Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Mega ballonnen bedrukken Ø 150cm

  • Levering uiterlijk dinsdag 06 augustus
  • Minimum afname: 10 stuks
  • Decoratie: Beschikbaar in 15 kleuren
  • iedereen vind leuk
  • relatief goedkoop

Goedkoop mega ballonnen bedrukken? Ben jij op zoek naar mega ballonnen voor een kleine prijs? Dan ben je bij PromoBee aan het juiste adres. Met deze mega ballonnen maak jij een grootse indruk bij een opening, open dag of ander evenement. Uw eigen mega ballonnen bedrukken kan al vanaf 10 stuks, vraag nu uw offerte aan!

Deze mega ballonnen zijn verkrijgbaar in diverse maten, dit model heeft een doorsnede van 150 cm. Ze zijn te personaliseren met 1 kleur opdruk, vanaf 25 stuks. Met deze mega ballonnen zorg jij voor een grootse indruk tijdens een opening, open dag of ander event.

 

Kleur ballon
Zwart
Wit
Transparant
Geel
Oranje
Rood
Roze
Magenta
Lila
Paars
Lichtblauw
Middenblauw
Donkerblauw
Lichtgroen
Donkergroen
Aantal
10
25
50
100
250
500
1000
Bedrukking
Onbedrukt
1 kleur

Bedrukking

Bestanden uploaden
Je kunt gemakkelijk en snel bestanden toevoegen aan je bestelling in het afrekenproces. In de winkelwagen staat een button waar je jouw bestanden toe kunt voegen. Heb je er voor gekozen dat PromoBee het ontwerp maakt? Dan is het mogelijk om hier ondersteunend materiaal bij te voegen zoals logo’s, foto’s of overige bestanden. De maximale upload grootte is 100MB.

Meerdere bestanden of groter dan 100MB?
Zijn je bestanden groter dan 100MB of wil je in 1 keer meerdere bestanden uploaden? Maak dan gebruik van Wetransfer. Gebruik hierbij info@promobee.nl als e-mailadres.

Controle
Voordat we tot bedrukking overgaan, controleren we uw ontwerp op diverse punten. Mochten we problemen ontdekken, dan brengen we u op de hoogte.

Vragen over uw digitale ontwerp?
We staan klaar om al uw vragen rondom het digitale ontwerp (en overige vragen) te beantwoorden. Schroom niet en neem contact op via: 0528 – 85 11 55 of info@promobee.nl.

Levertijd

Levertijd
De levertijd van dit product is 5 werkdagen. Bezorging is gratis.

Track & trace
Zodra uw producten gedrukt zijn ontvangt u een track & trace code.

Spoedlevering
Mocht u te maken hebben met een deadline? Vraag dan via de normale procedure een offerte aan via onze website en vermeldt bij deze aanvraag de datum waarop u de producten uiterlijk nodig hebt. Wij zullen dan ons uiterste best doen om de bestelling op tijd af te leveren.