Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Verpakkingsmaterialen

Bestel snel en simpel jouw verpakkingsmaterialen. Om de verzending en verpakking van jouw verkochte producten er professioneel uit te laten zien, heb je natuurlijk de juiste bedrukte producten nodig. Met onze bedrukte producten krijgt jouw verpakkingsmateriaal een persoonlijke touch doordat jouw logo of tekst erop staat. Voor ieder te verzenden artikel is er het juiste bedrukte verpakkingsmateriaal. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verzenddozen, verzendzakken, tape, stickers en cadeaupapier.

Toon prijs

Resultaat 1–15 van de 28 resultaten wordt getoond

Sorteer op

Bedrukt verpakkingsmateriaal met logo

Een mooi, bedrukte verpakking om jouw producten te verzenden, zorgt dat de klant gelijk doorheeft wie de verzender is. Hierdoor creëer je een professionele uitstraling. De meeste verpakkingsmaterialen kunnen rondom bedrukt worden in full colour. Door ons ruime assortiment is er voor alle artikelen die verpakt moeten worden de juiste verpakking. En dat in haarscherpe fotokwaliteit. Je ontvangt altijd van tevoren een digitaal ontwerp. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en zorgen we samen voor de beste kwaliteit.

Verschillende bedrukte verpakkingsmaterialen

Er zijn meerdere opties om jouw artikelen professioneel te verpakken en te versturen, namelijk:

  • Brievenbusdoos: De bedrukte brievenbusdoos komt in drie maten. Het is uitermate geschikt om bijvoorbeeld boeken, dvd’s en kleding te verpakken en versturen.
  • Cadeaudoosje: Hiermee maak je een cadeau of waardebon net even wat specialer, door jouw logo of tekst er op te laten bedrukken. Het cadeaudoosje kan geheel rondom worden bedrukt.
  • Gondeldoosje: Deze zijn perfect voor het versturen van een cadeautje, een bedrukte pen of notitieblokje.
  • Bedrukte (papieren) tape: dit is ideaal om pakketten mee dicht te maken. En doordat jouw logo of tekst erop bedrukt is, heeft de klant gelijk door dat het van jou komt!
  • Verzendzak: Gemaakt van scheurvaste folie en daardoor bestendig tegen alle weersomstandigheden. Zo weet je zeker dat jouw pakket ongeschonden overkomt.

Goedkoop verpakkingsmaterialen bedrukken

Bedrukt verpakkingsmateriaal is net dat beetje extra dat ervoor zorgt dat klanten jouw onderneming onthouden. Onze verpakkingsmaterialen zijn gemaakt van goede kwaliteit papier en plastic. Hierdoor weet je zeker dat het pakket ongeschonden bij de klant wordt geleverd. Benieuwd naar jou mogelijkheden? Neem contact op met onze klantenservice.