Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Webcam covers & muismatten

Bent u op zoek naar een webcam cover of muismat die u kunt laten bedrukken in uw huisstijl? Dan bent u bij PromoBee aan het juiste adres! Bij PromoBee vindt u verschillende webcam covers en muismatten die geheel te personaliseren zijn met uw logo of huisstijl.

Een webcam cover is gemakkelijk aan te brengen op uw laptop over uw webcam. Hiermee beschermt u uzelf tegen webcamhackers met kwade bedoelingen. Door middel van het schuifje van de webcam cover kunt u uw webcam binnen een handomdraai weer onthullen als u deze wilt gebruiken. Bij PromoBee bestelt u gemakkelijk een webcam cover bedrukt met uw logo. Dit is mogelijk vanaf honderd stuks. Upload uw ontwerp en ontvang binnen een uur een digitale proefdruk. Tevreden? Dan kunt u net zo snel uw bestelling plaatsen.

Toon prijs

Toont alle 6 resultaten

Sorteer op

Bedrukte webcam covers

En webcam cover zorgt voor een veilig gevoel. Ze zijn klein, maar hebben een grote impact. Daarnaast zijn ze bij PromoBee volledig te personaliseren en hebben ze een scherpe prijs. Dit zorgt ervoor dat een webcam cover de ideale give-away is tijdens beurzen, evenementen en campagnes.

Bescherm uw klanten tegen webcamhackers

Tegenwoordig zien wij dat vrijwel elke laptop een ingebouwde webcam heeft. Helaas zijn deze webcams ook erg makkelijk te hacken. Zo kunnen hackers meekijken via de camera, ook wanneer deze niet in gebruik is. Dat is natuurlijk erg vervelend en onwenselijk. Een webcam cover zorgt ervoor dat webcamhackers geen toegang mee hebben tot uw beelden. Deze kleine aanpassing kan dus een erg veilig gevoel geven. Hoe mooi is het als dat veilige gevoel wordt gekoppeld aan uw merk? Daarom hebben we bij PromoBee verschillende webcam covers die volledig te bedrukken zijn in uw huisstijl. Maak uw ontwerp, upload het op onze website en ontvang binnen een uur een digitale proefdruk. Daarna gaan wij voor u aan de slag om uw webcam cover te laten bedrukken in haarscherpe fotokwaliteit. Precies zoals u van ons gewend bent!

Muismat bedrukken

Wie graag of veel werkt met een muis, weet het al: een muismat is onmisbaar bij het gebruiken van een muis. De bedrukte muismat van PromoBee is aan de bovenzijde voorzien van laminaat, wat zorgt voor een vloeiende beweging van de muiscursor. De meeste muizen tegenwoordig maken gebruik van een laser. Hierdoor is het extra belangrijk dat het oppervlakte waarop de muis gebruikt wordt, glad is.

Met de bedrukte muismat van PromoBee hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Daarnaast is er niet alleen gedacht aan de bovenkant van de mat, maar ook aan de onderkant. De onderkant is voorzien van een rubberen mat waardoor er altijd voldoende grip aanwezig is: ongeacht op welk oppervlakte u de muismat gebruikt. Zo zorgt de muismat voor een optimale muisbeleving. En met uw eigen ontwerp als bedrukking, is deze muismat perfect voor uw bedrijf of als relatiegeschenk!

Muismat voor uw bedrijf

Wilt u graag eenzelfde muismat bij iedere pc in uw bedrijf? Hoe leuk is het dan als u een muismat heeft, bedrukt met uw logo of ontwerp waar uw medewerkers elke dag weer vrolijk van worden? Met overal dezelfde muismat zorgt u voor een uniforme uitstraling die professioneel en strak overkomt. Daarnaast kunt u een muismat natuurlijk ook perfect inzetten als relatiegeschenk of als weggevertje op een beurs.

Upload uw logo of ontwerp en ontvang gratis en vrijblijvend een digitaal ontwerp van uw product. Ook kunt u een sample aanvragen zodat u de muismat zelf kunt testen en kunt zien welke hoogwaardige kwaliteit de bedrukking heeft.