Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Sjaals

Krijg het nooit meer koud, met deze heerlijke warme bedrukte sjaals! Bij PromoBee bedrukt u nu zelfontworpen sjaals. Door de verschillende soorten, zit er zeker een goed model voor u tussen. Zo zijn er polyester, Fleece en motor sjaals. Deze zijn helemaal te personaliseren en worden helemaal naar uw wens gemaakt. Dit kan met een bedrukking van uw logo, huisstijl, een kleine tekst of een combinatie van de opties. De sjaal is te bestellen met of zonder bedrukking. Maar het is natuurlijk wel net zo leuk om een relatiegeschenk cadeau te doen, waar uw eigen logo op staat.

Toon prijs

Toont alle 6 resultaten

Sorteer op

Geborduurde of bedrukte Sjaals

Wat is nou een beter relatiegeschenk in de winter dan een geborduurde of bedrukte sjaal met uw logo? Bij PromoBee bedrukt u nu zelfontworpen sjaals. Door de verschillende soorten, zit er zeker een goed model voor u tussen. Zo zijn er polyester sjaals, een motor sjaal en fleece sjaals. Allemaal te bedrukken met uw eigen ontwerp. Ideaal als relatiegeschenk. Sjaals worden boven de kleding gedragen en uw logo is goed zichtbaar. Daarnaast zijn de sjaals super zacht en zien ze er goed uit. Leuk om te geven, maar zeker ook om te krijgen.

Bedrukte sjaals bestellen

Geborduurde of bedrukte sjaals bestelt u al vanaf 50 stuks. Het assortiment is heel breed, waardoor er voor iedereen wel een goed model tussen zit. Online levert u via de website een gekozen bedrukking aan. Dit kan een bedrijfslogo zijn, maar een tekst of kleuren in de huisstijl zijn ook mogelijk. De prijs die u betaalt is inclusief de instelkosten, bedrukking én verzending. Daarnaast ontvangt u geheel vrijblijvend binnen 60 minuten een 3d-visualisatie van uw gekozen ontwerp. Indien gewenst een gratis sample per post. Vindt u zelf ontwerpen lastig? Bij PromoBee hebben wij met jarenlange ervaring genoeg kennis in huis om te helpen met de designs.