Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Bureau onderleggers

Ben je op zoek naar bureau onderleggers voor op jouw kantoor of om weg te geven aan relaties? Welkom bij PromoBee! Hier vind je bureau onderleggers in verschillende formaten die geschikt zijn om in te zetten op je eigen kantoor of om weg te geven als relatiegeschenk. Door de verschillende formaten kun je kiezen welke onderlegger het best bij jou past. Welk formaat je ook kiest, de bureau onderleggers worden natuurlijk altijd bedrukt in haarscherpe fotokwaliteit met een eigen ontwerp. Heb je hulp nodig bij het ontwerpen van jouw bureau onderlegger of wil je eerst een exemplaar in het echt bewonderen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder en kunnen je assisteren met het aanvragen van een sample. Zo krijg je niet alleen de beste kwaliteit, maar ook de beste service!

Toon prijs

Toont alle 6 resultaten

Sorteer op

Bedrukte bureau onderleggers als relatiegeschenk

Ben je op zoek naar een perfect relatiegeschenk, bijvoorbeeld voor kerst of oud en nieuw? Dan is een bureau onderlegger de ideale oplossing. Bij PromoBee kun je jouw bureau onderlegger volledig personaliseren met een eigen ontwerp. Onze klantenservice kan je hierbij assisteren. Dat is handig, want een bureau onderlegger met kalender is natuurlijk een item wat het hele jaar op het bureau van je medewerkers of zakenrelatie ligt. Je wilt er dus voor zorgen dat jouw ontwerp dusdanig aanspreekt dat zij er het hele jaar plezier van hebben. Door de hoge kwaliteit van de onderleggers zullen je werknemers of  zakenrelaties er zeker plezier van hebben. Zoek dus niet verder en bestel deze prachtige bureau onderleggers als relatiegeschenk voor deze feestdagen!

Altijd de beste bureau onderleggers

Bij PromoBee vind je altijd de beste bureau onderleggers. De onderleggers zijn te verkrijgen in drie verschillende formaten: A2, A3 en de standaard maat. Elke bureau onderlegger heeft 25 of 50 vellen papier, zodat ze lang meegaan. Voorzie jouw ontwerp bijvoorbeeld van een kalender en de bureau onderlegger wordt direct multifunctioneel. Bij PromoBee worden de bureau onderleggers altijd full colour bedrukt in de beste kwaliteit. Haarscherpe fotokwaliteit is de standaard bij PromoBee! Ben je nog niet zeker van je keuze? Vraag dan gemakkelijk een sample aan, zodat je het product in het echt kunt bewonderen. Dit zal helpen om een keuze te maken. Onze klantenservice kan je hier ook verder bij helpen. Daarnaast krijg je na het uploaden van het ontwerp altijd binnen een uur een digitaal visueel voorbeeld toegestuurd, zodat je eventueel nog aanpassingen kunt maken aan jouw product. De beste service en de hoogste kwaliteit!