Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Koeltassen

Koeltasjes laten bedrukken?

Zoekt u en leuk zomer relatiegeschnk? Dan is een bedrukte koeltas een zeer goeie optie. Niet alleen de ontvanger heeft er een voordeel van dat de goederen koud blijven.  U als gever heeft voordeel dat u door de opdruk op de koeltas weer contact maakt met de ontvanger van de koeltas. We hebben zowel bedrukte koeltasjes voor onderweg, dagje naar het strand, als voor een slager, verswinkel of viswinkel.  Houd je hoofd koel!

Toon prijs

Toont alle 8 resultaten

Sorteer op

Koeltasjes bedrukken?

Wilt u en u producten in de zomer lekker koel houden? Denk dan eens aan een koeltasje met bedrukking. Zowel u eten als drinken zou lekker koel blijven tijdens de hete zomerse dagen.  Een koeltasje met opdruk is in de zomermaden een erg populair relatiegeschenk.  Een koeltasje met wat eten of drinken erin neem je makkelijk mee tijdens een picknick, bezoek aan zwembad of een dagje naar het strand.  Zo maak je met een bedrukte koeltas overal reclame. We hebben in ons assortiment koeltassen die volledig bedrukt kunnen worden.

Wat is een koeltas?

Een bedrukte koeltas is een tas voorzien van een extra isolatielaag waarbij producten langer gekoeld bewaard kunnen blijven . Deze tassen zijn goed te bedrukken. Geef u medewerkers of relaties in de zomer maanden een bedrukte koeltas cadeau, zodat niet alleen de ontvanger zijn producten koel  kan bewaren. U bent ook onder de aandacht door de bedrukking die de koeltas heeft.

Koeltassen voor  versspecialisten

Speciaal voor slagerijen, viswinkels, bakkers en versspecialisten hebben wij een koeldraagtas in ons assortiment. Deze bedrukte koeltas is ideeal voor het koel houden van uw versproducten in de zomermaanden.   Als u deze bedrukte koeltas wenst te bekijken klik dan hier.