Wegens familieomstandigheden kan een reactie op uw aanvraag wat langer duren dan u van ons gewend bent.

Snel advies 0528 - 85 11 55

Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Bewaarblikken

Een blik met opruk is een bewaarexemplaar dat jaren gebruikt wordt. Je bewaart er immers etenswaren of andere producten in. Keer op keer worden de bedrukte blikken gevuld en weer opnieuw tentoongesteld. Dit is dan ook precies de reden waarom een bedrukt blik met logo naar keuze de ideale reclamedrager is die jarenlang meegaat. Het meest populaire blik die we verkopen is het bedrukte stroopwafelblik.

Laat je inspireren door de unieke en meest uiteenlopende modellen bedrukte blikken die te zien zijn op deze pagina. De blikken zijn ideaal als relatiegeschenk. Ook zo’n uniek ontwerp met eigen logo voor jouw bedrijf? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij kunnen je helpen met het kiezen van het juiste model of met het juiste design voor op jouw bedrukte blikken.

Toon prijs

Toont alle 7 resultaten

Sorteer op

Bewaarblikken met opdruk

Bij Promobee kun je jouw perfecte bewaarblik laten bedrukken. Zo hebben we ronde bewaarblikken die je helemaal rondom kunt laten bedrukken met jouw eigen unieke ontwerp. Echter, vierkante blikken in de vorm van een vrachtwagen of bestelbus is ook mogelijk! Voor iedereen is er een gepast model.

Met onze blikken kun je alle kanten op en kun je jouw creativiteit de vrije loop laten als het gaat om het ontwerp voor de opdruk. Daarnaast hebben we een blik voor ieder doeleinde. Wat dacht je bijvoorbeeld van ons unieke wijnblik? Zo verras je jouw relaties gemakkelijk met een goede fles wijn. Waar je het blik ook voor wilt gebruiken, je kunt er zeker van zijn dat de blikken goed aanslaan tijdens beurzen, evenementen en campagnes!

Blik: een duurzame reclamedrager!

Als je op zoek bent naar een relatiegeschenk dat lang meegaat en dat mensen niet snel zullen vergeten, dan kun je met een mooi bedrukt bewaarblik alle kanten op. Blik is namelijk ontzettend duurzaam: het is sterk materiaal dat lang meegaat. Omdat de blikken multifunctioneel zijn, zullen ze ook lang gebruikt worden. Wellicht bewaart men er koekjes in, of wordt het bedrukte blik gebruikt voor het verzamelen van kleine items zoals knoopjes.

Uiteraard is het ronde blik ook perfect om ronde koeken in te bewaren zoals stroopwafels. Welke etenswaren er ook in gaan, ze blijven in ieder geval lekker vers. En omdat het blik met jouw unieke opdruk lang meegaat en goed gebruikt zal worden, zal jouw huisstijl nog lang in de keukens van uw relaties pronken!

 

Stroopwafelblikken bedrukken?

Wilt u een uniek stroopwafel blik laten bedrukken dit kan al vanaf 500 stuks. Het Bedrukte stroopwafelblik kan volledige gepersonaliseerd worden.  Een stroopwafelblik met opdruk valt bij iedereen in de smaak. Erg leuk om te krijgen en nog leuker om te geven. Een bedrukt stoopwafel blik doet het ook altijd goed bij relaties uit het buitenland. Een stroopwafel is een oer Nederlands product. Met een mooi bedrukt stroopwafel blik om de wafels heen is dit een uniek en mooi relatiegeschenk.

Rond blik trommel bedrukken?

Stroopwafels, heerlijke Nederlandse lekkernijen die de harten van velen veroveren met hun verrukkelijke smaak. Als u op zoek bent naar een opvallende en smakelijke manier om uw merk te promoten, dan zijn bedrukte stroopwafel blikken precies wat u nodig heeft. Met de mogelijkheid om deze blikken vanaf 500 stuks te laten bedrukken, krijgt u een uitstekende kans om uw merkidentiteit te versterken en tegelijkertijd uw klanten een heerlijke traktatie te geven.

Een Blik op de Voordelen:

  1. Unieke Merkpresentatie: bedrukte stroopwafel blikken bieden een unieke kans om uw merk  of product te promoten. Uw logo, bedrijfsnaam en andere gepersonaliseerde ontwerpen worden prominent op de blikken afgedrukt, waardoor uw merknaam blijvend in het geheugen van uw klanten wordt gegrift.
  2. Indrukwekkend Geschenk: Stroopwafel blikken zijn niet alleen een aantrekkelijke verpakking, maar ook een heerlijk geschenk. Uw klanten zullen uw aandacht voor detail waarderen en genieten van de smakelijke traktatie binnenin.  Tevens is een bedrukt stroopwafelblik een blijvend duurzaam geschenk.
  3. Veelzijdigheid: Stroopwafel blikken zijn niet alleen geschikt voor het verpakken van stroopwafels; ze kunnen ook worden gebruikt voor het bewaren van andere lekkernijen, theezakjes, kleine souvenirs of zelfs als decoratief item in huis.
  4. Blikken voor Hergebruik: De duurzaamheid van de blikken zorgt ervoor dat uw merklogo lang na het opeten van de stroopwafels zichtbaar blijft. Ontvangers kunnen de blikken hergebruiken voor verschillende doeleinden, wat uw merkherkenning verder vergroot.

Waarom een stroopwafel blik bedrukken?

Het bedrukken van stroopwafel blikken vanaf 500 stuks is een slimme en smakelijke manier om uw merk te promoten. Deze blikken bieden een unieke en veelzijdige manier om uw merkidentiteit te versterken en uw klanten te verwennen met een heerlijke traktatie. Kies voor een bedrukte blikken van  PromoBee die hoogwaardige bedrukkingen en duurzame blikken garandeert, zodat uw bedrukte blikken op een professionele en aantrekkelijke manier wordt gepresenteerd. Met bedrukte stroopwafel blikken kunt u indruk maken op uw klanten en uw bedrijf op de kaart zetten als een heerlijke en gedenkwaardige keuze.

Pepermuntblik bedrukken

Wilt u een mooi blik weggeven, dan is een pepermunt of rond bewaarblik wellicht iets voor u. Een blik die gevuld is met heerlijke pepermuntjes valt altijd in de smaak. Een bedrukt pepermunt blik is al leverbaar vanaf 500 stuks.  Pepermuntblikken met opdruk. Een relatiegeschenk dat in de smaak valt!