Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Katoenen tassen

Zoekt u katoenen tassen, maar dan bedrukt met eigen logo? Bij Promobee bent u aan het juiste adres. Met een groot assortiment aan tassen is er ruime keuze. U kunt kiezen uit shoppers, winkeltassen en rugtassen in verschillende maten en kleuren. De tassen kunnen bedrukt worden met uw (bedrijfs)logo of persoonlijke tekst. Na het ontwerp ontvangt u een gratis digitaal voorbeeld, waarna u een akkoord geeft. De levertijd is vanaf dan tot 8 werkdagen. Bereken nu eenvoudig de all-in prijs en start met het ontwerpen van uw persoonlijk bedrukte katoenen tas.

Toon prijs

Toont alle 11 resultaten

Sorteer op

Goedkoop katoenen tassen bedrukken

Wilt u goedkoop een katoenen tas bedrukken? PromoBee helpt graag. Er is een ruim assortiment aan tassen in meerdere kleuren. Deze kunt u laten bedrukken met uw logo of persoonlijke boodschap. Ook kunt u ervoor kiezen om ze te bestellen zonder opdruk. Echter, een mooi ontworpen tas zorgt voor extra reclame. Vindt u het lastig om zelf een ontwerp te maken? Onze betrokken designers helpen graag bij het maken van een mooi ontwerp.

Verschillende soorten katoenen tassen

PromoBee heeft veel typen katoenen tassen. Denk aan shoppers, rugtassen en draagtassen. U kiest naast het type tas ook de bedrukking. Dit kan een logo zijn, maar ook een persoonlijke tekst of misschien wel beide. Door te filteren op de hoogste kwaliteit is de bedrukking in haarscherpe fotokwaliteit. Wanneer de aanvraag binnen is, kijkt de grafische afdeling welke techniek geschikt is voor de bedrukking van de tas. Daarna ontvangt u een gratis digitale proefdruk ter goedkeuring en indien gewenst een sample.

Duurzame katoenen tassen

De katoenen tassen komen steeds meer in de mode. Wat begon als alternatief voor de plastic tas, is nu een must have. De eco-vriendelijke uitstraling is een pluspunt en laat zien dat uw bedrijf geeft om het klimaat. Daarnaast zijn de tassen makkelijk mee te nemen als tweede tas voor bijvoorbeeld boodschappen. Kortom, de katoenen tas is met het juiste ontwerp een uitstekend promotiemiddel.

Het ontwerpen van de bedrukte katoenen tas

U kunt uw logo of tekst na het plaatsen van de bestelling uploaden. Dan doen wij eerst een controle en kiezen we welke methode de beste is. Om zo de kwaliteit te kunnen waarborgen. Nog niet helemaal zeker over het ontwerp? De designers helpen graag met het ontwerpen van de mooiste katoenen tassen voor uw bedrijf. Na de ontwerpfase krijgt u gratis een digitaal voorbeeld en indien gewenst een sample. Zo zijn we er zeker van dat wij de mooiste tas bij u afleveren.