Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Kalender

De mogelijkheden zijn enorm als je een kalender wilt laten bedrukken. Kalenders bedrukken behoort tot onze specialiteiten. Kalenders met jouw eigen bedrijfslogo of tekst zijn het ideale relatiegeschenk. Zo is een kalender voor het nieuwe jaar perfect als kerstgeschenk. Perfect om te geven aan een (potentiële) klant, zakelijke relatie of aan je medewerkers. Hierbij heb je de keuze uit verschillende soorten kalenders, bijvoorbeeld een half jaar of een jaar of een praktische weekkalender. Hierop markeer je belangrijke data en afspraken. Laat je een kalender bedrukken door PromoBee, dan profiteer je bij iedere bestelling van een gratis digitaal ontwerp, gratis sample en gratis verzending.

Toon prijs

Toont alle 14 resultaten

Sorteer op

Waarom laat je een kalender bedrukken?

Verras jouw klanten of medewerkers door een kalender te laten bedrukken. Dit relatiegeschenk is altijd gewenst. Een omslagkalender bedrukken, bureaukalenders laten bedrukken: het kan allemaal bij ons. Dankzij kalenders heb je altijd een goed overzicht. Eén blik op de kalender vertelt je op wat voor dag een datum valt. Je ziet meteen of er al afspraken staan op die dag. Je vergeet geen enkele afspraak meer en je plant je tijd efficiënt in. Dubbele afspraken worden voorkomen. Een week, drie maanden, een half jaar of het hele jaar op één pagina: het past op je bureau.

Verschillende soorten kalenders verkrijgbaar

Kalenders zijn in vele varianten te bestellen via onze webshop. Je bepaalt zelf wat jouw klant, zakelijke relatie of medewerker het meest zal waarderen als relatiegeschenk. Hieronder zetten we een aantal van de meest gekozen varianten voor je op een rij.

Omslagkalender bedrukken

Bij een omslagkalender is er sprake van bladzijdes die je om kunt slaan. Deze bladzijdes zitten bevestigd aan een achterschild. Het verschilt per omslagkalender hoeveel datums er op de bladzijdes staan. Soms gaat het om een week, bij andere kalenders kan het om twee weken gaan. Omslagkalenders zijn perfect voor het noteren van afspraken. Bovendien zie je in één oogopslag welke datum het is, op welke dag deze datum is en in welke week het valt.

Bureaukalenders bedrukken

De naam zegt het al: bureaukalenders zijn bedoeld om op een bureau geplaatst te worden. Dankzij het compacte formaat zijn ze perfect voor de bureaus die je aantreft op kantoren. Hierdoor zijn bureaukalenders een goed relatiegeschenk voor zowel zakelijke relaties als je eigen medewerkers. Ook geschikt voor thuis op de werkkamer.

Weekkalender bedrukken

De weekkalenders zijn kleiner van formaat, maar geven meer ruimte om aantekeningen te maken. Een belangrijke presentatie, een verjaardag van een collega of een telefonisch interview: met een weekkalender zie je in één oogopslag wat je te doen staat de komende dagen. Kies tussen een weekkalender met ringband of een weekkalender als blok. Beide hebben zo hun voordelen. Bovendien heb je met een bedrukte weekkalender veel ruimte voor jouw logo of tekst.

Kalenders laten bedrukken door PromoBee

Jouw bedrijfslogo of tekst in full colour op een kalender laten bedrukken? Bij PromoBee kan het. Zo ben je het hele jaar door in beeld. Kies uit verschillende maten en diverse kleuren. Bepaal zelf welk soort kalender je laat bedrukken: een omslagkalender bedrukken, bureaukalenders laten bedrukken of een andere variant. Heb je een specifiek ontwerp in gedachten? Neem dan contact op met de designafdeling via info@promobee.nl. Binnen een paar minuten heb je dan een offerte in je mailbox. Een eigen bedrukte kalender bestel je al vanaf 50 stuks. Profiteren van korting? Hoe meer stuks je bestelt, hoe hoger de korting per stuk zal zijn.