Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Kalender

Bedrukte kalenders met jouw eigen bedrijfslogo of tekst zijn het ideale relatiegeschenk. Denk eens aan een bedrukte kalender als kerstgeschenk! Kijk samen met uw relatie, medewerker of (potentiële) klant uit naar het volgende jaar. Kies uit verschillende kalenders, zoals een opvallende bureaukalender voor een half jaar of een jaar of een praktische weekkalender. Markeer belangrijke data en maak aantekeningen voor de eerstvolgende afspraak.

Jouw bedrijfslogo of tekst kan fullcolour worden gedrukt op de kalender. Zo ben je het hele jaar door in beeld! Kies hieronder uit de verschillende maten en beschikbare kleuren. Heb je een specifiek ontwerp in gedachten? Neem dan contact op met de designafdeling via info@promobee.nl. Binnen een paar minuten heb je dan een offerte in je mailbox! Je ontvangt altijd een gratis digitaal ontwerp, zodat je gegarandeerd tevreden bent met jouw bedrukte kalender. Een eigen bedrukte kalender bestel je al vanaf 50 stuks.

Toon prijs

Toont alle 9 resultaten

Sorteer op

Bedrukte kalenders

Verras jouw klanten of medewerkers met een bedrukte kalender. Altijd een gewenst cadeau! Kies voor een opvallende bureaukalender voor een compleet jaar, zodat je een goed overzicht hebt. Tijdens een telefoongesprek hoef je alleen maar een blik op de kalender te werpen om te weten op wat voor dag een datum valt. Zo voorkom je onhandige of ongewenste vergissingen in data. Markeer belangrijke data zoals het bedrijfsuitje door het te omcirkelen op de kalender, of markeer een langere periode zoals bijvoorbeeld een vakantie. Een totaal overzicht van het hele jaar, past verrassend genoeg gemakkelijk op jouw bureau.

Fullcolour weekkalender

De weekkalenders zijn kleiner van formaat, maar geven meer ruimte om aantekeningen te maken. Een belangrijke presentatie, een verjaardag van een collega of een telefonisch interview: met een weekkalender zie je in één oogopslag wat je te doen staat de komende dagen. Kies tussen een weekkalender met ringband of een weekkalender als blok, beide hebben zo hun voordelen. Bovendien heb je met een bedrukte weekkalender veel ruimte voor jouw logo of tekst! Zowel boven als onder de weekkalender heb je ruimte om te bedrukken. Er is zelfs de mogelijkheid om een persoonlijke tekst toe te voegen aan het begin van het jaar.

Stevige bedrukte kalenders

De bedrukte kalenders van PromoBee worden gemaakt van hard karton en voelen stevig aan. Zowel de scheurbare weekkalenders als de bureaukalender voor een half jaar of een heel jaar worden in haarscherpe kwaliteit bedrukt. Maak gemakkelijk jouw eigen ontwerp of laat een kalender ontwerpen in eigen huisstijl door onze designafdeling. Neem hiervoor contact op via info@promobee.nl of bel voor snel advies 0528 – 85 11 55.

 

Week omslag kalender 2023 bedrukken

De meest populiare kalender voor 2023 die we verkopen is de week omslag kalender.  Deze week omleg kalenders zijn full colour te bedrukken. De achterschild is 20×34. We hebben ze ook in andere maten.  Ook hebben een week blok kalender voor 2023 deze is ook erg populair.  Heeft u speciale wensen of met spoed een kalender voor 2023 nodig. Neem dan contact met ons op.