Snel advies 0528 - 85 11 55

Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Take-away producten

Take-away is niet meer weg te denken in deze tijd. Iedere eetgelegenheid biedt wel een mogelijkheid om eten af te halen of mee te nemen. Jouw klanten genieten van de heerlijke gerechten die je serveert. Maak het gerecht nu nóg specialer door het extra mooi en handig te verpakken. Dit doe je geheel eenvoudig met de take-away toebehoren van PromoBee

 

fluitje bedrukken

Horeca toebehoren

Ieder gerecht is voor jouw klant speciaal. Je gaat immers niet iedere dag uit eten. Met de bedrukte horeca toebehoren van PromoBee geef je een extra dimensie aan jouw gerechten. Serveer bijvoorbeeld dat biertje in een bedrukt bierglas met logo met daaronder een passend bierviltje. Of wat dacht je van placemats helemaal in de stijl van jouw restaurant? Bij Promobee kun je jouw horeca toebehoren laten bedrukken met jouw eigen ontwerp!

 

Verpakkingsmateriaal voor take-away

Het klinkt een beetje vreemd wellicht, verpakkingsmateriaal voor take-away. Maar zo gek is dit nog niet. Denk bijvoorbeeld aan vetvrij papier. Ideaal om een goede sandwich of een portie friet in op te dienen. Zo verpak jij jouw gerechten op hygiënische wijze en ook nog eens functioneel!

 

 

 

Waarom is horeca producten bedrukken een goed idee?

Je loopt in een winkelstaat en ziet allemaal mensen eten. Met de producten van Promobee geef je net even dat extraatje aan de gerechten. Met bedrukt vetvrij papier, bierviltjes of zelfs rietjes val je als ondernemer zeker op. Het doel van een promotieartikel. Wil je tips over hoe jij kunt opvallen met de promotieartikelen van PromoBee? Neem dan gerust contact met ons op.

Horeca toebehoren bedrukken

Van klein naar groot, ieder artikel bij PromoBee wordt in eigen stijl geleverd. Zo ook de horeca toebehoren. van hamburgerprikkers tot bierglazen. Ieder product krijgt zijn eigen opdruk. Dit kan jouw bedrijfslogo zijn, maar ook een persoonlijke boodschap is mogelijk. Hierdoor heeft PromoBee voor iedereen een passend product. Nadat jij jouw artikelen hebt geselecteerd, lever je een ontwerp aan. Wij kijken dan naar de beste methode om te bedrukken. Wist je dat je bij ons een digitale sample krijgt? Indien gewenst sturen we ze zelfs op, zodat jij er zeker van bent dat je de beste kwaliteit krijgt.