Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Medailles

Medailles bedrukken?

Een echte winnaar verdient natuurlijk een medaille. Maar ook meedoen is soms al een hele prestatie die een beloning verdient. Hoe bijzonder is het dan als u alle deelnemers aan uw evenement kunt verrassen met een bedrukte medaille? Dan hebben we het natuurlijk niet over de generieke plastic variant, maar over prachtige, gepersonaliseerde medailles. Bij PromoBee kunt u uw medaille volledig zelf ontwerpen, want alle medailles zijn custom made. Heeft u vragen over wat de verschillende opties zijn? Onze klantenservice staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Toon prijs

Toont alle 5 resultaten

Sorteer op

Medaille bedrukken?

Elke winnaar, elke deelnemer verdiend een aandenken aan een sport wedstrijd of aan een toernooi.  Een bedrukte medaille is dan het mooiste aandenken. En niet zomaar een medaille. Een medaille in eigen vorm gemaakt van verschillende materialen.  Voor ieder budget is er een passende medaille. Gepersonaliseerde medailles.

Medailles laten bedrukken?

Bij ons heb je de mogelijkheid om op maat gemaakte medailles te creëren volgens jouw eigen ontwerp. Niet alleen kun je het materiaal bepalen, maar ook de vorm, afmetingen en kleur kiezen. Daarnaast bieden wij personalisatiemogelijkheden zoals bedrukking, graveren, diepdrukken of lasergraveren, afhankelijk van het gekozen materiaal. Kortom, bij ons kun je volledig naar wens je eigen medailles ontwerpen!

Custom made medailles

Houdt u binnenkort een (sport)evenement en bent u nog op zoek naar prachtige medailles die binnen uw budget vallen? Dan bent u bij PromoBee aan het juiste adres. Al onze medailles zijn custom made en dus 100% uniek.

We maken de medailles altijd precies naar wens voor u. Zo kunt u zelf bepalen welke vorm de medaille heeft, hoe groot de medaille is en wat het ontwerp is. U kunt daarbij kiezen voor een klassieke variant van metaal, of u kunt voor een eigentijdsere optie gaan met de rubberen medaille. Zo weet u dus zeker dat u altijd een medaille vindt die past bij uw bedrijf én die betaalbaar is. Unieker dan dit wordt het niet!

Uw medaille als uniek aandenken

Stelt u zich eens voor: u organiseert een sportevenement met duizenden deelnemers. Dit is de dag waar ze allemaal naartoe hebben geleefd. Maanden van trainingen gingen hieraan vooraf. Eindelijk is het zover. Het startschot luidt, en de deelnemers gaan de strijd aan. Ze rennen kilometers lang, fietsen over ruw terrein of trotseren allerlei obstakels. Na een tijdje komen de deelnemers één voor één over de finishlijn. Uitgeput, maar ook trots en voldaan.

Terwijl ze uithijgen hangen uw vrijwilligers uw gepersonaliseerde medaille om de nekken van de deelnemers. U kijkt ernaar en ziet een glimlach verschijnen op de gezichten van de deelnemers terwijl ze naar de medaille kijken. Een blik van trots. Op dat moment weet u dat de deelnemers aan uw evenement nog lang met trots terug zullen denken aan deze dag. Aan uw evenement. Aan uw bedrijf.