Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Schoudertassen

De schoudertas is één van de bekendste tassen op de markt. Veel mensen hebben hem wel eens gebruikt of gebruiken hem nog. Door het stevige materiaal is hij uitermate geschikt om mee te nemen naar werk, school of misschien wel sport. Bent u geïnteresseerd in de schoudertas en wilt u deze helemaal laten personaliseren? Bij PromoBee bent u aan het juiste adres.

Toon prijs

Toont alle 4 resultaten

Sorteer op

Schoudertas bedrukken

De schoudertas is enorm geschikt om zelf te bedrukken. Promobee heeft verschillende kleuren waaruit u kunt kiezen. Daarnaast zijn ze ook te bestellen zonder bedrukking. Maar als u kiest voor zo’n mooie tas, is het zeker zo leuk om de huisstijl of het logo terug te laten komen op de tas. Een leuk cadeau die ook nog eens laat zien dat er bewust keuzes gemaakt worden.

De schoudertas als relatiegeschenk

Een relatiegeschenk is een goede marketingtool en heeft zeker effect. Wij van PromoBee bieden verschillende kleuren schoudertassen aan die bedrukt kunnen worden in de stijl van uw bedrijf. Met zo’n bedrukte tas wordt uw logo of tekst in een privéomgeving getoond. De bedrukking kan op beide zijden, zodat u zeker weet dat het logo goed zichtbaar is.

Ontwerpen van de bedrukte schoudertas

U kunt uw logo of tekst na het plaatsen van de bestelling uploaden. Dan doen wij eerst een controle en kiezen we welke methode de beste is. Om zo de kwaliteit te kunnen waarborgen. Nog niet helemaal zeker over het ontwerp? De designers helpen graag met het ontwerpen van de mooiste tassen voor uw bedrijf. Na de ontwerpfase krijgt u gratis een digitaal voorbeeld en indien gewenst een sample. Zo zijn we er zeker van dat wij de mooiste tas af leveren.