Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Bewaarblikken

Een blik met opdruk is een echt bewaarexemplaar wat jaren gebruikt wordt om etenswaren of andere producten in te bewaren. Dit is dan ook precies waarom een bedrukt blik dé ideale reclamedrager is die jarenlang meegaat.

Laat u inspireren door de unieke ontwerpen die u op deze pagina ziet en maak voor uw eigen bedrijf ook zo’n opvallend ontwerp. Zo weet u zeker dat uw bedrukte blik jarenlang een echte blikvanger zal zijn! Twijfelt u over welk blik het beste bij uw bedrijf past? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen u met het vergelijken van de verschillende blikken, zodat u altijd een optimale keuze kunt maken

Toon prijs

Toont alle 6 resultaten

Sorteer op

Bewaarblikken met opdruk

Bij PromoBee kunt u uw perfecte blik laten maken. Gaat u voor een rond blik die u compleet rondom kunt laten bedrukken met uw unieke ontwerp? Of kiest u toch liever een vierkant blik in de vorm van uw vrachtwagens of bestelbussen?

Met onze blikken kunt u alle kanten op en kunt u uw creativiteit de vrije loop laten als het gaat om het ontwerp voor de opdruk. Daarnaast hebben we een blik voor elk doeleinde. Wat dacht u bijvoorbeeld van ons unieke wijnblik? Zo verrast u uw relaties gemakkelijk met een goede fles wijn. Waar u het blik ook voor wilt gebruiken, u kunt er zeker van zijn dat de blikken goed aanslaan tijdens beurzen, evenementen en campagnes!

Blik: een duurzame reclamedrager!

Als u op zoek bent naar een relatiegeschenk dat lang meegaat en dat mensen niet snel zullen vergeten, dan kunt u met een mooi bedrukt bewaarblik alle kanten op. Blik is namelijk ontzettend duurzaam: het is sterk materiaal dat lang meegaat. Omdat de blikken multifunctioneel zijn, zullen ze ook lang gebruikt worden. Wellicht bewaart men er koekjes in, of wordt het bedrukte blik gebruikt voor het verzamelen van kleine items zoals knoopjes.

Uiteraard is het ronde blik ook perfect om ronde koeken in te bewaren zoals stroopwafels. Welke etenswaren er ook in gaan, ze blijven in ieder geval lekker vers. En omdat het blik met uw unieke opdruk lang meegaat en goed gebruikt zal worden, zal uw huisstijl nog lang in de keukens van uw relaties pronken!