Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Glazen Waterflesjes Bedrukken? 750 ml

  • Levering uiterlijk donderdag 01 augustus
  • Minimum afname: 102 stuks
  • Snelle levering

> Laagste Prijs Garantie Dit model glazen waterflesje is de goedkoopste variant uit ons assortiment. Dit model flesje heeft een inhoud van 750 ml en wordt geleverd met een standaard  grijze dop. Glazen fles mineraalwater inclusief full colour etiket.     Uw eigen drinkwaren bedrukken kan al vanaf 102 stuks, vraag nu uw offerte aan!

Waterflesjes bedrukken?

 

Miraalwater 750ML in glazen flesje laten bedrukken. Met een zilveren schroefdop.

Het totale drukoppervlak van het label is 205 mm breed en 65 mm hoog. Aan de linkerzijde van het label dient u 15 mm ruimte vrij te laten tbv de ingrediëntenverklaring, welke wij voor u plaatsen. Houdt u aan de rechterkant van het label rekening met een overlapping van ca. 15 mm tbv het plakken.

Aantal
102
168
252
504
750
1002
1500
2004
3000

Bedrukking

Bestanden uploaden
Je kunt gemakkelijk en snel bestanden toevoegen aan je bestelling in het afrekenproces. In de winkelwagen staat een button waar je jouw bestanden toe kunt voegen. Heb je er voor gekozen dat PromoBee het ontwerp maakt? Dan is het mogelijk om hier ondersteunend materiaal bij te voegen zoals logo’s, foto’s of overige bestanden. De maximale upload grootte is 100MB.

Meerdere bestanden of groter dan 100MB?
Zijn je bestanden groter dan 100MB of wil je in 1 keer meerdere bestanden uploaden? Maak dan gebruik van Wetransfer. Gebruik hierbij info@promobee.nl als e-mailadres.

Controle
Voordat we tot bedrukking overgaan, controleren we uw ontwerp op diverse punten. Mochten we problemen ontdekken, dan brengen we u op de hoogte.

Vragen over uw digitale ontwerp?
We staan klaar om al uw vragen rondom het digitale ontwerp (en overige vragen) te beantwoorden. Schroom niet en neem contact op via: 0528 – 85 11 55 of info@promobee.nl.

Levertijd

Levertijd
De levertijd van dit product is werkdagen. Bezorging is gratis.

Track & trace
Zodra uw producten gedrukt zijn ontvangt u een track & trace code.

Spoedlevering
Mocht u te maken hebben met een deadline? Vraag dan via de normale procedure een offerte aan via onze website en vermeldt bij deze aanvraag de datum waarop u de producten uiterlijk nodig hebt. Wij zullen dan ons uiterste best doen om de bestelling op tijd af te leveren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Glazen Waterflesjes Bedrukken? 750 ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *