Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Handschoenen

De temperatuur daalt en het warmer aankleden is weer begonnen. Bij PromoBee bedrukken we nu handschoenen en zelfs met touchscreen vingertoppen. Hierdoor kan met alle gemak de smartphone bediend worden en kunt u in de winter nog steeds appen, swipen of bellen. Een goed relatiegeschenk met eigen logo of persoonlijke tekst. Echter, het kan natuurlijk ook als presentje naar de medewerkers.

Toon prijs

Enig resultaat

Sorteer op

Handschoenen geschikt voor touchscreen

De handschoenen van PromoBee zijn er in verschillende kleuren. Wat ze allemaal gemeen hebben zijn de vingertoppen. In de winter handen warm houden kan met deze handschoenen, maar swipen, appen en bellen kan ook. Door de vingertoppen van speciaal materiaal, kan de mobiele telefoon bestuurd worden zonder enige moeite. Steeds handschoenen aan en uit doen is niet meer aan de orde. De handschoenen zijn te bestellen in vijf verschillende kleuren. Met de zachte stof een aanrader voor in de winter.

Handschoenen bestellen

Met de touchscreenhandschoenen kan de telefoon worden bestuurd, zonder enige belemmering. Ze zijn bij PromoBee al te bestellen vanaf 100 stuks. U kunt kiezen uit vijf verschillende kleuren.

Het ontwerp voor de handschoenen levert u online aan via de website. Hierna controleren wij welke manier van bedrukken de meest geschikte is. Wilt u liever een design gemaakt door de ontwerpers van PromoBee? Wij helpen u graag. Na het aanleveren controleren wij de beste manier van bedrukken. Hierdoor leveren wij de beste kwaliteit. Tevens ontvangt u binnen een uur een 3d- visualisatie van uw ontwerp. Geheel gratis en vrijblijvend. Bent u er nog niet over uit? PromoBee biedt de mogelijkheid om een gratis samples aan te vragen.