Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Drybags

Bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Naast de alom bekende opties zoals pepermuntjes en zonnebrillen, hebben we bij PromoBee ook de zogeheten Drybags. Uiteraard zijn deze ook volledig in uw huisstijl te bedrukken. De Drybags zijn handige tassen die volledig waterdicht zijn. Zo vervoert u gemakkelijk al uw spullen op een droge, veilige en stijlvolle manier, wat het weer ook is. De Drybags zijn te verkrijgen in verschillende formaten, zodat er altijd een Drybag is die bij u en uw bedrijf past.

Toon prijs

Enig resultaat

Sorteer op

De beste waterdichte tas

De Drybag is bij uitstek de beste tas in weer en wind. Het innovatieve ontwerp zorgt ervoor dat al uw spullen droog blijven, wat de omstandigheden ook zijn. De tassen zijn gemaakt van plastic waardoor ze supersterk, waterafstotend en waterdicht zijn. Door de handige schouderband zijn de tassen ook fijn te dragen. De handige rolsluiting zorgt ervoor dat er ook geen water vanaf de bovenkant in kan komen.

De Drybags zijn te verkrijgen in vier formaten: 10L, 15L, 35L en 58L. Deze zijn uiteraard allemaal te bedrukken met uw eigen ontwerp in haarscherpe fotokwaliteit. Zo past de tas altijd perfect in uw huisstijl bij uw bedrijf. Bestelt u de Drybag als bedankje voor uw werknemers? Of verrast u uw klanten ermee? Wat u ook met de Drybag van plan bent, u kunt er zeker van zijn dat de tas in de smaak valt!

Klaar voor de zomer met de Drybag

Natuurlijk is een Drybag ideaal voor het herfstige weer, maar heeft u er al eens bij stilgestaan dat dit ook een ideale tas is voor de zomer? Denk bijvoorbeeld eens aan hoe u al uw spullen schoon en droog kunt vervoeren als u een dagje naar het strand gaat. Misschien neemt u de Drybag wel mee op vakantie en gebruikt u ‘m als u naar het zwembad gaat. Hoeveel er ook gespetterd wordt, uw spullen blijven droog. Dat maakt de Drybag natuurlijk ook perfect voor wanneer u een boottochtje gaat maken.

Drybag personaliseren

Met uw unieke opdruk is de kans dus groot dat u opvalt – ook in het buitenland! Upload uw ontwerp en u krijgt binnen een uur een 3D visualisatie van uw unieke Drybag toegestuurd. Ook kunt u een gratis sample aanvragen. Heeft u advies nodig over welke Drybag u nodig heeft? Neem dan vooral contact op met onze klantenservice zodat zij u verder kunnen helpen