Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Boodschappentassen

Op zoek naar een mooie tas waar zeker genoeg spullen in kunnen? Bij PromoBee bedrukken wij nu verschillende boodschappentassen met ontwerp naar keuze. Alle tassen kunnen bedrukt worden aan de voor- en/of achterkant met een persoonlijke tekst of logo. Komt u niet uit het ontwerp? Onze designers helpen u graag op weg met het maken van een ontwerp. Na goedkeuring van het gratis digitale voorbeeld, wordt de tas binnen 8 werkdagen gratis thuis geleverd.

Toon prijs

Toont alle 4 resultaten

Sorteer op

Goedkoop boodschappentas bedrukken

Wilt u een gepersonaliseerde boodschappentas, maar niet voor veel geld? Bij PromoBee bedrukken we goedkoop boodschappentassen. U kiest zelf wat u op de tas wilt hebben. Dit kunnen logo’s zijn, maar een gepersonaliseerde tekst is ook mogelijk. De tassen kunnen ook zonder opdruk geleverd worden.

Type boodschappentassen

Promobee heeft in totaal 4 verschillende boodschappentassen, die bijna allemaal verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Naast het type en de kleur boodschappentas, kiest u ook de bedrukking. Deze kan op de voorkant, maar ook de achterkant of op beide kanten. Na uw ontwerp kijkt de grafische afdeling welke manier van bedrukken de beste is. U ontvangt daarna gratis een digitale proefdruk. Zodra u deze goedkeurt, duurt de gratis levering slechts 8 dagen.

Bedrukte boodschappentas als relatiegeschenk

Een goed relatiegeschenk is een belangrijke marketingtool. Het versterkt zakelijke relaties en helpt bij de klantenbinding. Met de bedrukte boodschappentas wordt uw logo of tekst in een privéomgeving getoond. Zo bestaat er de mogelijkheid om meer potentiële klanten te werven. Met een goed ontworpen bedrukking en de juist gekozen boodschappentas