Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Bureau onderleggers

Bent u op zoek naar bureau onderleggers voor op uw kantoor of om weg te geven aan uw relaties? Welkom bij PromoBee! Hier vindt u bureau onderleggers in verschillende formaten die geschikt zijn om in te zetten op uw eigen kantoor, of om weg te geven als relatiegeschenk. Door de verschillende formaten kunt u kiezen welke onderlegger bij u past. Welk formaat u ook kiest, de bureau onderleggers worden natuurlijk altijd bedrukt in haarscherpe fotokwaliteit met uw eigen ontwerp. Heeft u hulp nodig bij het ontwerpen van uw bureau onderlegger of wilt u een exemplaar eerst in het echt bewonderen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder en kunnen u assisteren met het aanvragen van een sample. Zo krijgt u niet alleen de beste kwaliteit, maar ook de beste service!

Toon prijs

Toont alle 4 resultaten

Sorteer op

Bedrukte bureau onderleggers als relatiegeschenk

Bent u op zoek naar een perfect relatiegeschenk, bijvoorbeeld voor kerst of oud en nieuw? Dan is een bureau onderlegger de ideale oplossing voor u. Bij PromoBee kunt u uw bureau onderlegger volledig personaliseren met uw ontwerp. Onze klantenservice kan u hierbij assisteren. Dat is handig, want een bureau onderlegger met kalender is natuurlijk een item wat het hele jaar op het bureau van uw medewerkers of zakenrelatie ligt. U wilt er dus voor zorgen dat uw ontwerp dusdanig aanspreekt dat zij er het hele jaar plezier van hebben. Door de hoge kwaliteit van de onderleggers zullen uw werknemers of uw zakenrelaties er zeker plezier van hebben. Zoek dus niet verder en bestel deze prachtige bureau onderleggers als relatiegeschenk voor deze feestdagen!

Altijd de beste bureau onderleggers

Bij PromoBee vindt u altijd de beste bureau onderleggers. De onderleggers zijn te verkrijgen in drie verschillende formaten: A2, A3 en de standaard maat. Elke bureau onderlegger heeft 25 of 50 vellen papier, zodat ze lang meegaan. Voorzie uw ontwerp bijvoorbeeld van een kalender en uw bureau onderlegger wordt direct multifunctioneel. Bij PromoBee worden de bureau onderleggers altijd fullcolour bedrukt in de beste kwaliteit. Haarscherpe fotokwaliteit is de standaard bij PromoBee! Bent u nog niet zeker van uw keuze? Dan kunt u gemakkelijk een sample aanvragen zodat u het product in het echt kunt bewonderen. Dit zal helpen om uw keuze te maken. Onze klantenservice kan u hier ook verder bij helpen. Daarnaast krijgt u na het uploaden van uw ontwerp altijd binnen een uur een digitaal visueel ontwerp toegestuurd, zodat u eventueel nog aanpassingen kunt maken aan uw product. De beste service en de hoogste kwaliteit!