Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Koffiekopjes

Koffiekopjes bedrukt met uw logo of huisstijl zijn onmisbaar binnen uw organisatie. Het staat natuurlijk erg professioneel als u uw zakelijke klanten een kopje koffie met uw huisstijl kunt aanbieden. Bij PromoBee vindt u de mooiste koffiekopjes die u kunt laten bedrukken. Deze zijn natuurlijk ook erg voordelig en van goede kwaliteit, precies zoals u van ons gewend bent. Uw logo of huisstijl kunnen wij haarscherp op het kopje laten drukken, waardoor het lijkt alsof het kopje speciaal voor uw bedrijf is gemaakt. Upload gemakkelijk uw ontwerp en krijg binnen een uur een gratis proefdruk toegestuurd. Ook kunt u een sample aanvragen zodat u het koffiekopje eerst kunt testen voordat u deze besteld. Wel zo fijn natuurlijk. Komt u er tijdens het bestelproces niet uit? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen u namelijk graag verder!

Toon prijs

Toont alle 10 resultaten

Sorteer op

Koffiekopjes bedrukt met logo

Koffiekopjes, wie heeft ze niet op kantoor? In een gemiddelde kantooromgeving gaan er aardig wat koppen koffie door op een dag. Hoe professioneel lijkt het dan als al die kopjes uniform zijn en uw logo dragen? Bij PromoBee bestelt u gemakkelijk koffiekopjes voor uw hele bedrijf, of er nu vijf of vijfhonderd mensen werkzaam zijn. U heeft keuze uit verschillende kleuren. Lever uw logo aan en wij drukken het voor u in haarscherpe fotokwaliteit. Zo bent u verzekerd van bedrukte koffiekopjes die passen bij uw bedrijf en die professionaliteit uitstralen.

Tijd voor koffie uit bedrukte koffiekopjes!

Met de koffiekopjes van PromoBee, bedrukt met uw logo of huisstijl, lijkt de koffie haast lekkerder te smaken. Daarnaast is een kopje bedrukt met uw logo niet alleen leuk en onmisbaar voor uw organisatie, maar kan het ook een leuk relatiegeschenk zijn. Wat dacht u bijvoorbeeld van twee gepersonaliseerde koffiekopjes in een luxe geschenkdoos met een zakje overheerlijke koffiebonen erbij? Wedden dat u zo indruk maakt op die ene belangrijke potentiële klant of loyale zakenpartner?

Bedrukte koffiekopjes bestellen bij PromoBee

U kunt bij PromoBee eenvoudig bedrukte koffiekopjes bestellen. Binnen een minuut ontvangt u een offerte op maat. Wanneer u uw logo uploadt ontvangt u binnen een uur een digitale proefdruk. Zo weet u precies hoe uw bedrukte koffiekopjes eruit komen te zien!