Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Rugzakken

Iedereen kan er gebruik van maken. Een rugzak is namelijk geschikt voor jong en oud. Hoe leuk is het dat je deze tassen van hoge kwaliteit nu kunt bedrukken in de huisstijl van jouw eigen bedrijf? Uiteraard is een logo ook mogelijk. Bij Promobee kun je nu deze rugzakken laten bedrukken met opdruk naar keuze. Denk aan de kleuren van jouw huisstijl, een persoonlijke boodschap of een logo. De tas is in meer dan 15 kleuren beschikbaar. Benieuwd? Neem gerust een kijkje.

Toon prijs

Toont alle 2 resultaten

Sorteer op

Goedkoop rugzakken bedrukken

Wil je een gepersonaliseerde rugzak, maar niet voor veel geld? Bij PromoBee bedrukken we goedkoop verschillende tassen. Waaronder dus de populaire rugtas. Je kiest zelf wat je op de tas wilt hebben. Dit kunnen logo’s zijn, maar een gepersonaliseerde tekst is ook mogelijk. Zonder opdruk zijn de tassen ook te bestellen, maar het is natuurlijk leuker om de tas te personaliseren.

De bedrukte rugzak

De ideale tas om weg te geven. Want wie gebruikt hem niet? De rugzak is ideaal voor werk, school of op reis. De tas is van stevige kwaliteit en te gebruiken voor meerdere doeleinden. Hij heeft een dubbele rits waardoor er een handige indeling te maken is voor bijvoorbeeld een laptop of schoolboeken. Bij PromoBee is het nu mogelijk om de tas te laten bedrukken in de huisstijl, met een logo of een persoonlijke tekst. Kies nu de mooiste uit één van de 17 kleuren.

Ontwerpen van een bedrukte rugzak

Je kunt jouw logo of tekst na het plaatsen van de bestelling uploaden. Dan doen wij eerst een controle en kiezen we welke methode de beste is. Om zo de kwaliteit te kunnen waarborgen. Nog niet helemaal zeker over het ontwerp? De designers helpen graag met het ontwerpen van de mooiste tassen voor jouw bedrijf. Na de ontwerpfase krijg je gratis een digitaal voorbeeld en indien gewenst een sample. Zo zijn we er zeker van dat wij de mooiste tas af leveren.