Snel advies 0528 - 85 11 55

Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Windjacks

Voor diverse bedrijven en verenigingen is een windjack bedrukken een interessante optie. Voor iedereen is een passend windjack te vinden. Zo kun je een windjack voor dames laten bedrukken, een windjack voor heren laten bedrukken of een windjack voor een kind laten bedrukken bij PromoBee. Voor de koudere of nattere dagen van het jaar is het ideaal om over een windjack te beschikken. Daarom wordt dit type jack gewaardeerd als relatiegeschenk. Wij zorgen ervoor dat de opdruk goed zichtbaar is, zodat het windjack ook wordt omgetoverd tot een promotieartikel. De opdruk kan in full colour geplaatst worden tegen een scherpe prijs. Zit er niet tussen wat je zoekt? Bekijk dan hier eens ons totale aanbod.

Toon prijs

Toont alle 3 resultaten

Sorteer op

Waarom laat je een windjack bedrukken?

Een windjack is een kledingstuk dat veel gedragen wordt als het weer slecht is. Deze soort jack heeft zijn naam te danken aan het feit dat de wind niet door de stof van de kleding heen kan waaien. Zo blijf je beter warm tijdens gure dagen. Vooral tijdens de herfst en winter dragen mensen geregeld windjacks. Het is voor hen een functioneel item. Daarom is dit een perfect relatiegeschenk. Mensen hebben het daadwerkelijk nodig, en waarderen jouw bedrijf of vereniging meer doordat je het aan hen cadeau doet. Dit vergroot de kans dat ze gebruik blijven maken van jouw producten en/of diensten.

Bovendien kunnen wij een windjack voor je bedrukken. Wij zorgen ervoor dat bijvoorbeeld de naam en het logo van je onderneming goed zichtbaar is voor iedereen. Mensen dragen geregeld buiten een windjack, waardoor andere mensen deze jack ook te zien krijgen. Via dit relatiegeschenk maken mensen dus reclame voor jouw bedrijf. Dit vergroot je naamsbekendheid in de regio, wat nieuwe klanten tot gevolg zal hebben.

Windjacks bedrukken voor iedereen

Windjacks zijn er voor iedereen binnen ons ruime assortiment. Ten eerste zijn er windjacks voor volwassenen. Zo kun je een windjack voor dames laten bedrukken en een windjack voor heren laten bedrukken. Hierbij zijn allerlei kleuren mogelijk, van wit en zwart tot aan paars en neongeel. Je kunt het zo kleurrijk maken als je zelf wil. Een windjack voor een kind bedrukken behoort daarnaast ook tot de mogelijkheden. Ook hiervoor zijn allerlei kleuren mogelijk.

Goedkope windjacks bedrukken bij PromoBee

Bij PromoBee kun je goedkope windjacks laten bedrukken die van een hoge kwaliteit zijn. Deze windjacks worden voorzien van een bedrukking in haarscherpe fotokwaliteit. Je kunt kiezen voor één of twee opdrukkleuren, maar full colour is ook een optie. Bij elke bestelling profiteer je van een gratis digitaal ontwerp, een gratis sample en gratis verzending. Bovendien kan de korting per stuk aanzienlijk oplopen als je groot inkoopt. Bestel daarom jouw windjacks hier of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan.