Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Papieren tassen bedrukken

Papieren tassen zijn dé vervangers voor plastic tasjes. Sinds het verbod op plastic tasjes in 2016 zijn onder andere winkeliers overgestapt naar papieren tasjes. Des te toffer is het om deze tassen te bedrukken met logo. De tassen zijn leverbaar in zeven verschillende kleuren en in vijf formaten. Ontdek direct de mogelijkheden.

Toon prijs

Toont alle 14 resultaten

Sorteer op

Waarom papieren tassen?

Het gebruik van tassen met bedrukking is niet nieuw, maar de populariteit van papieren tassen mét bedrukking heeft de laatste jaren een enorme boost gekregen. Reden? Veranderende wetgeving die ondernemers stimuleert om plastic tasjes in te ruilen voor papieren tassen. Die laatstgenoemde tassen mogelijk namelijk nog wel gratis worden weggegeven.

Papieren tassen worden gemaakt van hernieuwbare bronnen, zoals houtvezels en zijn biologisch afbreekbaar én recyclebaar. Dat betekent dat ze veel minder schadelijk zijn voor het milieu dan plastic tassen.

Tassen met bedrukking

Hoewel papieren tassen misschien wat minder stevig zijn dan plastic tassen, betekent het niet dat de functie ervan verloren gaat. Naast de functionaliteit zijn tassen met bedrukking dé mogelijkheid om je merk te promoten. Dat kan ook prima met papieren tassen. Sterker nog: dat lukt juíst goed op papier.

Hoe je de tassen bedrukt kun je zelf bepalen: met logo, tekst of beide. Het zelfde geldt of je op beide kanten van de tas een bedrukking wil of op één kant. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende soorten tasjes.

Papieren tas bedrukken: hoe werkt dat?

Een papieren tas bedrukken kan bij Promobee vanaf 100 stuks. Na het kiezen van een tas, upload je jouw logo. Kort daarna ontvang je een 3D-weergave van hoe de tas eruit komt te zien. Vervolgens kun je de bestelling afronden. 

Ondanks dit eenvoudige proces, ontstaan er soms vragen over bijvoorbeeld de kwaliteit, levering of is er behoefte aan keuzehulp. Voor snel advies kun je direct bellen naar 0528-851155.

Soorten papieren tasjes

Nu je weet hoe het tassen bedrukken werkt, is het tijd om de mogelijkheden door te nemen. Je hebt onder andere keuze uit de volgende soorten papieren tasjes:

  • Goodiebag tasjes
  • Kartonnen tasjes
  • Draagtassen

Qua formaat en prijs zijn er verschillende opties. Neem bijvoorbeeld de simpele A2-tas of de full-color bedrukte tas. Wil je luxe uitstralen? Kies dan voor de chique tas in A4-formaat. Met andere woorden: er zijn tientallen soorten papieren tasjes.

Tassen bedrukken met logo

Je tas bedrukken met logo biedt veel creatieve mogelijkheden. Van gedurfde kleurencombinaties tot eenvoudige ontwerpen: je hebt de vrijheid om je logo op een manier te presenteren die bij jouw merk past. Of je nu kiest voor een opvallend logo in het midden van de tas of een kleine opdruk: de keuze is aan jou.

Papieren tassen bedrukken met jouw logo is niet alleen een slimme marketingzet, het is ook praktisch en veelzijdig. Deze tassen zijn stevig en kunnen zware voorwerpen dragen zonder te scheuren, waardoor ze ideaal zijn voor allerlei toepassingen, van winkelen tot evenementen en promoties. Bovendien zijn ze herbruikbaar, waardoor ze een duurzame keuze zijn voor zowel jou als jouw klanten.

Goedkope papieren tassen

Wil je goedkoop, maar mooi ontworpen papieren tassen bedrukken? Dat kan. Door producten te sorteren op prijs van laag naar hoog, zie je direct wat de goedkoopste tassen zijn. Dit zijn de Take Away papieren tassen en de brede tas in A4-formaat. De prijzen van deze tassen beginnen vanaf 19 cent en 22 cent per stuk.

Voor iets meer kwaliteit betaal je zo’n 10 cent per stuk meer. Twijfel je? Vraag ons dan om advies. Als je wil sturen we je testtasjes op, zodat je zelf kunt ontdekken welk tasje het best bij jouw bedrijf past.