Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Make-up tassen

Een make-up tas, maar dan met logo? Bij PromoBee ben je aan het juiste adres! Wij hebben een breed assortiment aan make-up tassen. Zo zijn ze leverbaar in zes verschillende typen en in meer dan 5 kleuren. De tassen kunnen bedrukt worden met een (bedrijfs)logo of persoonlijke tekst. Na het ontwerpen ontvang je een gratis digitaal voorbeeld, waarna je een akkoord geeft. De levertijd is vanaf dan 5 tot 8 werkdagen. Bereken nu eenvoudig de all-in prijs en start met het ontwerpen van jouw eigen make-up tas.

Toon prijs

Toont alle 6 resultaten

Sorteer op

Goedkoop make-up tassen bedrukken

Wil je een goedkope, maar mooie make-up tas bedrukken? PromoBee helpt graag. Er zijn verschillende maten tassen in meerdere kleuren. Deze kunnen bedrukt worden met een logo of persoonlijke tekst. Ook kun je ervoor kiezen om ze te bestellen zonder opdruk, maar een mooi ontworpen make-up tas zorgt toch voor wat extra reclame. Vind je het lastig om zelf een ontwerp te maken? Onze persoonlijk betrokken designers helpen graag bij het maken van een mooi ontwerp. Voor overige vragen mag je uiteraard contact opnemen met het team van PromoBee, of klik tijdens werktijden op de chat rechts onderin.

Voordelen van de make-up tas

Het hebben van een make-up of toilettas heeft verschillende voordelen. De tassen van PromoBee hebben bijna allemaal verschillende vakken. Hierdoor zijn ze toegankelijk, organisatorisch en hygiënisch. De handige make-uptassen zijn nu te bedrukken met eigen logo. Extra leuk om bijvoorbeeld te geven aan de werknemers of om neer te leggen bij welnesscentra.

Gemakkelijk online

Bedrukte make-up tassen bestel je bij PromoBee gemakkelijk online. Na het kiezen van het geschikte model, kies je de hoeveelheid tassen die je wilt bestellen. Dan upload je jouw logo via de website. Nadat wij jouw ontwerp hebben binnengekregen, controleren we welke techniek de beste is, zodat we er zeker van zijn dat we de beste kwaliteit leveren. Nog niet helemaal zeker van jouw ontwerp? De designers van PromoBee hebben na jaren ervaring genoeg kennis in huis om te helpen met het ontwerpen van de mooiste designs. Na de ontwerpfase ontvang je gratis het digitale voorbeeld en indien gewenst een sample.