Onze werkwijze


Bij PromoBee streven wij naar een maatschappelijk verantwoorde productie. Een deel van de productie hebben wij in eigen handen. Zo kunnen de kosten laag worden gehouden en kunt u daarnaast bijvoorbeeld al in een kleine oplage bedrukte t-shirts verkrijgen. 
Voor het andere deel van de productie werken wij al jaren samen met vaste/betrouwbare partners en leveranciers. Tijdens het productieproces volgen wij het product op de voet, om zo de kwaliteit te waarborgen en onnodige kosten te voorkomen.

Promobee is al 10 jaar actief in de wereld van de relatiegeschenken. Dit gebeurt zowel op de offline als online markt. PromoBee heeft in tegenstelling tot andere aanbieders een enorm ruim assortiment en kan hiermee aan vrijwel al uw wensen voldoen.

Steeds gaan wij opzoek naar nieuwe en unieke producten en proberen deze geschikt te maken voor de promotionele markt. Wij volgen het product vanaf de tekentafel tot de fabriekshal, waarborgen de kwaliteit en houden onnodige kosten buiten de deur. Een goed aanbod en een prima en prijs en kwaliteitsverhouding staan dan ook centraal.

Wist u dat?

De beste reclame die u kunt inzetten, mond tot mond reclame is? Maar hoe bereikt u dit? Tevreden klanten zullen uw woord verspreiden en mogelijk zorgen voor nieuwe klanten. Een passend cadeau kan enorm bijdragen aan de tevredenheid van uw klant en uw relatie met de klant verbeteren.