Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Kleding

Kleding is een tijdloos relatiegeschenk. We dragen het allemaal, en ieder op zijn eigen manier. De praktijk leert ons dat relatiegeschenken meer gewaardeerd worden als ze ook daadwerkelijk gebruikt worden door de ontvanger. Aangezien je dan iets bruikbaars aan een klant of zakelijke relatie hebt gegeven, creëert dit een positievere attitude richting jouw bedrijf of organisatie. Bovendien is kleding laten bedrukken, zoals bijvoorbeeld sokken bedrukken of een polo bedrukken, een goede manier om je bedrijf te promoten. Daarnaast kun je jouw eigen werkkleding bedrukken online. PromoBee maakt het mogelijk. Bij ons profiteer je altijd van een gratis sample, gratis digitaal ontwerp en gratis verzending. Wat het doel ook is, je laat de kleding bedrukken door PromoBee. Zit er niet tussen wat je zoekt? Bekijk dan hier eens ons totale aanbod.

Toon prijs

Resultaat 1–15 van de 25 resultaten wordt getoond

Sorteer op

Waarom laat je kleding bedrukken?

Er kunnen diverse redenen zijn waarom je er voor kiest om kleding te laten bedrukken bij ons. Bedrukte kleding kan meerdere functies vervullen. Hieronder zetten we de voornaamste functies voor je op een rij.

Werkkleding bedrukken online

Er zijn verschillende bedrijven waarbij werknemers een passend werkuniform dragen. Goede voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld horecagelegenheden, werkplaatsen, garages en nog veel meer. Werkkleding laat je onderneming meer als een geheel aanvoelen. Bovendien is werkkleding met naam en logo ook een aanrader als je werknemers bijvoorbeeld klanten aan huis bezoeken. Zo kan je werkkleding ook als promotiemiddel dienen. Je kunt bij ons meerdere soorten kleding als werkkleding laten bedrukken online. Goede voorbeelden hiervan zijn een dames polo, een heren polo, een dames windjack of een heren windjack.

Kleding laten bedrukken als promotiemiddel

Een andere reden om door ons kleding te laten bedrukken is het feit dat kleding, in allerlei soorten en maten, kan dienen als een promotiemiddel. Relatiegeschenken zijn net dat extra beetje waardevoller als de ontvanger ze ook daadwerkelijk gebruikt. Niet voor niets zijn bijvoorbeeld pennen altijd populair om weg te geven. Je kunt ze altijd gebruiken. Omdat ze altijd gebruikt worden, komen meer mensen ze onder ogen. Nuttige relatiegeschenken zijn hierdoor een uitmuntende manier om je eigen bedrijf te promoten. Zo zal het mensen zeker opvallen als iemand een hoodie met de naam en het logo van je onderneming draagt.

Kleding als relatiegeschenk

Daarnaast kun je er ook voor kiezen om kleding simpelweg als relatiegeschenk te laten dienen. Klanten en zakelijke relaties worden altijd blij van een cadeau, al is het iets kleins zoals een puntenslijper. Het is de gedachte die telt. De kleding uit ons assortiment is comfortabel om te dragen. Ontvangers zullen dan ook wat blij zijn met dit geschenk. Je bepaalt geheel zelf welke soort kleding je weggeeft. Zo kun je bamboe sokken laten bedrukken, maar ook sportkleding bedrukken behoort tot je opties.

Kleding laten bedrukken door PromoBee

Wat je reden ook is om kleding te laten bedrukken, je doet het bij PromoBee. Wij leveren bedrukkingen in haarscherpe fotokwaliteit die in meerdere kleuren bedrukt kunnen worden, waarbij Full Colour tevens een optie is. Je profiteert bij iedere bestelling van een gratis sample, gratis digitaal ontwerp en gratis verzending. Hoe meer stuks je inkoopt, hoe hoger de korting per stuk zal zijn. Je hebt de keuze uit meerdere groottes, en we kunnen zelfs kleding voor je borduren. Ontdek zelf de mogelijkheden binnen onze webshop.