Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Pittenzak

Pittenzakken bedrukken?

Wilt u een pittenzak laten bedrukken? Dan zijn deze pittenzakken de beste keuze. Want deze zakken zijn zowel aan de voor als achterkant volledig te bedrukken is.  Het voordeel van deze pitten/ warmtezak is dat deze eenvoudig in de magnetron op te warmen zijn.

Toon prijs

Enig resultaat

Sorteer op

Pittenzak bedrukken?

Het bedrukken van pittenzakken met een bedrijfslogo kan ook helpen bij het vergroten van de naamsbekendheid en het creëren van een positieve associatie met het merk.

Wat is een pittenzak?

Een pittenzak is een zakje gevuld met pitten, meestal kersenpitten of tarwekorrels. Deze zakjes worden vaak gebruikt voor warmtetherapie of als koud kompres. Voor warmtetherapie worden ze in de magnetron verwarmd en vervolgens op het gewenste gebied van het lichaam geplaatst. De warmte kan helpen bij het verlichten van spierpijn, spanning, krampen of gewoon om warmte te bieden op koude dagen.

Pittenzakken zijn ook handig als koud kompres wanneer ze in de vriezer worden geplaatst. Dit kan worden toegepast op gezwollen plekken, kneuzingen of blessures om de zwelling te verminderen en pijn te verlichten.

Ze worden vaak gebruikt als een natuurlijke en herbruikbare optie voor warmte- en koudetherapie. De vulling van kersenpitten of tarwekorrels houdt de warmte goed vast en past zich goed aan de vorm van het lichaam aan.