Snel advies 0528 - 85 11 55

Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Handschoenen

De temperatuur daalt en het warmer aankleden is weer begonnen. Bij PromoBee bedrukken we nu handschoenen en zelfs met touchscreen vingertoppen. Hierdoor kan met alle gemak de smartphone bediend worden en kunt u in de winter nog steeds appen, swipen of bellen. Een goed relatiegeschenk met eigen logo of persoonlijke tekst. Echter, het kan natuurlijk ook als presentje naar de medewerkers. We hebben een aantal handschoenen uitgekozen voor weergave. Zit er niet tussen wat je zoekt? Bekijk dan hier eens ons totale aanbod.

Toon prijs

Toont alle 3 resultaten

Sorteer op

Handschoenen geschikt voor touchscreen

De handschoenen van PromoBee zijn er in verschillende kleuren. Wat ze allemaal gemeen hebben zijn de vingertoppen. In de winter handen warm houden kan met deze handschoenen, maar swipen, appen en bellen kan ook. Door de vingertoppen van speciaal materiaal, kan de mobiele telefoon bestuurd worden zonder enige moeite. Steeds handschoenen aan en uit doen is niet meer aan de orde. De handschoenen zijn te bestellen in vijf verschillende kleuren. Met de zachte stof een aanrader voor in de winter.

Handschoenen bestellen

Met de touchscreenhandschoenen kan de telefoon worden bestuurd, zonder enige belemmering. Ze zijn bij PromoBee al te bestellen vanaf 25 stuks. U kunt kiezen uit vijf verschillende kleuren.

Het ontwerp voor de handschoenen levert u online aan via de website. Hierna controleren wij welke manier van bedrukken de meest geschikte is. Wilt u liever een design gemaakt door de ontwerpers van PromoBee? Wij helpen u graag. Na het aanleveren controleren wij de beste manier van bedrukken. Hierdoor leveren wij de beste kwaliteit. Tevens ontvangt u binnen een uur een 3d- visualisatie van uw ontwerp. Geheel gratis en vrijblijvend. Bent u er nog niet over uit? PromoBee biedt de mogelijkheid om een gratis samples aan te vragen.

Handschoenen bedrukken?

Wilt u handschoenen laten bedrukken? We hebben verschillende modellen. We kunnen de bedrukte handschoenen over het algemeen binnen een week leveren.