Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Handdoeken

Voor al jouw bedrukte of geborduurde handdoeken ben je bij PromoBee aan het juiste adres. Bij ons vind je een ruim aanbod aan verschillende soorten handdoeken, zodat je voor elk doeleinde een geschikte handdoek kunt vinden. Deze handdoeken zijn compleet te personaliseren met jouw bedrijfslogo of huisstijl. Hiermee zijn ze perfect in te zetten als promotiemiddel. Voor iedere gelegenheid en voor ieder bedrijf is er namelijk wel een passende handdoek te vinden. Ga je voor de sporthanddoek met logo van jouw sportschool, sportclub of sportevenement? Kies je voor een badlaken als zomerse give-away? Waar je ook voor kiest, wij hebben het. De handdoeken worden bedrukt of geborduurd. Ook behoort bandinweving tot de mogelijkheden. Wil je advies over welke handdoek en welke personalisatie-optie het beste bij jou en jouw bedrijf past? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij kunnen jou voorzien van het beste advies. Ook kun je op die manier een gratis sample aanvragen, zodat je fysiek vergelijkingsmateriaal hebt.

Toon prijs

Resultaat 1–15 van de 24 resultaten wordt getoond

Sorteer op

Handdoeken bedrukken voor jouw bedrijf

Bij PromoBee vind je handdoeken voor alle doeleinden. Dus ook voor jouw bedrijf, hotel of Bed & Breakfast. Bij PromoBee kun je de handdoeken compleet op maat laten personaliseren. Van kleine gastendoekjes tot grote badlakens. Hoe mooi staat het namelijk als alle handdoeken in de pantry of de toiletten hetzelfde zijn en bedrukt in jouw huisstijl? Ook ben je op deze manier verzekerd van dezelfde kwaliteit handdoeken. Ben je op zoek naar handdoeken van topkwaliteit die je compleet kunt personaliseren? Dan ben je bij PromoBee aan het juiste adres!

Sporthanddoeken met eigen huisstijl

Tijdens of na het sporten is een handdoek onmisbaar. Je hebt hard gewerkt en wilt dus die zweetdruppels gemakkelijk weg kunnen vegen met een zachte, absorberende handdoek. Ook dit soort sporthanddoeken vind je bij PromoBee. Deze bedrukte sporthanddoeken zijn uitermate geschikt voor in de sportschool, waar het sporten met een handdoek dikwijls verplicht is. Maar ook kun je deze sporthanddoeken laten personaliseren voor jouw sportevenement of gewoon weggeven als leuke give-away van jouw bedrijf. Je weet zeker dat de ontvanger spontaan zin zal krijgen om te gaan sporten.

Bedrukte badlakens

Met de zomer in aantocht kun je scoren met een bedrukt badlaken in jouw huisstijl. Een badlaken is namelijk een perfect relatiegeschenk voor jouw werknemers, klanten of zakenrelaties. Zij nemen jouw geschenk mee naar verre oorden en zonnige bestemmingen en spreiden daar hun badlaken uit – met het logo of huisstijl erop, te zien voor iedereen. Heb je liever een andere stijl dan een bedrukt badlaken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Een badlaken is namelijk ook te verkrijgen met een bandinweving. Dit creëert een band onderaan de handdoek met een 3D-effect van uw logo of bedrijfsnaam. Ook kun je kiezen voor een reliëf inweving, waardoor jouw logo of boodschap in de handdoek wordt geweven. Deze techniek zorgt ervoor dat jouw boodschap over 20 jaar nog steeds feilloos te zien is op de handdoek. Voor al jouw handdoeken kun je dus terecht bij PromoBee!