Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Tassen

Ben je op zoek naar een tas om te laten bedrukken? Zoek dan niet verder! Bij PromoBee hebben we een breed assortiment aan tassen. Je zou tassen kunnen laten bedrukken om ze vervolgens als promotieartikelen te gebruiken. Al onze tassen zijn van de hoogste kwaliteit. De levertijd van de bedrukte tassen is ca. 5-10 werkdagen, na goedkeuring van het artwork. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Je ontvangt een gratis ontwerpvoorstel en indien gewenst een fysiek sample per post. We helpen je ook graag bij het kiezen!

Toon prijs

Resultaat 1–15 van de 103 resultaten wordt getoond

Sorteer op

Tassen bedrukken

Bedrukte tassen met logo bereiken een enorm reclame-effect dankzij de zeer grote advertentieruimte. Ontwerp een mooie stoffen tas met de opdruk van jouw logo of laat ons een bijpassend ontwerp afdrukken. Tassen die zijn bedrukt met jouw bedrijfslogo zijn effectieve promotieartikelen die je klanten en zakelijke partners zullen verrassen. Tassen met een eigen logo of een individueel reclameboodschap garanderen veel oogcontact bij elk gebruik. PromoBee heeft een breed assortiment functionele en hoogwaardige tassen in een stijlvol ontwerp voor dagelijks gebruik. In tijden van het verminderen van plastic wegwerpzakken, is elke klant blij met een mooie en decoratieve tas die hij permanent kan gebruiken. In deze sectie presenteren we verschillende soorten tassen, van toilettassen tot reistassen. Het aanbod houdt rekening met verschillende doelgroepen en verschillende budgetframes. Dus ben jij op zoek naar functionele, originele en door de klant geaccepteerde promotionele producten? Tassen zijn de perfecte optie om jouw boodschap op de best mogelijke manier in te pakken. Ze zijn het zekerste teken van voldoening: promotietassen met een logo, die de klant regelmatig en graag gebruikt. Reclametassen worden vaak op verschillende locaties gebruikt. De tassen kunnen specifiek en individueel voor reclamecampagne worden ontworpen, zodat zij, en vooral jouw bedrijf, een echte blikvanger worden.

Je kunt nooit genoeg tassen hebben! Geen enkel ander product is in zoveel variaties beschikbaar en wordt net zo vaak gebruikt als de tas: als promotiemateriaal bieden promotionele tassen u ook vele voordelen die u effectief voor uw advertenties kunt gebruiken. We helpen graag met het afdrukken van promotietassen!