Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Vetvrij papier

Vetvrij papier wordt in de horeca veelvuldig gebruikt. Deze papiersoort wordt gebruikt voor het verpakken van etenswaren. Als je bijvoorbeeld een hamburger koopt bij een cafetaria, is de kans aanzienlijk dat deze snack verpakt zal zijn in vetvrij papier. Daarom wordt dit papier ook wel hamburger papier genoemd. Wist je dat het mogelijk is om vetvrij papier te bedrukken? Vetvrij papier bedrukken laat je doen door PromoBee.

Wij hebben jaren aan ervaring met het bedrukken vetvrij papiervoorwerpen. Wij leveren bedrukkingen van een haarscherpe kwaliteit af. Zo komt de bedrijfsnaam, het bedrijfslogo of je slogan het beste tot zijn recht. Het design bepaal je helemaal zelf. Heb je advies nodig, dan kun je altijd bij ons terecht. Daarnaast profiteer je bij PromoBee van gratis verzending, een gratis sample en een gratis digitaal ontwerp.

Toon prijs

Toont alle 2 resultaten

Sorteer op

Waarom zou je vetvrij papier kopen?

Vetvrij papier is een goede manier om diverse soorten voedsel te verpakken. Deze soort papier wordt in de horeca veel gebruikt. Vooral bij snackbars, cafetaria’s en andere takeaway gelegenheden wordt vaak gebruik gemaakt van vetvrij papier.

Vetvrij papier in de horeca voorkomt een hoop rommel. Sommige etenswaren zijn van zichzelf vettig. Als klant wil je een snelle hap kunnen eten zonder dat het je vieze handen oplevert. Ook moet knoeien voorkomen worden. Vetvrij papier is hier ideaal voor. Het voorkomt geknoei en stelt klanten in staat om eenvoudig en snel hun snack op te eten. Voor diverse zaken in de horeca is vetvrij papier dan ook geschikt. Door het te bedrukken, verander je dit papier in een ware eyecatcher.

Vetvrij papier bedrukken: wat is er mogelijk?

Vetvrij papier bedrukken is een geweldige manier om uw merk of bedrijf te promoten en uw producten te verpakken

Vetvrij papier met een bedrukking valt op. Verscheidene soorten designs zijn mogelijk. Zo kun je dit papier laten voorzien van de naam van je bedrijf. Ook afbeeldingen zoals het logo van je horecazaak zijn mogelijk. Tevens kun je ervoor kiezen om een slogan te laten plaatsen. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Bovendien wordt dit alles in haarscherpe kwaliteit op het papier gedrukt. Zowel PMS als full colour behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast ben je er zeker van dat dit papier geen vocht of vet opneemt. Zo beschik je over vetvrij papier van een hoge kwaliteit.

Vetvrij papier kopen bij PromoBee

Vetvrij papier bedrukken is een uitstekende manier om een onopvallend item om te toveren tot iets unieks. Zo is dit item nog altijd bruikbaar, maar heb je het tegelijkertijd gepersonaliseerd. Al vanaf 100 vellen kun je bij ons vetvrij papier laten bedrukken. Hierbij leveren we altijd hoge kwaliteit, voor de scherpe prijzen die je van ons gewend bent.

Als horecazaak is het altijd aan te raden om over genoeg vetvrij papier te beschikken. Bij PromoBee is het mogelijk om groot in te kopen. Hoe groter je inkoopt, hoe lager de prijs per vel zal zijn en hoe meer korting je dus krijgt. Hierbij maken we gebruik van papier met een gewicht van 45 gram. Het is mogelijk te kiezen voor een ander gewicht. Vetvrij papier helpt je om jouw snacks en andere etenswaren zo smaakvol mogelijk te houden.

Vetvrij papier bedrukken spoed?

Heeft u met spoed vetvrij papier nodig en wilt u deze ook nog laten bedrukken. Wij kunnen binnen 24 uur bedrukt vetvrij papier leveren.  Alleen in deze spoed productie van het te bedrukken vetvrije papier is het enkel mogelijk om in het zwart te bedrukken. Neem voor een spoed productie van bedrukt vetvrij papier contact met ons op.

vetvrij papier bedrukken vetvrij papier bedrukken vetvrij papier bedrukken

Vetvrij papier bedrukken eigen formaat?

Heeft u speciale maatwensen mbt het bedrukken van vetvrij papier. We kunnen iedere gewenste maat maken. Moet het nu rond, vierkant of een specifieke vorm vetvrij papier zijn. Alles is mogelijk. Neem voor vetvrij papier in eigen formaat contact met ons op.

Bier papier bedrukken? Bier wikkel papier bedrukken

Bent u bierbrouwer, en wilt u een flesje bier uniek verpakken. Vetvrij papier is hier uitermate geschikt voor en wordt hiervoor vaak gebruikt. Geef u flesje bier een unieke uistraling door deze te verpakken in een bedrukt vet vrij papier.

 

Voordelen vetvrij papuer bedrukken?

Het bedrukken van vetvrij papier kan verschillende voordelen bieden, afhankelijk van het doel en de toepassing ervan. Hieronder vindt u enkele veelvoorkomende voordelen van vetvrij papier bedrukken:

  1. Merkpromotie: door uw bedrijfslogo of merknaam op vetvrij papier te bedrukken, kunt u uw merk promoten en zorgen voor meer naamsbekendheid.
  2. Professionaliteit: door uw eigen bedrukte vetvrij papier te gebruiken, kunt u een professionele uitstraling geven aan uw producten en bedrijf. Dit kan helpen om uw klanten te imponeren en vertrouwen te wekken.
  3. Klantenbinding: het bedrukken van uw bedrijfsnaam en contactgegevens op vetvrij papier kan ook helpen om klantenbinding te bevorderen, omdat het hen gemakkelijk maakt om contact met u op te nemen of om opnieuw bij u te bestellen.
  4. Verschillende toepassingen: vetvrij papier kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals voedselverpakkingen, verzendingen, cadeauverpakkingen, etc. Door het bedrukken van uw eigen vetvrij papier kunt u uw branding en messaging integreren in al deze verschillende toepassingen.
  5. Milieuvriendelijkheid: sommige vetvrije papieren zijn milieuvriendelijk en kunnen worden gerecycled of gecomposteerd. Door te kiezen voor bedrukt vetvrij papier, kunt u uw bedrijf promoten als duurzaam en milieubewust.

Al met al kan het bedrukken van vetvrij papier een waardevolle investering zijn voor uw bedrijf, omdat het kan helpen bij het verbeteren van uw branding, klantenbinding en professionele uitstraling.

 

Wat is vetvrij papier?