Snel advies 0528 - 85 11 55

Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Bestelbus blik bedrukken

Bestelbus blik bedrukken?

Heb jij een eigen vervoersbedrijf en ben je op zoek naar een leuk geschenk voor jouw werknemers of klanten? Dit zijn niet zomaar bewaarblikken, maar origineler: in de vorm van een bestelbus met 4 draaiende wielen. Het blik kan volledig naar eigen wens gepersonaliseerd worden en is verkrijgbaar vanaf 1000 stuks.

Product samenstellen

Vanaf  2,75

1. Aantal
Wijzigen
Verzending (NL/BE) Gratis
Instelkosten Gratis
Per stuk  0,00 (excl. BTW)
Totaal  0,00 (incl. BTW)
Levering uiterlijk maandag 10 juni - spoedlevering op aanvraag
Hulp nodig? Direct chatten
Chat open tot 18:00
  • Prijs is inclusief instelkosten, bedrukking en verzending
  • Gratis 3d visualisatie binnen 60 minuten
  • Gratis sample per post verstuurd

Bestelbus blik bedrukken

  • Levering uiterlijk maandag 10 juni
  • Minimum afname: 1000 stuks

> Heb jij een eigen vervoersbedrijf en ben je op zoek naar een leuk geschenk voor jouw werknemers of klanten? Dit zijn niet zomaar bewaarblikken, maar origineler: in de vorm van een bestelbus met 4 draaiende wielen. Het blik kan volledig naar eigen wens gepersonaliseerd worden en is verkrijgbaar vanaf 1000 stuks. Uw eigen bewaarblikken bedrukken kan al vanaf 1000 stuks, vraag nu uw offerte aan!

Dit blik is gemaakt in de vorm van een bestelbus. Het is een leuk, handig en origineel custom made blik wat volledig naar eigen wens te personaliseren is. Het blik is voorzien van vier draaiende wielen. De minimum afname voor dit product is 1000 stuks en aangezien het een custom made product betreft, is de levertijd circa 10 weken.

 

De afmeting van dit blik is:

19,5 x 10,8 x 10, 7 cm

 

Aantal
1000
2000
5000
10000

Bedrukking

Bestanden uploaden
Je kunt gemakkelijk en snel bestanden toevoegen aan je bestelling in het afrekenproces. In de winkelwagen staat een button waar je jouw bestanden toe kunt voegen. Heb je er voor gekozen dat PromoBee het ontwerp maakt? Dan is het mogelijk om hier ondersteunend materiaal bij te voegen zoals logo’s, foto’s of overige bestanden. De maximale upload grootte is 100MB.

Meerdere bestanden of groter dan 100MB?
Zijn je bestanden groter dan 100MB of wil je in 1 keer meerdere bestanden uploaden? Maak dan gebruik van Wetransfer. Gebruik hierbij info@promobee.nl als e-mailadres.

Controle
Voordat we tot bedrukking overgaan, controleren we uw ontwerp op diverse punten. Mochten we problemen ontdekken, dan brengen we u op de hoogte.

Vragen over uw digitale ontwerp?
We staan klaar om al uw vragen rondom het digitale ontwerp (en overige vragen) te beantwoorden. Schroom niet en neem contact op via: 0528 – 85 11 55 of info@promobee.nl.

Levertijd

Levertijd
De levertijd van dit product is 5 werkdagen. Bezorging is gratis.

Track & trace
Zodra uw producten gedrukt zijn ontvangt u een track & trace code.

Spoedlevering
Mocht u te maken hebben met een deadline? Vraag dan via de normale procedure een offerte aan via onze website en vermeldt bij deze aanvraag de datum waarop u de producten uiterlijk nodig hebt. Wij zullen dan ons uiterste best doen om de bestelling op tijd af te leveren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bestelbus blik bedrukken” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *