Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Bedrukte Waterflesjes

Waterflesjes bedrukken?

Ben je op zoek naar bedrukte waterflesjes? Wij leveren bedrukte waterflesjes al vanaf 48 stuks. De keuze tussen verschillende modellen, kleuren en doppen is aan jou. Het eventueel bedrukken van het etiket zorgt voor een professionele uitstraling en zorgt er bovendien voor dat veel mensen jouw reclame-uiting zien. Denk eens aan bedrukte waterflesjes tijdens een evenement, beurs of congres. Selecteer hieronder het model, de kleur dop, het gewenste aantal en je ontvangt binnen één minuut een offerte in de mailbox. Heb je advies nodig bij deze keuze? Neem dan contact op met onze support. Levering binnen 2-3 werkdagen is mogelijk.

Toon prijs

Toont alle 9 resultaten

Sorteer op

Waterflesjes bedrukken?

Je kunt waterflesjes bedrukken in elk ontwerp. De flessen hebben een inhoud van 330 of 500 ML. Je mag bij ons zelf een ontwerp aanleveren maar wij kunnen je hier ook bij helpen. Het ontwerp van je bedrukte waterflesje wordt gedrukt in full colour en haarscherpe kwaliteit op gelamineerde etiketten voor een perfect resultaat. De stevige lamineerlaag zorgt ervoor dat de etiketten bestand zijn tegen vervagen, krassen en water.

De waterflesjes zijn al verkrijgbaar vanaf 48 stuks. Ook kunnen wij binnen drie dagen leveren met elk ontwerp. De waterflesjes kun je voor ontzettend gelegenheden gebruiken. Ben je op zoek naar een glazen waterfles voor bijvoorbeeld tafelwater? Bekijk dan onze pagina met glazen waterflessen tafelwater.

De mogelijkheden op een rijtje

Voor een bedrukte drinkfles heb je verschillende mogelijkheden. Hierbij verschillende opties van de producten op een rijtje:

Naast bovenstaande voorbeelden, zijn er nóg meer flesjes beschikbaar. Bekijk de producten en gebruik de filter om tot jouw gewenst product te komen. Liever blikjes dan flesjes? Ga dan voor het blikje water.

Zelf etiket ontwerpen?

Wil jij een waterflesjes laten bedrukken en zelf het etiket ontwerpen? Dan kun je de template hieronder gebruiken voor de opmaak van bedrukte waterflesjes. Bij het bedrukken van waterflesjes moet je rekening houden dat er altijd een statiegeld barcode zichtbaar blijft op het flesjes. Tevens moeten op de bedrukte waterflesjes altijd een herkomst en ingrediënten worden meegenomen.

Voor vragen of hulp kun je contact opnemen met onze klantenservice. Zowel telefonisch als per e-mail.

 

Gepersonaliseerde waterflesje: hiervoor kun je het inzetten

Voor vrijwel elk evenement zijn gepersonaliseerde waterflesjes een slimme marketingactie. Zowel als weggevertje als voor verkoop. De flesjes met logo komen vaak in het zicht en worden door veel mensen hergebruikt. Hierbij inspiratie bij wat voor gelegenheden je bedrukte waterflesjes kunt inzetten.

Waterflesjes voor bruiloften

Water drinkt iedereen, dus een waterflesje met een persoonlijke touch is altijd een goed trouwbedankje. Je kunt de waterflesjes bijvoorbeeld voorzien van een etiket dat je helemaal naar eigen wens ontwerpt. Zo ontstaat een uniek en verfrissend bruiloftscadeau met jouw eigen artwork. Je kunt het etiket bijvoorbeeld laten bedrukken met een mooie bruidsfoto, de naam van bruid en bruidegom, de datum van de bruiloft of een mooie spreuk.

Waterflesjes voor winkels en retail

Het werven van vaste klanten is een van de belangrijkste doelstellingen van een winkelier of retailer. Een bedrukt flesje water voor de retail kan daarbij helpen. Het binden van klanten biedt namelijk de beste kans op het verhogen van inkomsten en dus op het behalen van meer winstgevendheid van een winkel.

Waterflesjes voor sportevenementen

Op elk sportevenement is de aanwezigheid van water een must. Flesjes water op een sportevenement, zoals een hardloopwedstrijd, marathon of een wielerwedstrijd, komen dus erg goed van pas en zullen vrijwel nooit ongebruikt weggegooid worden. Bedrukte waterflesjes voor hardloopwedstrijden of sport toernooien.

Waterflesjes bedrukken voor beurzen en congressen

Een congres of beurs is de perfecte locatie om je bedrijf te promoten en om naamsbekendheid te creëren. Niets is namelijk zo krachtig als live communicatie. Een bedrukt waterflesje voor tijdens beurzen en congressen kan daarbij helpen.

Om potentiële klanten te werven, wil je daarom een goede indruk achterlaten bij bezoekers van je congresstand of beursstand. Een mooi spandoek, een roll-up banner en informatieve flyers of posters zijn hierbij cruciaal, maar je kunt je bezoekers ook een leuk presentje meegeven: een gepersonaliseerd waterflesje.

Waterflesje met logo

Los van speciale gelegenheden of evenementen, kun je ook ‘gewoon’ waterflesjes met logo laten drukken. Simpelweg om in de koelkast van je kantoor te zetten of als het uitkomt weg te geven aan gasten of klanten. Daarnaast zijn waterflesjes met logo ook ideaal voor bijvoorbeeld (voetbal)clubs, verenigingen, horeca en campings.

Kom je er niet helemaal uit met het ontwerp van het etiket of heb je nog een aantal vragen? Neem dan contact op via 0528-851155 of mail: info@promobee.nl. Onze specialisten en designers helpen je graag.

Waterflesjes bedrukken met spoed?

Heb je snel bedrukte waterflessen nodig? Neem dan contact met ons op. In veel gevallen kunnen we waterflesjes sneller leveren dan op de website staat aangegeven. Heb je een strakke deadline of spoed? Bel dan direct.