Snel advies 0528 - 85 11 55

Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Tassen

Bent u op zoek naar een tas om te laten bedrukken? Dan hoeft u niet verder te zoeken. We bieden een groot assortiment tassen aan. Bij PromoBee kunt u tassen laten bedrukken om ze vervolgens als promotieartikelen gebruiken. Al onze tassen zijn van de hoogste kwaliteit. De levertijd van de bedrukte tassen is ca. 5-10 werkdagen, na goedkeuring van het artwork. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! U ontvangt een gratis ontwerpvoorstel met uw motief en, indien gewenst, een sample per post. We helpen je ook graag bij het kiezen!

Toon prijs

Resultaat 1–15 van de 95 resultaten wordt getoond

Sorteer op

Tassen bedrukken

Bedrukte tassen met logo bereiken een enorm reclame-effect dankzij de zeer grote advertentieruimte. Ontwerp een mooie stoffen tas met de opdruk van uw logo en uw project of laat ons bijpassende ontwerp afdrukken. Tassen die zijn bedrukt met uw bedrijfslogo zijn effectieve promotieartikelen die uw klanten en zakelijke partners zullen verrassen. Tassen met een eigen logo of een individueel reclameboodschap garanderen veel oogcontact bij elk gebruik. PromoBee heeft een breed assortiment functionele en hoogwaardige tassen in een stijlvol ontwerp voor dagelijks gebruik. In tijden van het verminderen van plastic wegwerpzakken, is elke klant blij met een mooie en decoratieve tas die hij permanent kan gebruiken. In deze sectie presenteren we verschillende soorten tassen, van toilettassen tot reistassen. Het aanbod houdt rekening met verschillende doelgroepen en verschillende budgetframes. Dus u bent op zoek naar functionele, originele en door de klant geaccepteerde promotionele producten? Tassen zijn de perfecte optie om uw boodschap op de best mogelijke manier in te pakken. Ze zijn het zekerste teken van voldoening: promotietassen met een logo, die de klant regelmatig en graag gebruikt. Reclametassen worden vaak op verschillende locaties gebruikt. De tassen kunnen specifiek en individueel voor uw reclamecampagne worden ontworpen, zodat zij, en vooral uw bedrijf, een echte blikvanger worden.

Je kunt nooit genoeg tassen hebben! Geen enkel ander product is in zoveel variaties beschikbaar en wordt net zo vaak gebruikt als de tas: als promotiemateriaal bieden promotionele tassen u ook vele voordelen die u effectief voor uw advertenties kunt gebruiken. We helpen u graag met het afdrukken van promotietassen