Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Koeltassen

Een koeltas bedrukken behoort tot de mogelijkheden bij PromoBee. Koeltassen zijn ideaal als je goederen koud wilt houden onderweg. Vooral tijdens de zomer is het een must om over een goede koeltas te beschikken, want goederen blijven tijdens warmere dagen minder goed koud en producten voor de vriezer hebben een groter risico om compleet te smelten. Een koeltas voorkomt dergelijke problemen en is daardoor een item dat iedereen kan gebruiken. Daardoor weet je zeker dat het als relatiegeschenk gewaardeerd zal worden. Bij PromoBee kun je een koeltas laten bedrukken in kleine oplage of grote oplage. Gratis verzending, een gratis sample en een gratis digitaal ontwerp zitten inbegrepen bij je bestelling.

Toon prijs

Toont alle 8 resultaten

Sorteer op

Waarom een koeltas bedrukken met logo?

Als bedrijf ben je altijd op zoek naar leuke en originele relatiegeschenken voor klanten en andere zakelijke relaties. Je zoekt iets dat mensen daadwerkelijk gaan gebruiken. Klanten zullen dit soort geschenken meer waarderen en bovendien vergroten relatiegeschenken die gebruikt worden je naamsbekendheid binnen de regio, omdat andere mensen nu de naam en het logo van je bedrijf te zien krijgen via het bedrukte product.

Een koeltas is iets dat mensen nodig hebben. Ze nemen de koeltas bijvoorbeeld mee naar de supermarkt als ze producten voor in de vriezer kopen en mee naar huis nemen. Maar het kan ook zijn dat je op vakantie gaat en enkele goederen voor in de vriezer mee wilt nemen. Een goede koeltas zorgt ervoor dat deze producten gekoeld blijven. Daarom zal een koeltas als relatiegeschenk gewaardeerd worden. Een ideaal cadeau om weg te geven voor bijvoorbeeld supermarkten, horecagelegenheden waar ijs wordt verkocht of bedrijven die te maken hebben met vriezers.

Koeltas bedrukken: een ruim aanbod aan koeltassen

Je kunt een koeltas bedrukken met logo, maar ook tekst is mogelijk. Zo kun je onder meer een koeltas laten voorzien van de naam van je bedrijf, maar ook je slogan of het adres van je website zijn opties. Het mooie aan ons uitgebreide assortiment is dat je koeltassen kunt laten bedrukken voor verschillende gelegenheden. Hierbij kun je denken aan koeltassen die je meeneemt onderweg naar vakantie, koeltasjes die je meeneemt naar het strand of koeltassen voor de supermarkt, slager, viswinkel of verswinkel. Mooie voorbeelden uit ons uitgebreide assortiment zijn deze jute koeltas, deze koeltas cargo, deze koeltas draagtas, deze koeltas met voorvak of deze koeltas rugzak.

Goedkope koeltas bedrukken bij PromoBee

Voor een goede prijs een koeltas laten bedrukken: bij PromoBee is het mogelijk. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is perfect. Je hebt hierboven kunnen zien dat je ruim de keuze hebt. Deze koeltassen zijn allemaal van een hoge kwaliteit. Je bepaalt zelf de opdruk, waarbij zowel afbeeldingen als tekst mogelijk zijn. Je kunt kiezen voor meerdere kleuren voor de opdruk, en je bepaalt daarnaast zelf de kleur van de koeltas. Wil je weten wat er mogelijk is? Neem gerust een kijkje binnen ons aanbod.