Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Sjaals

Krijg het nooit meer koud, met deze heerlijke warme bedrukte sjaals! Bij PromoBee bedruk je nu zelf ontworpen sjaals. Door de verschillende soorten, zit er zeker een goed model voor jou tussen. Zo zijn er polyester, Fleece en motor sjaals. Deze zijn helemaal te personaliseren en worden helemaal naar wens gemaakt. Dit kan met een bedrukking van jouw logo, huisstijl, een kleine tekst of een combinatie van de opties. De sjaal is te bestellen met of zonder bedrukking. Maar het is natuurlijk wel net zo leuk om een relatiegeschenk cadeau te doen, waar jouw eigen logo op staat. Zit er niet tussen wat je zoekt? Bekijk dan hier eens ons totale aanbod.

Toon prijs

Toont alle 6 resultaten

Sorteer op

Geborduurde of bedrukte Sjaals

Wat is nou een beter relatiegeschenk in de winter dan een geborduurde of bedrukte sjaal met eigen logo? Bij PromoBee bedruk je nu zelfontworpen sjaals. Door de verschillende soorten, zit er zeker een goed model voor je tussen. Zo zijn er polyester sjaals, een motor sjaal en fleece sjaals. Allemaal te bedrukken met jouw eigen ontwerp. Ideaal als relatiegeschenk. Sjaals worden boven de kleding gedragen en het logo is goed zichtbaar. Daarnaast zijn de sjaals super zacht en zien ze er goed uit. Leuk om te geven, maar zeker ook om te krijgen.

Bedrukte sjaals bestellen

Geborduurde of bedrukte sjaals bestel je al vanaf 50 stuks. Het assortiment is heel breed, waardoor er voor iedereen wel een goed model tussen zit. Online lever je via de website een gekozen bedrukking aan. Dit kan een bedrijfslogo zijn, maar een tekst of kleuren in de huisstijl zijn ook mogelijk. De prijs die je betaalt is inclusief de instelkosten, bedrukking én verzending. Daarnaast ontvang je geheel vrijblijvend binnen 60 minuten een 3d-visualisatie van jouw gekozen ontwerp. Indien gewenst een gratis sample per post. Vind je zelf ontwerpen lastig? Bij PromoBee hebben wij met jarenlange ervaring genoeg kennis in huis om te helpen met de designs.

Buff, of puff sjaal bedrukken?

Wil je een sjaal die je voor meerdere doeleinden kunt gebruiken? Dan is de Buff sjaal wellicht iets voor jou. Deze sjaal is volledig in eigen design te bedrukken. Daarnaast heeft het ook nog eens meerdere draagmethoden waardoor je de sjaal het hele jaar kunt gebruiken. Een ideaal relatiegeschenk dus.