Snel advies 0528 - 85 11 55

Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Jute tassen

Op zoek naar een bedrukte tassen, maar dan wel milieuvriendelijk? Bij PromoBee vindt u verschillende vormen en maten van hoge kwaliteit jute tassen. Deze tassen kunnen worden bedrukt met een logo, afbeelding of een persoonlijke tekst. Het betrokken team van PromoBee helpt graag met het ontwerpen. Na het ontwerp ontvangt u een gratis digitaal voorbeeld. Geïnteresseerd in een bedrukte tas van jute? Vraag geheel vrijblijvend informatie aan bij team PromoBee.

Toon prijs

Toont alle 7 resultaten

Sorteer op

Jute tas bedrukken?

Wilt u een jute tas laten bedrukken dan bent u bij PromoBee aan het juiste adres. Met een bedrukte jute tas geeft u een signaal af omdat jutte tassen duurzaam zijn gemaakt van natuurlijke plataardige vezel en erg sterk zijn. Tevens zijn bedrukte jute tassen goed reyclebaar en daardoor goed voor het milieu. Bij veel mensen begint het milieu een grotere rol te spelen. En dan vooral het stoppen van de milieuvervuiling. Een bedrukte jute tas is hier het ideale middel voor.  De stof van een jute tas is CO2-neutraal, biologisch afbreekbaar en heeft weinig chemicaliën en water nodig om verbouwd te worden. Daarnaast is een jute tas erg sterk en gaat de tas lang mee.

 

Wat is een jute tas?

Jute is een lange zachte plataardige vezel. Jute is een goedkope duurame vezel. Een product van jute is duurzaam. Hierdoor worden er ook veel tassen gemaakt van Jute. Jute tassen zijn erg goed te bedrukken. Jute tassen met opdruk geven een natuurlijke en luxe uitstraling. Jute tassen worden ook veel gebruikt in delicatessen, kaas en cadeauwinkels. Tevens worden de grote jute shoppers vaak gebruikt voor een kerst of themapakket.

Jute tassen bedrukken

De jute tas is geschikt om zelf te bedrukken. Promobee heeft verschillende maten waaruit u kunt kiezen. Echter, ze zijn ook te bestellen zonder bedrukking. Maar als u kiest voor zo’n mooie tas, is het zeker zo leuk om de huisstijl of het logo terug te laten komen op de tas. Een leuk cadeau dat laat zien dat het bedrijf bewuste keuzes maakt en dat er rekening gehouden wordt met het milieu.

Ontwerpen van een jute tas

Heeft u moeite met het ontwerpen van een mooie tas? PromoBee heeft met de vele bedrukte tassen genoeg ervaring in huis om voor u de mooiste tas te ontwerpen. De designers helpen u eerst met het maken van een mooi ontwerp. Na de ontwerpfase ontvangt u vrijblijvend online een voorbeeld. Uiteraard is het ook mogelijk om een gratis sample op te vragen, zodat u zeker weet dat u de mooiste tas ontworpen heeft.

 

Gekleurede jute tassen bedrukken?

Zoekt u een gekleurde jute tas, of een jute tas met een gekleurd hengsel? Wij hebben verschillende modellen die goed te bedrukken zijn. Zo heeft is er bij ieder logo wel een passende jute tas te vinden. Ook hebben we hele kleine jute tassen die we kunnen bedrukken, deze tassen zijn ideaal voor een delicatessen , noten, kaas of speciaalzaak. Tevens hebben we ook koeltassen die we bedrukken die gemaakt zijn van jute.