Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Ballen

Als je op zoek bent naar een uniek relatiegeschenk of promotiemiddel, is ballen bedrukken een uitmuntend idee. Bij PromoBee kun je diverse soorten ballen laten bedrukken. Zo kun je ervoor kiezen om een voetbal te laten bedrukken, maar ook basketballen en plastic ballen zijn een optie. Je bepaalt zelf wat je hierop laat bedrukken. Veel bedrijven kiezen voor het laten drukken van hun naam en logo, maar ook een slogan of het adres van je website zijn een optie. Bij PromoBee profiteer je van een gratis digitaal ontwerp, gratis sample en gratis verzendkosten. Wij zijn jouw nummer 1 online shop voor bijzondere relatiegeschenken en promotiemiddelen.

Toon prijs

Toont alle 15 resultaten

Sorteer op

Waarom laat je ballen bedrukken?

Ballen bedrukken is de beste manier om deze voorwerpen te personaliseren. Ballen kunnen gebruikt worden voor verschillende soorten sporten, maar ze kunnen ook gebruikt worden voor uiteenlopende andere spellen: stoepranden, trefbal, lummelen en nog veel meer. Een bal is altijd nuttig als relatiegeschenk. Vooral bij gezinnen met spelende kinderen valt een nieuwe (voet)bal in de smaak. Zo weet je zeker dat dit geschenk ook daadwerkelijk gebruikt zal gaan worden. Hoe meer een bal gebruikt wordt, hoe meer mensen dit promotiemiddel te zien krijgen. Bovendien creëer je positievere attitudes richting je bedrijf als je relatiegeschenken geeft die nuttig zijn. Daarom waarderen mensen geschenken zoals waterflesjes,handdoeken en pennen: ze gebruiken ze ook daadwerkelijk.

De combinatie van de bolle vorm en het ruime oppervlak zorgt ervoor dat je ballen prima kunt laten bedrukken. Je bepaalt zelf wat je hierop laat plaatsen. Bovendien is het mogelijk om meerdere elementen op een bal aan te brengen. Zo kun je op de ene zijde het logo van je bedrijf laten plaatsen en op de andere zijde de naam. Je kunt een bal laten voorzien van meerdere afbeeldingen. Hierdoor behoren ballen tot de meest veelzijdige geschenken op het gebied van personalisatie.

Voetbal bedrukken: veel mogelijkheden

Voor veel bedrijven is een bal een interessant relatiegeschenk. Voor zakelijke relaties en klanten met gezinnen is dit een leuk cadeau voor de kinderen. Als een gift nuttig is, creëert dit positievere associaties met jouw bedrijf. Bovendien heb je veel mogelijkheden als je ballen laat bedrukken bij PromoBee. Zo kun je in meerdere kleuren een opdruk laten plaatsen. Hierbij heb je de keuze uit veel mooie kleuren. Zo komt jouw opdruk het beste tot zijn recht. Daarnaast bepaal je zelf hoeveel opdrukken er op de bal aangebracht worden en op welke plaatsen ze worden gedrukt. Wat je design ook is, wij laten het stralen.

Ballen bedrukken bij PromoBee

Voor bedrukking in haarscherpe fotokwaliteit zit je bij PromoBee helemaal goed. Bij ons wordt groot inkopen beloond. Hoe meer stuks je koopt, hoe lager de prijs per stuk zal zijn. Je kunt een voetbal laten bedrukken, maar ook een volleybal bedrukken of een basketbal bedrukken behoren tot de mogelijkheden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel een kijkje binnen onze webshop.

Tennis ballen bedrukken?

Al vanaf 25 stuks bedrukken we tennis ballen. We hebben veel verschillende kleuren? Wil je opballen op de tennis baan? Of organiseerd uw bedrijf een tennis toernooi dan is een bedrukte tennisbal een leuke toegevoegde waarde.