Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Heuptasjes

Helemaal terug van weggeweest, de heuptas. Te dragen om de heup én de borst. Hoe leuk is het om als bedrijf bedrukte heuptasjes te hebben met een logo, persoonlijke tekst of afbeelding. PromoBee heeft verschillende soorten heuptassen van hoge kwaliteit die geschikt zijn om te personaliseren. De all-in prijs kunt u nu eenvoudig berekenen nadat u de tas heeft ontworpen. Vindt u het ontwerpen lastig? Bij PromoBee helpen designers bij het ontwerpen van de bedrukte heuptas.

Toon prijs

Toont alle 2 resultaten

Sorteer op

Goedkoop heuptasjes bedrukken

Wilt u goedkoop een heuptas bedrukken? PromoBee helpt graag. Er zijn verschillende typen heuptassen in meerdere kleuren. Deze kunnen bedrukt worden met een logo of persoonlijke tekst. Ook kunt u ervoor kiezen om ze te bestellen zonder opdruk. Echter, een mooi ontworpen heuptas zorgt toch voor extra reclame. Vindt u het lastig om zelf een ontwerp te maken? Onze persoonlijk betrokken designers helpen graag bij het maken van een mooi ontwerp.

Verschillende type heuptassen

Promobee heeft 2 typen heuptassen, de premium- en basicvariant. U kiest naast het type heuptas ook de bedrukking. Dit kan een logo zijn, maar ook een tekst of misschien wel beide. Wanneer de aanvraag binnen is, kijkt de grafische afdeling welke techniek geschikt is voor de bedrukking van de heuptas. Daarna ontvangt u een gratis digitale proefdruk ter goedkeuring.

Kleine oplage bedrukte heuptassen

Zoals de naam aangeeft is de heuptas te dragen om de heup, maar óók om de borst. Dubbel inzetbaar en dus hét promotiemiddel om nu in te zetten. U bestelt de heuptassen al vanaf 12 exemplaren. Deze kunnen bedrukt worden of zonder ontwerp besteld worden.  Na het ontwerp krijgt u een gratis digitaal voorbeeld. Wanneer u akkoord gaat, gaan wij meteen aan de slag en worden de bedrukte heuptassen binnen 5 tot 8 werkdagen gratis geleverd.