Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Oorwarmers

Met de oorwarmers van PromoBee krijg je ‘s winter geen last van koude oren. De heerlijk warme oorwarmers zijn nu te bestellen in zeven verschillende kleuren. Met als extra een eigen opdruk. Dit kan een bedrijfslogo zijn, maar ook een persoonlijke tekst of misschien wel een combinatie. De oorwarmers zijn extra goed te bedrukken. Beide kanten van de oorwarmer kan voorzien worden van bedrukking. De bedrukte oorwarmers zijn de accessoires voor de winter en nu extra leuk om te geven als relatiegeschenk. Zit er niet tussen wat je zoekt? Bekijk dan hier eens ons totale aanbod.

Toon prijs

Enig resultaat

Sorteer op

Oorwarmers bestellen

Met de oorwarmers van PromoBee krijg je ‘s winter geen last van koude oren. Al vanaf 100 stuks zijn ze bestelbaar. U kunt de oorwarmers met uw logo, tekst of huisstijl bij PromoBee laten bedrukken. Bedrukken van oorwarmers als relatiegeschenk is extra interessant. De ontwerpen zijn te plaatsen aan beide kanten. Zo is uw logo extra zichtbaar voor de buitenwereld. Neem snel een kijkje in de online winkel en vindt uw ideale relatiegeschenk.

Bedrukken van oorwarmers

Bij PromoBee bedrukken we allerlei accessoires die als relatiegeschenk gegeven kunnen worden. Al enkele jaren slagen wij erin om de beste kwaliteit te leveren op verschillende producten. De bedrukking van oorwarmers kan zelfs aan beide kanten geplaatst worden. Hierdoor is het extra zichtbaar.  De bedrukking kan een bedrijfslogo zijn, maar een tekst of kleuren in de huisstijl is ook mogelijk. De prijs die u betaalt is inclusief de instelkosten, bedrukking én verzending. Daarnaast ontvangt u geheel vrijblijvend binnen 60 minuten een 3d-visualisatie van uw gekozen ontwerp. Indien gewenst een gratis sample per post.