Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Kalender

Bedrukte kalenders met uw eigen bedrijfslogo of tekst zijn het ideale relatiegeschenk. Denk eens aan een bedrukte kalender als kerstgeschenk! Kijk samen met uw relatie, medewerker of (potentiële) klant uit naar het volgende jaar. Kies uit verschillende kalenders, zoals een opvallende bureaukalender voor een half jaar of een jaar of een praktische weekkalender. Markeer belangrijke data en maak aantekeningen voor de eerstvolgende afspraak.

Uw bedrijfslogo of tekst kan fullcolour worden gedrukt op de kalender. Zo bent u het hele jaar door in beeld! Kies hieronder uit de verschillende maten en beschikbare kleuren. Heeft u een specifiek ontwerp in gedachten? Neem dan contact op met de designafdeling via info@promobee.nl. Binnen een paar minuten heeft u een offerte in uw mailbox! U ontvangt altijd een gratis digitaal ontwerp, zodat u gegarandeerd tevreden bent met uw bedrukte kalender. Uw eigen bedrukte kalender bestelt u al vanaf 50 stuks.

Toon prijs

Toont alle 6 resultaten

Sorteer op

Bedrukte kalenders

Verras uw klanten of medewerkers met een bedrukte kalender. Altijd een welkom cadeau! Kies voor een opvallende bureaukalender voor een compleet jaar, zodat u een goed overzicht heeft. Tijdens een telefoongesprek hoeft u alleen maar een blik op de kalender te werpen om te weten op wat voor dag een datum valt. Zo voorkomt u onhandige of ongewenste vergissingen in data. Markeer belangrijke data zoals het bedrijfsuitje door het te omcirkelen op de kalender, of markeer een langere periode zoals bijvoorbeeld uw vakantie. Een totaal overzicht van het hele jaar, past verrassend genoeg gemakkelijk op uw bureau.

Fullcolour weekkalender

De weekkalenders zijn kleiner van formaat, maar geven meer ruimte om aantekeningen te maken. Een belangrijke presentatie, een verjaardag van een collega of een telefonisch interview: met een weekkalender ziet u in één oogopslag wat u te doen staat de komende dagen. Kies tussen een weekkalender met ringband of een weekkalender als blok, beide hebben zo hun voordelen. Bovendien heeft u met een bedrukte weekkalender veel ruimte voor uw logo of tekst! Zowel boven als onder de weekkalender heeft u ruimte om te bedrukken. Er is zelfs de mogelijkheid om een persoonlijke tekst toe te voegen aan het begin van het jaar: zo starten uw medewerkers en relaties het jaar met u in gedachten!

Stevige bedrukte kalenders

De bedrukte kalenders van PromoBee worden gemaakt van hard karton en voelen stevig aan. Zowel de scheurbare weekkalenders als de bureaukalender voor een half jaar of een heel jaar worden in haarscherpe kwaliteit bedrukt. Maak gemakkelijk uw eigen ontwerp of laat een kalender ontwerpen in uw eigen huisstijl door onze designafdeling. Neem contact op via info@promobee.nl of bel voor snel advies 0528 – 85 11 55.