Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Windjacks

Toon prijs

Toont alle 3 resultaten

Sorteer op

Met een bedrukte windjack van PromoBee kom je goed voor de dag. Een windjack is bedoeld om de drager in de buitenlucht te beschermen tegen de wind. Dit type jas wordt vaak gedragen op de fiets, zowel door de meer casual fietser als wielrenners. Ook tijdens het wandelen, hardlopen en andere buitenactiviteiten kan een windjack je van pas komen. Het is een bruikbaar cadeau dat altijd door mensen gewaardeerd wordt. Dit maakt een windjack bedrukken tot een interessante optie voor bedrijven, bijvoorbeeld als relatiegeschenk of promotieartikel. Daarnaast kunnen vriendengroepen, fietsgroepjes, verenigingen en families windjacks laten bedrukken.

Wat is de functie van een windjack?

De voornaamste functie van een windjack is bescherming bieden tegen de wind. Windjacks zijn winddicht. De koude wind kan niet door je kleding waaien, wat ervoor zorgt dat je het niet koud krijgt op winderige dagen. Windjacks kunnen gedragen worden tijdens allerlei buitenactiviteiten: wandelen, hardlopen, fietsen, wielrennen en meer. Een windjack ademt, waardoor warmte en zweet beter kunnen worden afgevoerd. Waar een zwaardere jas te warm zou zijn, is dat bij een windjack niet zo. Een windjack is compact en lichtgewicht, waardoor je het makkelijk kunt opvouwen en opbergen.

Een windjack wordt vaak verward met een regenjack. Toch zijn er essentiële verschillen tussen deze twee soorten jassen. Een regenjack is specifiek gemaakt om bescherming te bieden tegen regen en andere soorten neerslag. Het is waterdicht en waterafstotend. Of je nu gaat wandelen of fietsen in de regen, je zult droog blijven. Regenjacks zijn vaak voorzien van opvallende kleuren en reflecterende afwerkingen. Dit vergroot de zichtbaarheid. Regenjacks beschikken vaak over ventilatieopeningen, zodat je ze zowel op warme als op koude dagen kunt dragen. Windjacks zijn specifiek bedoeld voor winderige maar droge dagen.

Waarom een windjack laten bedrukken?

Voor verschillende doelgroepen is een windjack bedrukken een leuk idee. Zo kunnen bedrijven windjacks laten personaliseren. Hiermee kun je deze jassen omtoveren tot relatiegeschenk of promotieartikel, maar jij en je collega’s kunnen deze windjacks ook zelf dragen tijdens bijvoorbeeld liefdadigheidsevenementen of teambuildinguitjes. Een gepersonaliseerde windjack is ook leuk voor bedrijfsteams. Ze creëren een gevoel van eenheid en zorgen voor een duidelijkere eigen identiteit.

Een windjack laten bedrukken met logo’s, namen en andere uitingen zorgt voor een verbeterde teamidentiteit. Daarom zijn bedrukte windjacks ideaal voor sportteams en -verenigingen, bijvoorbeeld wielrenteams. Ook fietsgroepen, wandelgroepen, hardloopverenigingen en vriendengroepen kunnen gepersonaliseerde windjacks dragen. Je kunt het zo serieus of ludiek maken als je zelf wilt.

Windjack met logo bestellen

Naast tekst kun je een windjack laten voorzien van een afbeelding. Je kunt bijvoorbeeld het logo van je bedrijf hierop laten plaatsen. Zo is meteen duidelijk dat een relatiegeschenk van jouw onderneming afkomstig is. Bovendien tovert een full colour logo een windjack in één klap om tot promotieartikel. Mensen die jouw windjack dragen, maken in feite gratis reclame voor je. Dit zal wonderen doen voor jouw naamsbekendheid in de regio. Ook fietsgroepen kunnen een zelfgemaakt logo op een windjack laten bedrukken. Dat is leuk en draagt bij aan het gevoel van eenheid binnen de groep.

Bestel jouw bedrukte windjack bij PromoBee

Je laat jouw windjack bedrukken door PromoBee. Wij zijn een specialist in promotiematerialen en relatiegeschenken. We hebben jaren aan ervaring met het creëren van mooie en goed zichtbare opdrukken in full colour. Dit hebben we gedaan voor bedrijven uit diverse branches, maar ook voor particulieren. Onze producten zijn van een hoge kwaliteit. We blijven vooroplopen door kennis te vergaren, ontwikkelingen te volgen en in te spelen op trends.

Je profiteert bij PromoBee van scherpe prijzen, waarbij de korting per stuk enorm kan oplopen hoe meer windjacks je tegelijk bestelt. Daarnaast ben je gegarandeerd van een gratis sample, gratis digitaal ontwerp en gratis verzending. Bestel nu jouw bedrukte windjacks of vraag online een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan. Al binnen een minuut is je offerte terug te vinden in je mailbox.