Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Rugzakken

Rugzakken van hoge kwaliteit met bedrukking in de huisstijl of met logo? Bij PromoBee kunt u nu de rugzak van polyester laten bedrukken in de huisstijl van uw bedrijf, met het logo of een leuke persoonlijke tekst. De rugzak is in meer dan 15 kleuren beschikbaar. Door de dubbele rits heeft hij 2 vakken en is hij ideaal om te gebruiken voor het werk of als schooltas.

Toon prijs

Enig resultaat

Sorteer op

Goedkoop rugzakken bedrukken

Wilt u een gepersonaliseerde rugzak, maar niet voor veel geld? Bij PromoBee bedrukken we goedkoop tassen. U kiest zelf wat u op de tas wilt hebben. Dit kunnen logo’s zijn, maar een gepersonaliseerde tekst is ook mogelijk. Zonder opdruk zijn de tassen ook te bestellen, maar het is natuurlijk leuker om de tas te personaliseren.

De bedrukte rugzak

De ideale tas om weg te geven. Want wie gebruikt hem niet? De rugzak is ideaal voor werk, school of op reis. De tas is van stevige kwaliteit en te gebruiken voor meerdere doeleinden. Hij heeft een dubbele rits waardoor er een handige indeling te maken is voor bijvoorbeeld een laptop of schoolboeken. Bij PromoBee is het nu mogelijk om de tas te laten bedrukken in de huisstijl, met een logo of een persoonlijke tekst. Kies nu de mooiste uit één van de 17 kleuren.

Ontwerpen van een bedrukte rugzak

U kunt uw logo of tekst na het plaatsen van de bestelling uploaden. Dan doen wij eerst een controle en kiezen we welke methode de beste is. Om zo de kwaliteit te kunnen waarborgen. Nog niet helemaal zeker over het ontwerp? De designers helpen graag met het ontwerpen van de mooiste tassen voor uw bedrijf. Na de ontwerpfase krijgt u gratis een digitaal voorbeeld en indien gewenst een sample. Zo zijn we er zeker van dat wij de mooiste tas af leveren.