Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Puzzel bedrukken 1000 stukjes

Legpuzzel bedrukken?

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor jouw klanten en relaties? Denk dan eens aan een leuke legpuzzel. Deze puzzel bestaat uit 1000 stukjes. Zowel de puzzel als de doos kunnen volledig gepersonaliseerd worden.

Met deze puzzel zorg jij niet alleen voor vermaak, maar ook zorg je ervoor dat jouw bedrijfsnaam goed opvalt en vaak gezien wordt. Puzzels kunnen we al bedrukken vanaf 100 stuks

 

Product samenstellen

Vanaf  4,39

1. Aantal
Wijzigen
Verzending (NL/BE) Gratis
Instelkosten Gratis
Per stuk  0,00 (excl. BTW)
Totaal  0,00 (incl. BTW)
Levering uiterlijk woensdag 14 augustus - spoedlevering op aanvraag
Hulp nodig? Direct chatten
Chat gesloten , open vanaf 09:00
  • Prijs is inclusief instelkosten, bedrukking en verzending
  • Gratis 3d visualisatie binnen 60 minuten
  • Gratis sample per post verstuurd

Puzzel bedrukken 1000 stukjes

  • Levering uiterlijk woensdag 14 augustus
  • Minimum afname: 100 stuks

Legpuzzel bedrukken? Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor jouw klanten en relaties? Denk dan eens aan een leuke legpuzzel. Deze puzzel bestaat uit 1000 stukjes. Zowel de puzzel als de doos kunnen volledig gepersonaliseerd worden. Met deze puzzel zorg jij niet alleen voor vermaak, maar ook zorg je ervoor dat jouw bedrijfsnaam goed opvalt en vaak gezien wordt. Puzzels kunnen we al bedrukken vanaf 100 stuks   Uw eigen spelletjes bedrukken kan al vanaf 100 stuks, vraag nu uw offerte aan!

Deze puzzel, bestaande uit 1000 stukjes, is volledig te personaliseren. Daarnaast wordt de puzzel in een doos geleverd, ook deze is volledig te personaliseren.

De legpuzzel is volledig te personaliseren met een eigen design

Afmetingen
Puzzel: 65x65cm (ronde vorm)
Doos: 22×19.7×7.5cm
Aantal
100
250
500
1000
2500
5000
10000

Bedrukking

Bestanden uploaden
Je kunt gemakkelijk en snel bestanden toevoegen aan je bestelling in het afrekenproces. In de winkelwagen staat een button waar je jouw bestanden toe kunt voegen. Heb je er voor gekozen dat PromoBee het ontwerp maakt? Dan is het mogelijk om hier ondersteunend materiaal bij te voegen zoals logo’s, foto’s of overige bestanden. De maximale upload grootte is 100MB.

Meerdere bestanden of groter dan 100MB?
Zijn je bestanden groter dan 100MB of wil je in 1 keer meerdere bestanden uploaden? Maak dan gebruik van Wetransfer. Gebruik hierbij info@promobee.nl als e-mailadres.

Controle
Voordat we tot bedrukking overgaan, controleren we uw ontwerp op diverse punten. Mochten we problemen ontdekken, dan brengen we u op de hoogte.

Vragen over uw digitale ontwerp?
We staan klaar om al uw vragen rondom het digitale ontwerp (en overige vragen) te beantwoorden. Schroom niet en neem contact op via: 0528 – 85 11 55 of info@promobee.nl.

Levertijd

Levertijd
De levertijd van dit product is 5 werkdagen. Bezorging is gratis.

Track & trace
Zodra uw producten gedrukt zijn ontvangt u een track & trace code.

Spoedlevering
Mocht u te maken hebben met een deadline? Vraag dan via de normale procedure een offerte aan via onze website en vermeldt bij deze aanvraag de datum waarop u de producten uiterlijk nodig hebt. Wij zullen dan ons uiterste best doen om de bestelling op tijd af te leveren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Puzzel bedrukken 1000 stukjes” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *