeschenk en promotieartikel in één. Een fietsbel is prominent aanwezig op de voorkant van een fiets. Je hebt altijd een fietsbel op je fiets nodig, maar bovendien valt deze accessoire ook op bij voorbijgangers. Daarom kies je ervoor om een fietsbel te laten bedrukken.

Fietsvlag bedrukken

Ook een fietsvlaggetje kan van een mooie opdruk voorzien worden. Een fietsvlaggetje wordt ook wel een fietswimpel genoemd. Vooral kinderfietsen worden geregeld voorzien van een fietsvlag. Deze vlaggetjes springen in het oog en zullen bijdragen aan het vergroten van de naamsbekendheid van je onderneming. Een fietsvlag bedrukken doe je hier.

Fietsaccessoires bedrukken bij PromoBee

Van XL fietsbellen tot aan siliconen fietslampen, bij PromoBee kun je het allemaal laten bedrukken. Omdat Nederland zo’n fietsland is, zijn fietsaccessoires uitstekende relatiegeschenken. Bovendien gaan veel mensen met hun fiets op pad, waardoor deze accessoires ook geregeld te zien zijn. Het zijn hierdoor tevens uitmuntende promotieartikelen. Bij PromoBee laat je deze accessoires bedrukken voor de beste prijzen. Full colour is een optie. Groot inkopen levert je een hogere korting per stuk op. Bovendien profiteer je altijd van gratis verzending, een gratis digitaal ontwerp en een gratis sample. Ontdek het zelf binnen onze webshop.