Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Baby producten

Bij PromoBee kun je uiteenlopende soorten baby producten laten bedrukken. Zo kun je bijvoorbeeld baby kleding laten bedrukken, maar ook een slabbetje laten bedrukken behoort tot de mogelijkheden. Zo zijn er nog veel meer baby artikelen die je van een opdruk kunt laten voorzien. Dit is een interessante optie voor verschillende bedrijven en organisaties die met baby’s te maken hebben, van verloskundigenbedrijven tot aan de kinderopvang. Zo is een baby romper bedrukken bijvoorbeeld een leuk gepersonaliseerd relatiegeschenk voor een baby (en zijn of haar ouders). Maar je kunt er ook voor kiezen om een baby muts te laten bedrukken, wat als cadeau ook zeker in de smaak zal vallen. De mogelijkheden zijn vrijwel grenzeloos als je kiest voor PromoBee.

Toon prijs

Resultaat 1–15 van de 22 resultaten wordt getoond

Sorteer op

Baby kleding bedrukken als promotiemateriaal

Voor bedrijven en organisaties die met baby’s te maken hebben, kunnen baby artikelen een interessante manier zijn om de eigen onderneming te promoten. Bij PromoBee kun je zowel tekst als afbeeldingen laten plaatsen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om baby kleding te laten bedrukken met de naam en het logo van je bedrijf of organisatie. Vervolgens geef je deze bedrukte baby kleding als relatiegeschenk aan een klant of andere zakelijke relatie. Dit zal ten eerste al positief ontvangen worden omdat een artikel zoals baby kleding, in welke vorm dan ook, bruikbaar is voor de ontvanger. Zij hebben daadwerkelijk iets aan het product, waardoor er positievere attitudes richting je bedrijf ontstaan.

Baby shirt bedrukken om nieuwe ouders aan te trekken

Bruikbare giften worden meer gewaardeerd. Als je een leuk baby shirt of baby mutsje gepersonaliseerd hebt, is de kans groot dat nieuwe ouders dit hun kindje laten dragen. Hierdoor kan baby kleding als promotiemateriaal dienen. Als een kindje net geboren is, zal er een hoop kraamvisite op bezoek komen. Hierbij kan het gaan om broers en zussen van de ouders in dezelfde leeftijdscategorie, die wellicht ook nadenken over het nemen van (nog) een kindje. Hetzelfde geldt voor bevriende stellen uit dezelfde leeftijdscategorie. Stel dat ze kinderen nemen, dan zijn ze dankzij de bedrukte kleding al bekend met jouw bedrijf of organisatie. Zo heb je een streepje voor op de concurrentie.

Welke baby artikelen kun je laten bedrukken?

Bij PromoBee is het mogelijk om meerdere soorten baby artikelen te laten bedrukken. De belangrijkste voorbeelden hiervan zetten we hieronder voor je op een rij.

Baby kleding bedrukken

Hierboven bespraken we het al uitvoerig, maar één van onze meest populaire opties is het bedrukken van baby kleding. Je hebt de keuze uit meerdere kledingsoorten. Zo kun je een baby badjas laten bedrukken, een baby muts laten bedrukken, een baby shirt laten bedrukken, een kinder badjas laten bedrukken of een baby romper laten bedrukken.

Baby accessoires bedrukken

Daarnaast zijn er diverse handige baby accessoires die bedrukt kunnen worden. Goede voorbeelden hiervan zijn een slabbetje laten bedrukken of een groei meter handdoek laten bedrukken.

Baby knuffels bedrukken

Baby’s en kleine kinderen hebben graag een knuffeltje bij zich. Bij PromoBee kun je dit soort artikelen laten bedrukken. Zo kun je bijvoorbeeld een apen knuffeldoekje met dekentje laten bedrukken, een knuffeldoekje konijn laten bedrukken of een badeend laten bedrukken.

Baby artikelen met naam? Het kan bij PromoBee

Zoals je hebt kunnen lezen, heb je bij PromoBee de keuze uit verschillende soorten baby artikelen die je kunt laten bedrukken. Het is zelfs mogelijk om baby artikelen met naam te laten bedrukken. Onze bedrukkingen zijn altijd in haarscherpe kwaliteit, waarbij meerdere kleuren en zelfs Full Colour een optie is. Je profiteert van een gratis sample, gratis digitaal ontwerp en gratis verzending. Neem gerust een kijkje binnen onze webwinkel en ontdek de mogelijkheden.