Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Paaseitjes in bewaarblik bedrukken

Paaseitjes in bewaarblik bedrukken?

Ben jij op zoek naar een lekker geschenk voor tijdens de paasdagen? Deze paaseitjes in bewaarblik zijn verkrijgbaar vanaf 25 stuks. Op de deksel van het bewaarblik is er ruimte voor jouw eigen logo en/of tekst in full colour.

Product samenstellen

Vanaf  3,39

1. Aantal
Wijzigen
2. Inhoud van het blik
Wijzigen
3. Versturen via de post
Wijzigen
Verzending (NL/BE) Gratis
Instelkosten Gratis
Per stuk  0,00 (excl. BTW)
Totaal  0,00 (incl. BTW)
Levering uiterlijk dinsdag 06 augustus - spoedlevering op aanvraag
Hulp nodig? Direct chatten
Chat gesloten , open vanaf 09:00
  • Prijs is inclusief instelkosten, bedrukking en verzending
  • Gratis 3d visualisatie binnen 60 minuten
  • Gratis sample per post verstuurd

Paaseitjes in bewaarblik bedrukken

  • Levering uiterlijk dinsdag 06 augustus
  • Minimum afname: 25 stuks
  • Per adres versturen
  • relatief goedkoop
  • maatwerk ( we maken ze op maat)

> Ben jij op zoek naar een lekker geschenk voor tijdens de paasdagen? Deze paaseitjes in bewaarblik zijn verkrijgbaar vanaf 25 stuks. Op de deksel van het bewaarblik is er ruimte voor jouw eigen logo en/of tekst in full colour. Uw eigen paasgeschenk brievenbus bedrukken kan al vanaf 25 stuks, vraag nu uw offerte aan!

Deze paaseitjes zijn verpakt in een metalen bewaarblik met een afmeting van 165 x 110 x 23 mm (A6). De deksel van het blikje kan full colour bedrukt worden met jouw eigen logo en/of tekst. Voor de inhoud van het blikje is er de keuze uit: een nestje met 10 paaseitjes of een vulling met 250 gram paaseitjes. Daarnaast wordt het product geleverd inclusief een bedrukt kaartje met eigen tekst.

 

Door het compacte design van het metalen bewaarblik is dit product ook zeer geschikt als brievenbus geschenk. Wij kunnen de blikjes voor je versturen, dit kan ook per stuk. Reken hierbij op een doorlooptijd van 2-3 werkdagen. Wij zijn niet aansprakelijk voor vertragingen, dit ligt in handen van PostNL.

 

Aantal
25
50
100
250
500
1000
2500
5000
10000
Inhoud van het blik
Nestje paaseitjes(nestje met 10 paaseitjes)
Vulling 250 gram(vulling met 250 gr. paaseitjes)
Versturen via de post
Ja
Nee

Bedrukking

Bestanden uploaden
Je kunt gemakkelijk en snel bestanden toevoegen aan je bestelling in het afrekenproces. In de winkelwagen staat een button waar je jouw bestanden toe kunt voegen. Heb je er voor gekozen dat PromoBee het ontwerp maakt? Dan is het mogelijk om hier ondersteunend materiaal bij te voegen zoals logo’s, foto’s of overige bestanden. De maximale upload grootte is 100MB.

Meerdere bestanden of groter dan 100MB?
Zijn je bestanden groter dan 100MB of wil je in 1 keer meerdere bestanden uploaden? Maak dan gebruik van Wetransfer. Gebruik hierbij info@promobee.nl als e-mailadres.

Controle
Voordat we tot bedrukking overgaan, controleren we uw ontwerp op diverse punten. Mochten we problemen ontdekken, dan brengen we u op de hoogte.

Vragen over uw digitale ontwerp?
We staan klaar om al uw vragen rondom het digitale ontwerp (en overige vragen) te beantwoorden. Schroom niet en neem contact op via: 0528 – 85 11 55 of info@promobee.nl.

Levertijd

Levertijd
De levertijd van dit product is 5 werkdagen. Bezorging is gratis.

Track & trace
Zodra uw producten gedrukt zijn ontvangt u een track & trace code.

Spoedlevering
Mocht u te maken hebben met een deadline? Vraag dan via de normale procedure een offerte aan via onze website en vermeldt bij deze aanvraag de datum waarop u de producten uiterlijk nodig hebt. Wij zullen dan ons uiterste best doen om de bestelling op tijd af te leveren.