Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Draagtassen

De draagtassen van PromoBee zijn er in verschillende maten, kleuren en materialen. Maar hoe leuk is het om er een eigen tekst of logo op te bedrukken en deze als promotieartikelen te gebruiken? De tassen zijn gefilterd op de hoogste kwaliteit en gaan lang mee. Wilt u meer weten over het bedrukken van draagtassen met een eigen ontwerp? Bereken uw prijs of vraag ons vrijblijvend meer informatie. Na het ontwerpen, ontvangt u een gratis ontwerpvoorstel en indien gewenst een sample.

Toon prijs

Toont alle 6 resultaten

Sorteer op

Bedrukte draagtassen als mode item

De draagtassen komen steeds meer in de mode. De katoenen tas als schooltas of voor naar het werk. Of de polyester variant opgevouwen in de handtas als extra tas tijdens het winkelen. Waar het voorheen nog een suffig imago had, kan het inmiddels niet meer ontbreken uit de tassencollectie. Doordat PromoBee de tassen filtert op hoge kwaliteit is het zeker dat ze lang mee gaan. Ideaal om een logo of persoonlijke tekst op te bedrukken.

Verschillende materialen draagtas

De draagtassen van PromoBee hebben verschillende maten, modellen en materialen. Zo kunt u kiezen uit katoen, fair trade, polyester en non-woven. Eén ding hebben ze gemeen, ze zijn allemaal van hoge kwaliteit. Bent u geïnteresseerd? Vraag gerust! Het team van PromoBee staat voor u klaar en helpt u waar nodig.

Bedrukken van een draagtas

U kunt uw logo of tekst na het plaatsen van de bestelling uploaden. Dan doen wij eerst een controle en kiezen we welke methode de beste is. Om zo de kwaliteit te kunnen waarborgen. Nog niet helemaal zeker over het ontwerp? De designers helpen graag met het ontwerpen van de mooiste tassen voor uw bedrijf. Na de ontwerpfase krijgt u gratis een digitaal voorbeeld en indien gewenst een sample. Zo zijn we er zeker van dat wij de mooiste tas af leveren.