Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Shopper tassen

Ideaal voor boodschappen of gewoon om veel in mee te nemen. De shoppers van PromoBee zijn er in verschillende maten en kleuren en zijn gemaakt van canvas, vilt, katoen, jute of denim. Een modieuze tas met een persoonlijke touch door een logo en/of tekst. Deze tas is, vergeleken met de plastic variant, een tas die zeker vaker gebruikt wordt. Een duurzaam relatiegeschenk en een uitstekend promotiemiddel. Wil jij ook zo’n blijvend relatiegeschenk? Laat dan nu onze shoppers bedrukken met jouw logo. Voor meer informatie kun je uiteraard contact opnemen met het team van PromoBee.

Toon prijs

Toont alle 14 resultaten

Sorteer op

Goedkope bedrukte shoppers

Wil je goedkoop een shopper bedrukken, maar dan wel een tas van hoge kwaliteit? Bij PromoBee heb je alle keuze. Shoppers zijn er in verschillende materialen zoals katoen, vilt, canvas en denim. Naast de keuze voor de stof, kun je ook kiezen voor de maat. Alle shoppers zijn van hoge kwaliteit en net zoals de bedrukking. Je kunt kiezen op welke kant je een logo of de tekst wilt, maar dit kan uiteraard ook op beide kanten. Het is ook mogelijk om de tassen zonder bedrukking te bestellen, maar een mooi en persoonlijk ontworpen tas heeft toch iets extra’s.

Voordelen van een bedrukte shopper

Shoppers bieden een aantal voordelen. Er is een verbod op gratis plastic tassen en daarom moet de consument zelf een tas meenemen. Een grote boodschappentas is niet zo modieus als een shopper. De shoppers van PromoBee zijn dat wel. Met stoffen als denim en katoen gaan ze mee in de trend. Een leuke bijkomstigheid is het plaatsen van een logo en/of tekst van jouw bedrijf. Aangezien een mooi ontworpen shopper ervoor zorgt dat men de tas blijft gebruiken. Een win-win situatie waarbij de consument een mooie tas heeft en jij een mooi promotiemiddel.

Ontwerpen van een shopper

Upload je logo na het plaatsen van de bestelling. Dan doen wij eerst een controle en kiezen we welke methode van bedrukken de beste is. Om zo de kwaliteit te waarborgen. Nog niet helemaal zeker over het ontwerp van je gepersonaliseerde shopper? De designers helpen graag met het ontwerpen van de mooiste tassen voor jouw bedrijf. Na de ontwerpfase krijg je gratis een digitaal voorbeeld en indien gewenst een sample. Zodat we er zeker van zijn dat wij de mooiste tas af leveren.