Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Sokken

Sokken zijn een belangrijk onderdeel van de modieuze outfit. Een drukke print, felle kleuren of juist een rustige uitstraling. Ze zijn helemaal in de mode en dan het liefst met de mooiste kleuren. Hoe leuk is het dat PromoBee deze sokken maakt, maar dan met het logo van uw bedrijf, de kleuren van uw huisstijl of een persoonlijke tekst? Een win-win situatie, functioneel, modieus en een origineel relatiegeschenk! We hebben een aantal sokken uitgekozen voor weergave. Zit er niet tussen wat je zoekt? Bekijk dan hier eens ons totale aanbod.

Toon prijs

Toont alle 7 resultaten

Sorteer op

Sokken bedrukken

Al vanaf 12 stuks zijn de bedrukte sokken bij PromoBee te bestellen. Het ontwerp maakt u zelf en wij kiezen de juiste methode om te bedrukken. Deze bedrukking kan met een logo zijn, een persoonlijke tekst of met de huisstijl van het bedrijf. Het ontwerp levert u online aan, waarna er een controle plaatsvindt. Deze is er om de kwaliteit van bedrukking te waarborgen. Na de controle ontvangt u, binnen 60 minuten, een gratis 3d-visualisatie. Indien gewenst, wordt er gratis een sample verstuurd.

Bedrukte sokken als mode item

Sokken gestyled bij de complete outfit. Waar het voorheen een no-go was om sokken boven te de schoenen te dragen, is dat nu juist helemaal modern. Het liefst de meest gekleurde sokken en als het even kan met kleine figuurtjes erop. Bij PromoBee ontwerpt u nu deze hippe sokken met eigen logo of tekst. Leuk als relatiegeschenk of misschien wel als kleinigheidje voor de medewerkers.

Sokken mailing bedrukte sokken versturen?

Hoe leuk is het niet, je klanten relaties medewerkers leerlingen verwennen met een mooi paar sokken met eigen opdruk. Bij PromoBee verzorgen wij dit ook. Zo kunnen we bedrukte sokken voor u versturen. Groot voordeel is dat sokken makkelijk door de brievenbus passen., en hierdoor de porto kosten laag blijven.  Ben u op zoek naar een unieke of ludieke marketing actie; bedrukte sokken is hiervoor een goed middel. Vraag naar de mogelijkheden.

Sokken bedrukken?

Wilt u een ludieke actie onder u leden? Of onder de deelnemers van een event. Of gewoon iemand bedanken. Iedereen draagt ze sokken. Sokken met opdruk zijn multifunctioneel inzetbaar en worden gemiddeld 340 dagen per jaar gedragen. Bedrukte sokken zijn dus een perfect relatiegeschenk.

Heeft u vragen over het bedrukken van sokken? Neem dan contact op met onze klantenservice.