Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Katten krabpaal bedrukken

Katten krabpaal bedrukken?

Deze krabpaal is het perfecte geschenk voor jouw kat. De krabpaal heeft een zachte uitvoering, waardoor jouw kat lekker kan rusten. Daarnaast is de krabpaal voorzien van verschillende elementen waar hij/zij mee kan spelen.

 

Product samenstellen

Vanaf  0,89

1. Aantal
Wijzigen
2. Bedrukking
Wijzigen
Verzending (NL/BE) Gratis
Instelkosten Gratis
Per stuk  0,00 (excl. BTW)
Totaal  0,00 (incl. BTW)
Levering uiterlijk woensdag 31 juli - spoedlevering op aanvraag
Hulp nodig? Direct chatten
Chat gesloten , open vanaf 09:00
  • Prijs is inclusief instelkosten, bedrukking en verzending
  • Gratis 3d visualisatie binnen 60 minuten
  • Gratis sample per post verstuurd

Katten krabpaal bedrukken

  • Levering uiterlijk woensdag 31 juli
  • Minimum afname: 50 stuks

> Deze krabpaal is het perfecte geschenk voor jouw kat. De krabpaal heeft een zachte uitvoering, waardoor jouw kat lekker kan rusten. Daarnaast is de krabpaal voorzien van verschillende elementen waar hij/zij mee kan spelen.   Uw eigen speelgoed bedrukken kan al vanaf 50 stuks, vraag nu uw offerte aan!

Deze krabpaal is voorzien van twee ballen voor continu speelplezier en een basis met gaten om verrassingen in te verbergen, die ontdekt kunnen worden tijdens het spelen. Deze krabpaal is niet alleen erg geschikt om mee te spelen, maar ook om te rusten dankzij de zachte vachtvoering. De krabpaal kan bedrukt worden met jouw logo in 1 kleur.

 

Diameter: 26,5 cm

Aantal
50
100
250
500
1000
2500
5000
10000
Bedrukking
Geen
1 kleur

Bedrukking

Bestanden uploaden
Je kunt gemakkelijk en snel bestanden toevoegen aan je bestelling in het afrekenproces. In de winkelwagen staat een button waar je jouw bestanden toe kunt voegen. Heb je er voor gekozen dat PromoBee het ontwerp maakt? Dan is het mogelijk om hier ondersteunend materiaal bij te voegen zoals logo’s, foto’s of overige bestanden. De maximale upload grootte is 100MB.

Meerdere bestanden of groter dan 100MB?
Zijn je bestanden groter dan 100MB of wil je in 1 keer meerdere bestanden uploaden? Maak dan gebruik van Wetransfer. Gebruik hierbij info@promobee.nl als e-mailadres.

Controle
Voordat we tot bedrukking overgaan, controleren we uw ontwerp op diverse punten. Mochten we problemen ontdekken, dan brengen we u op de hoogte.

Vragen over uw digitale ontwerp?
We staan klaar om al uw vragen rondom het digitale ontwerp (en overige vragen) te beantwoorden. Schroom niet en neem contact op via: 0528 – 85 11 55 of info@promobee.nl.

Levertijd

Levertijd
De levertijd van dit product is 5 werkdagen. Bezorging is gratis.

Track & trace
Zodra uw producten gedrukt zijn ontvangt u een track & trace code.

Spoedlevering
Mocht u te maken hebben met een deadline? Vraag dan via de normale procedure een offerte aan via onze website en vermeldt bij deze aanvraag de datum waarop u de producten uiterlijk nodig hebt. Wij zullen dan ons uiterste best doen om de bestelling op tijd af te leveren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Katten krabpaal bedrukken” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *