Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Shopper tassen

deaal voor boodschappen of gewoon om veel in mee te nemen. De shoppers van PromoBee zijn er in verschillende maten en kleuren en zijn gemaakt van canvas, katoen of denim. Een modieuze tas met een persoonlijke touch door een logo of tekst. Deze tas is, vergeleken met de plastic variant, een tas die zeker vaker gebruikt wordt. Een duurzaam relatiegeschenk en een uitstekend promotiemiddel. Wilt u zo’n blijvend relatiegeschenk? Laat dan nu onze shoppers bedrukken met jouw logo. Voor meer informatie kunt u uiteraard contact opnemen met het team van PromoBee.

Toon prijs

Toont alle 12 resultaten

Sorteer op

Goedkoop bedrukte shoppers

Wilt u goedkoop een shopper bedrukken, maar dan wel een tas van hoge kwaliteit?  Bij PromoBee heeft u alle keuze. Shoppers zijn er in verschillende materialen zoals katoen, vilt, canvas en denim. Naast de keuze voor de stof, kunt u ook kiezen voor de maat. Alle shoppers zijn van hoge kwaliteit en net zoals de bedrukking. U kunt kiezen op welke kant u het logo of de tekst wilt, maar dit kan uiteraard ook op beide kanten. Het is ook mogelijk om de tassen zonder bedrukking te bestellen, maar een mooi  en persoonlijk ontworpen tas heeft toch iets extra’s.

Voordelen van een bedrukte shopper

Shoppers bieden een aantal voordelen. Er is een verbod op gratis plastic tassen en daarom moet de consument zelf een tas meenemen. Een grote boodschappentas is niet zo modieus als een shopper. De shoppers van PromoBee zijn dat wel. Met stoffen als denim en katoen gaan ze mee in de trend. Een leuke bijkomstigheid is het plaatsen van een logo of tekst van uw bedrijf. Aangezien een mooi ontworpen shopper ervoor zorgt dat men de tas blijft gebruiken. Een win win situatie waarbij de consument een mooie tas heeft en u een mooi promotiemiddel.

Ontwerpen van een shopper

Upload uw logo na het plaatsen van de bestelling. Dan doen wij eerst een controle en kiezen we welke methode van bedrukken de beste is. Om zo de kwaliteit te waarborgen. Nog niet helemaal zeker over het ontwerp van uw gepersonaliseerde shopper? De designers helpen graag met het ontwerpen van de mooiste tassen voor uw bedrijf. Na de ontwerpfase krijgt u gratis een digitaal voorbeeld en indien gewenst een sample. Zodat we er zeker van zijn dat wij de mooiste tas af leveren.