Snel advies 0528 - 85 11 55

Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Bedrukte Waterflesjes

Waterflesjes bedrukken?

Ben jij op zoek naar bedrukte waterflesjes? Wij leveren bedrukte waterflesjes, al vanaf 48 stuks. De keuze tussen verschillende modellen, kleuren en doppen is aan jou. Het eventueel bedrukken van het etiket zorgt voor een professionele uitstraling en zorgt er bovendien voor dat veel mensen jouw reclame-uiting zien. Denk eens aan bedrukte waterflesjes tijdens een evenement, beurs of congres. Selecteer hieronder het model, de kleur dop, het gewenste aantal en je ontvangt binnen één minuut een offerte in de mailbox. Heb je wat advies nodig bij deze keuze? Neem dan contact op met onze water specialisten. Levertijd is in de meeste gevallen binnen 2-3 werkdagen mogelijk.

Toon prijs

Toont alle 9 resultaten

Sorteer op

Waterflesjes bedrukken?

Wij kunnen waterflesjes bedrukken in elk ontwerp. Waterflesjes hebben een inhoud van 330 of 500 ML.  Je mag bij ons zelf een ontwerp aanleveren maar wij kunnen je hier ook in ontzien. Het ontwerp van u bedrukte waterflesje wordt gedrukt in full colour en haarscherpe fotokwaliteit op gelamineerde etiketten voor een perfect resultaat. De stevige lamineerlaag zorgt ervoor dat de etiketten bestand zijn tegen vervagen, krassen en zelfs water.

De waterflesjes zijn al verkrijgbaar vanaf 48 stuks. Ook kunnen wij binnen drie dagen leveren met elk ontwerp. Onze waterflesjes kun je voor vele gelegenheden gebruiken.

Waterflesjes voor bruiloften

Water drinkt iedereen, dus een waterflesje met een persoonlijke touch is altijd een goed trouwbedankje. Je kunt de waterflesjes bijvoorbeeld voorzien van een etiket dat u helemaal naar eigen wens heeft ontworpen. Zo ontstaat een uniek en verfrissend bruiloftscadeau met jouw eigen artwork! Je kunt het etiket bijvoorbeeld laten bedrukken met:

  • Een mooie bruidsfoto
  • De naam van jezelf en je partner
  • De datum van jouw bruiloft
  • Een leuke of grappige spreuk over het huwelijk

Waterflesjes voor winkels en retail

Het werven van vaste klanten is een van de belangrijkste doelstellingen van een winkelier of retailer. Een bedrukt flesje water kan daarbij helpen. Het binden van klanten biedt namelijk de beste kans op het verhogen van inkomsten en dus op het behalen van meer winstgevendheid van een winkel.

Waterflesjes voor sportevenementen

Op elk sportevenement is de aanwezigheid van water een must. Flesjes water op een sportevenement, zoals een hardloopwedstrijd, marathon of een wielerwedstrijd, komen dus erg goed van pas en zullen vrijwel nooit ongebruikt weggegooid worden. Bedrukte waterflesjes voor hardloopwedstrijden of sport toernooien.

Waterflesjes bedrukken voor beurzen en congressen

Een congres of beurs is de perfecte locatie om uw bedrijf te promoten en om naamsbekendheid te creëren. Niet is namelijk zo krachtig als live communicatie. Een bedrukt waterflesje kan daarbij helpen.

Om potentiële klanten te werven, wil je daarom een goede indruk achterlaten bij bezoekers van uw congresstand of beursstand. Een mooi spandoek, een roll-up banner en informatieve flyers of posters zijn hierbij cruciaal, maar je kunt je bezoekers ook een leuk presentje meegeven.

Kom je er niet helemaal uit met het ontwerp van het etiket of heb je nog een aantal vragen? Neem dan contact op via T. 0528-851155 of mail: info@promobee.nl. Onze waterspecialisten en designers helpen je graag!

Waterflesjes bedrukken met spoed?

Heeft u snel bedrukte waterflejses nodig? Neem dan contact met ons op in veel gevallen kunnen we waterflesjes sneller leveren. Heeft u een deadline of met spoed bedrukte waterflesjes nodig bel ons dan.

Waterflesjes bedrukken? Zelf etiket ontwerpen?

Wil jij een waterflesjes laten bedrukken en zelf het etiket ontwerpen? Dan kun je de template hieronder gebruiken voor de opmaak van bedrukte waterflesjes. Bij het bedrukken van waterflesjes moet je rekening houden dat er altijd een statiegeld barcode zichtbaar blijft op het flesjes. Tevens moeten op de bedrukte waterflesjes altijd een herkomst en ingrediënten worden meegenomen.

TEMPLATE 330ML

TEMPLATE 500 ML