Snel advies 0528 - 85 11 55

Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Ballonnen bedrukken

Bedrukte ballonnen bestel je bij PromoBee. Al vanaf een klein bedrag heb je een ballon geheel bedrukt naar eigen design. Bij PromoBee hebben we verschillende modellen bedrukte ballonnen, denk aan hart ballonnen of grote ballonnen. Bij ons kun je ballonnen bedrukken in één of meerdere kleuren, zelfs een fotoprint is mogelijk. Hiermee zorg je voor een feestelijke uitstraling van jouw logo. Met deze ballonnen zul je zeker de aandacht trekken van je klanten.

Toon prijs

Toont alle 11 resultaten

Sorteer op

Ballonnen bedrukken?

Bij PromoBee hebben we verschillende modellen bedrukte ballonnen, van hart ballonnen tot grote ballonnen en nog veel meer. Bij ons kun je ballonnen bedrukken in één of meerdere kleuren, zelfs een fotoprint is mogelijk.

Bedrukte ballonnen zorgen voor een feestelijke uitstraling van jouw logo. Leuk voor bijvoorbeeld een opening, (bedrijfs)feest, actie of ander evenement. De aandacht trekken van klanten lukt zeker met deze bijzondere ballonnen met eigen logo.

Waarom ballonnen bedrukken?

Het bedrukken van ballonnen is een uitstekende manier om een speciale gelegenheid te markeren, of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, bruiloft, bedrijfsevenement of een andere viering. Als u op zoek bent naar een effectieve manier om uw boodschap of logo op te laten vallen, dan is het bestellen van bedrukte ballonnen in grote hoeveelheden, vanaf 500 stuks, een slimme keuze.

Het bedrukken van ballonnen in grote hoeveelheden biedt verschillende voordelen. Ten eerste stelt het u in staat om de kosten per ballon te verlagen, waardoor u waar voor uw geld krijgt. Bovendien zorgt een grotere bestelling ervoor dat u voldoende ballonnen heeft om uw evenement te decoreren en ze uit te delen aan uw gasten, waardoor de zichtbaarheid van uw boodschap wordt vergroot.

Een ander voordeel van het bestellen van bedrukte ballonnen in grote hoeveelheden is de flexibiliteit die het biedt. U kunt kiezen uit verschillende kleuren, maten en vormen van ballonnen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw ontwerp aan te passen met uw logo, tekst, afbeeldingen en kleuren naar keuze. Dit stelt u in staat om een uniek en op maat gemaakt product te creëren dat perfect past bij uw evenement.

Ballonnen accessoires

Bij een bedrukte ballon, horen natuurlijk ook de juiste ballon accessoires. Zoals een stokje om een ballon op te dragen. Deze ballon stokjes zijn verkrijgbaar in plastic of hout.