Wegens familieomstandigheden kan een reactie op uw aanvraag wat langer duren dan u van ons gewend bent.

Snel advies 0528 - 85 11 55

Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Verpakkingsmaterialen voor webshops

Jouw verzending is niet compleet zonder professionele verpakking. Dit is immers het eerste dat jouw klant ziet als zijn bestelling binnenkomt. Bij PromoBee kun je jouw verpakkingsmateriaal laten bedrukken met eigen logo, afbeelding of persoonlijke boodschap. Speciaal gericht op webshopeigenaren hebben wij een geheel assortiment samengesteld. Neem een kijkje en laat je inspireren. Liever direct bestellen? Bekijk dan onze webshop producten.

papieren tape bedrukt met eigen logo

Verschillende artikelen voor jouw webshop

Bij de verzending van jouw artikelen komt meer kijken dan dat je in eerste instantie dacht. PromoBee heeft een ruim assortiment aan artikelen die jou kunnen helpen bij deze verzending. Denk aan bedrukte tape, verzendzakken, vloeipapier en brievenbusdoosjes. De artikelen zijn los te gebruiken, maar zeker ook te combineren.

Extra opvallend jouw pakketje versturen

Artikelen bescherm je extra met vloeipapier. Daarna kun je het gehele pakketje versturen in een brievenbusdoosje of verzendzak. Om het pakket goed te sluiten, plak je het dicht met de bedrukte tape. Hierdoor komt jouw pakketje veilig aan, maar valt het ook zeker op! Op ieder artikel is een opdruk mogelijk. Maar je kunt er ook voor kiezen om op een paar producten een andere opruk te laten bedrukken. Bijvoorbeeld een tekst op de bedrukte tape of kleine logo’s op het vloeipapier. Er is ontzettend veel mogelijk.

 

 

Verpakkingsmateriaal bedrukken

PromoBee is al jaren actief in het bedrukken van allerlei artikelen. De kleinste producten kunnen wij nog voorzien van een logo, boodschap of afbeelding. Iedere bedrukking is in haarscherpe fotokwaliteit! Het enige dat jij hoeft te doen is een product selecteren en het ontwerp meesturen. Wij verzorgen de rest. Heb je nog geen idee wat voor jou de beste bedrukking is? Geen probleem. Wij hebben designers die kunnen helpen om voor jou de mooiste opdruk te ontwikkelen. Neem dan contact op met de designers van Promobee.