Snel advies 0528 - 85 11 55

Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Hoodies

Hoodie bedrukken inclusief snelle levering? PromoBee maakt het mogelijk. Een hoodie is heerlijk casual om te dragen en voor iedereen is er wel een passende hoodie te vinden. Doordat het goed afkleed, wordt iedere lichaamsbouw gecomplementeerd. Bovendien is het een genderneutraal kledingstuk. Een hoodie staat daardoor iedereen goed. Hierdoor is het een uitstekend kledingstuk om voor te kiezen als relatiegeschenk of promotieartikel. Bij ons kun je hoodies laten bedrukken. Hierbij heb je de keuze uit hoodies in vele kleuren en modellen. Laat je een hoodie bedrukken door ons, dan profiteer je bij iedere bestelling van een gratis digitaal ontwerp, een gratis sample en gratis verzending.

Toon prijs

Toont alle 3 resultaten

Sorteer op

Waarom laat je een hoodie bedrukken?

Een hoodie is een kledingstuk dat mensen graag dragen. Het is perfect om aan te doen in je vrije tijd, heerlijk casual en ontspannen. Het is een kledingstuk dat mensen waarderen. Daarom zullen ze ook wat blij zijn als jouw bedrijf dit kledingstuk als relatiegeschenk inzet. Een cadeau dat gewaardeerd wordt, leidt ook tot positievere attitudes richting jouw bedrijf. Leuk om weg te geven tijdens een evenement, maar ook geschikt voor de eigen medewerkers of leden om te dragen.

Bovendien kun je hoodies laten bedrukken. Het kan voorzien worden van bijvoorbeeld de naam en het logo van je bedrijf. Dit zorgt voor herkenning. Zo is meteen te zien dat dit relatiegeschenk van jouw bedrijf afkomstig is. Bijkomend voordeel is dat jouw klanten, door de hoodie te dragen, in feite reclame maken voor je onderneming. Dat vergroot je naamsbekendheid, wat zal leiden tot een stijging van het aantal nieuwe klanten.

Unisex hoodie bedrukken en meer

Hoodies zijn in allerlei varianten verkrijgbaar via onze webshop. Er zijn diverse modellen. Zo kun je een unisex hoodie laten bedrukken, maar ook een kinder hoodie laten bedrukken behoort bij ons tot de mogelijkheden. Daarnaast heb je de optie om een sweat shirt te laten bedrukken. Dit is in feite een hoodie, maar dan zonder capuchon. Zowel hoodies bedrukken als borduren is een optie. Allerlei kleuren zijn mogelijk, waarbij de hoodie van een full colour opdruk voorzien kan worden.

Hoodie bedrukken: goedkoop en van een hoge kwaliteit

Voor bedrijven en verenigingen is een hoodie een ideaal relatiegeschenk. Het is zowel geschikt voor de eigen medewerkers en leden als voor klanten en andere zakelijke relaties. Het is een cadeau dat functioneel is voor de ontvanger, waardoor je bedrijf in hun aanzien zal stijgen. Bovendien is het een relatiegeschenk en promotieartikel in één. Laat daarom nu hoodies bedrukken door PromoBee. Hoe groter je inkoopt, hoe hoger de korting per stuk zal zijn. Profiteer nu en laat vandaag nog PromoBee jouw hoodies goedkoop bedrukken inclusief snelle levering.

 

Kinder Hoody bedrukken?

Heeft u een event of bijeenkomst en wilt u dat alle kinderen er hetzelfde bij lopen? Dan is een bedrukte kinder hoody iets voor u. Een trui met allemaal dezelfde opdruk. Herkenbaarheid en een leuk aandeken.