Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Kerst

Kerstartikelen bedrukken doe je bij PromoBee. Bedrukte relatiegeschenken zijn tijdens kerst bijzonder populair. Rond deze tijd van het jaar geven we cadeaus aan anderen. Niet alleen plaatsen we cadeautjes onder de kerstboom voor onze kinderen, maar bedrijven delen tevens kerstpakketten uit aan hun medewerkers. Ook zakelijke relaties en klanten kunnen rond deze periode een attentie verwachten. Wat is er leuker om te geven dan een gepersonaliseerd relatiegeschenk? Artikelen voor kerst bedrukken doe je bij PromoBee voor een goede prijs. Dat is niet het enige voordeel van onze webshop. Zo profiteer je bij ons van een gratis sample, gratis digitaal ontwerp en gratis verzending. Je hebt de keuze uit een ruim aanbod aan kerstartikelen die je in vele kleuren kunt laten bedrukken.

Toon prijs

Resultaat 1–15 van de 72 resultaten wordt getoond

Sorteer op

De voordelen van kerstartikelen bedrukken

Tijdens en rondom de kerstdagen delen we cadeaus uit. Zo laten we aan anderen zien dat we aan hen denken of dat ze belangrijk voor ons zijn. Als bedrijf zul je ook geschenken geven aan zakelijke relaties en klanten tijdens deze tijd van het jaar. Zo wens je hen een vrolijke kerst, terwijl je tegelijkertijd jouw bedrijf op een ludieke manier promoot. Kerstartikelen zijn een uitstekend relatiegeschenk en promotiemiddel in één. Ze vallen op en hebben een functie. Als je bijvoorbeeld een kerstmuts laat bedrukken, weet je zeker dat deze muts gedragen zal worden tijdens kerst. Maar ook een kerstmanpak en een advent kalender van Rituals behoren tot de mogelijkheden. Adventkalenders met eigen opdruk? Of advent kalender zelf ontwerpen en laten vullen? Dat behoort ook tot de mogelijkheden.

Functionele relatiegeschenken hebben meerdere voordelen. Doordat ze gebruikt worden, krijgen meer mensen ze te zien. Dit is de reden waarom bedrijven vaak kiezen voor bijvoorbeeld schrijfwaren of bekers. Hoe vaker een relatiegeschenk gebruikt wordt, hoe beter het is als promotiemiddel. Bovendien waarderen mensen geschenken die daadwerkelijk nut hebben. Hierdoor creëer je positievere attitudes richting jouw bedrijf. Daarom loont het de moeite om bedrukte relatiegeschenken tijdens kerst te geven.

Welke bedrukte relatiegeschenken zijn populair tijdens kerst?

Bij PromoBee kun je meerdere soorten kerstartikelen laten bedrukken. Hierboven vertelden we je al dat de kerstmuts een populaire optie is. Hierbij heb je de keuze uit meerdere soorten kerstmutsen, bijvoorbeeld een kerstmuts met lichtjes of een kerstmuts met pailletten. Ook een kerstsok behoort tot de mogelijkheden. Je kunt zelfs kiezen voor een kerstmanpak. Maar ook iets ludieks als een kerstmis cowboyhoed is een optie.

Artikelen voor kerst bedrukken? Je doet het bij PromoBee

Bij PromoBee kun je terecht als je artikelen voor kerst wilt laten bedrukken. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, heb je bij ons de keuze uit een uitgebreid assortiment vol met leuke kerstartikelen. Wat je design ook is, wij laten het optimaal tot zijn recht komen. Onze bedrukkingen in haarscherpe fotokwaliteit kunnen in verschillende kleuren geplaatst worden, waarbij Full Colour een optie is. Wil je ontdekken wat er mogelijk is? Kijk gerust rond binnen onze online winkel. Erg populair dit jaar zijn de bedrukte advents kalenders. Deze zijn zelf samen te stellen en te drukken.