Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Jute tassen

Jute tassen lateb bedrukken?

Op zoek naar een bedrukte tassen, maar dan wel milieuvriendelijk? Bij PromoBee vindt u verschillende vormen en maten van hoge kwaliteit jute tassen. Deze tassen kunnen worden bedrukt met een logo, afbeelding of een persoonlijke tekst. Het betrokken team van PromoBee helpt graag met het ontwerpen. Na het ontwerp ontvangt u een gratis digitaal voorbeeld. Geïnteresseerd in een bedrukte tas van jute? Vraag geheel vrijblijvend informatie aan bij team PromoBee.

Toon prijs

Toont alle 10 resultaten

Sorteer op

Jute tassen bedrukken?

Wilt u een jute tas laten bedrukken dan bent u bij PromoBee aan het juiste adres. Met een bedrukte jute tas geeft u een signaal af omdat jutte tassen duurzaam zijn gemaakt van natuurlijke plataardige vezel en erg sterk zijn. Tevens zijn bedrukte jute tassen goed reyclebaar en daardoor goed voor het milieu. Bij veel mensen begint het milieu een grotere rol te spelen. En dan vooral het stoppen van de milieuvervuiling. Een bedrukte jute tas is hier het ideale middel voor.  De stof van een jute tas is CO2-neutraal, biologisch afbreekbaar en heeft weinig chemicaliën en water nodig om verbouwd te worden. Daarnaast is een jute tas erg sterk en gaat de tas lang mee.

Jute tas bedrukken millieubewsust

In een wereld waarin milieubewustzijn steeds belangrijker wordt, is de opkomst van duurzame alternatieven voor alledaagse producten een verfrissende stap vooruit. Jute tassen, ook wel bekend als jute zakken, zijn hier een perfect voorbeeld van. Deze natuurlijke jute vezeltassen zijn niet alleen vriendelijk voor het milieu, maar bieden ook een canvas voor creatieve expressie. Het bedrukken van jute tassen met jouw eigen ontwerpen is een krachtige manier om duurzaamheid en stijl te combineren.

Jute tassen laten bedrukken?

Jute tassen hebben de eigenschap om op te vallen. Het ruwe, organische karakter van het jutemateriaal geeft deze tassen een unieke uitstraling. Door ze te bedrukken met jouw ontwerpen, logo’s of boodschappen, krijgen deze tassen een persoonlijke touch die opvalt in de menigte. Of je nu op zoek bent naar milieuvriendelijke promotiematerialen voor je bedrijf of een gepersonaliseerd geschenk wilt geven, bedrukte juttetassen zijn een uitstekende keuze.

Het bedrukken van jute tassen biedt een scala aan mogelijkheden. Je kunt kiezen voor subtiele en elegante ontwerpen, opvallende en kleurrijke patronen, of zelfs inspirerende citaten die een boodschap overbrengen. Deze tassen kunnen dienen als praktische accessoires voor boodschappen, stranddagen, of dagelijks gebruik, en tegelijkertijd fungeren als een canvas voor kunst en design.

Jutte Duurzaam

Voor bedrijven is het bedrukken van juttetassen een slimme stap richting duurzaam ondernemen. Door je logo en boodschap op deze tassen te plaatsen, toon je niet alleen je betrokkenheid bij milieuvriendelijke praktijken, maar promoot je ook je merk op een authentieke en respectvolle manier. Deze bedrukte tassen worden vaak hergebruikt en dragen zo je boodschap verder uit, wat een positieve impact heeft op zowel je merkbekendheid als het milieu.

Waarom jute tas bedrukken?

Het bedrukken van jute tassen is een uitstekende manier om duurzaamheid en stijl uit te strakeb. Deze jute tassen bieden niet alleen een ecologisch verantwoord alternatief voor plastic en synthetische tassen, maar ook een platform voor creatieve expressie en merkpromotie. Dus, of je nu bewust bezig bent met duurzaamheid of gewoon op zoek bent naar unieke en opvallende accessoires, overweeg bedrukte juttetassen om je boodschap en ontwerpen te laten stralen.

Wat is een jute tas?

Jute is een lange zachte plataardige vezel. Jute is een goedkope duurame vezel. Een product van jute is duurzaam. Hierdoor worden er ook veel tassen gemaakt van Jute. Jute tassen zijn erg goed te bedrukken. Jute tassen met opdruk geven een natuurlijke en luxe uitstraling. Jute tassen worden ook veel gebruikt in delicatessen, kaas en cadeauwinkels. Tevens worden de grote jute shoppers vaak gebruikt voor een kerst of themapakket.

Jute tassen bedrukken

De jute tas is geschikt om zelf te bedrukken. Promobee heeft verschillende maten waaruit u kunt kiezen. Echter, ze zijn ook te bestellen zonder bedrukking. Maar als u kiest voor zo’n mooie tas, is het zeker zo leuk om de huisstijl of het logo terug te laten komen op de tas. Een leuk cadeau dat laat zien dat het bedrijf bewuste keuzes maakt en dat er rekening gehouden wordt met het milieu.

Ontwerpen van een jute tas

Heeft u moeite met het ontwerpen van een mooie tas? PromoBee heeft met de vele bedrukte tassen genoeg ervaring in huis om voor u de mooiste tas te ontwerpen. De designers helpen u eerst met het maken van een mooi ontwerp. Na de ontwerpfase ontvangt u vrijblijvend online een voorbeeld. Uiteraard is het ook mogelijk om een gratis sample op te vragen, zodat u zeker weet dat u de mooiste tas ontworpen heeft.

Gekleurede jute tassen bedrukken?

Zoekt u een gekleurde jute tas, of een jute tas met een gekleurd hengsel? Wij hebben verschillende modellen die goed te bedrukken zijn. Zo heeft is er bij ieder logo wel een passende jute tas te vinden. Ook hebben we hele kleine jute tassen die we kunnen bedrukken, deze tassen zijn ideaal voor een delicatessen , noten, kaas of speciaalzaak. Tevens hebben we ook koeltassen die we bedrukken die gemaakt zijn van jute.