Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Puzzels

Puzzels zijn tijdens de lockdown wederom populair geworden. Wat veel mensen echter niet weten is dat puzzels perfect te personaliseren zijn. Je kunt er geheel eenvoudig een eigen ontwerp op laten bedrukken. Met de bedrukte puzzels van PromoBee heb je namelijk een origineel relatiegeschenk of misschien wel een tof geschenk aan je medewerkers. Laat nu jouw eigen puzzel bedrukken met een logo of tekst naar keuze. Onze bedrukkingen zijn in haarscherpe fotokwaliteit. Fullcolour behoort ook nog tot de mogelijkheden. Bekijk snel de puzzels en kies welke best bij jouw bedrijf past. Ben je er nog niet uit wat de mooiste bedrukking is? Onze designers staan voor je klaar. Neem contact op met onze designafdeling via info@promobee.nl of bel voor snel en persoonlijk advies naar 0528- 85 11 55.

Toon prijs

Toont alle 7 resultaten

Sorteer op

Puzzels bedrukken als relatiegeschenk

Via onze webshop kun je diverse producten laten bedrukken. Sommige artikelen worden vaak door bedrijven gekozen. Goede voorbeelden hiervan zijn het laten bedrukken van tassen, waterflessen, koffiemokken en nog veel meer. Tegelijkertijd wil je wel dat jouw geschenk opvalt. Een Puzzel als promotiemateriaal zal zeker opvallen, zowel bij een zakelijke relatie als bij andere mensen die dit relatiegeschenk te zien krijgen. De puzzel bestaat dan immers uit jouw eigen ontwerp. Dus een logo of afbeelding. Waarbij de puzzelaar goed moet focussen om het ontwerp passend te maken en de puzzel helemaal af te krijgen.

Wat maken spellen als relatiegeschenk een goede keuze?

Spelletjes als relatiegeschenk is ten eerste een originele keuze. Daarnaast heb je bij onze online shop de keuze uit meerdere soorten cadeaus. Zo kun je bijvoorbeeld diverse spellen bedrukken. Denk aan Memory & kwartet, speelkaarten of buitenspellen.  Je bepaalt  zelf de bedrukking. Vaak wordt er gekozen om de naam en het logo van een bedrijf op het speelgoed weer te geven. Dit relatiegeschenk wordt altijd gewaardeerd.

Puzzelboekjes bedrukken?

Bij promobee maken we verschillende puzzel boekjes met opdruk. Denk hierbij aan een kruiswoordpuzzel, sudoku puzzel of een puzzelboekje gemaakt speciaal voor kinderen of onderweg.  Eem bedrukt puzzelboekjes is een leuk relatiegeshenk die bij een grote doelgroep in de smaak valt.

Bedrukte spellen van PromoBee

Een spel met een eigen ontwerp bedrukt is leuk om weg te geven aan jong en oud. PromoBee heeft allerlei spellen die je kunt laten bedrukken met een eigen design. Denk bijvoorbeeld aan domino, mikado of schaaksets. Spelletjes zijn het perfecte middel om te ontspannen en hoe leuk is het dan dat jouw eigen logo of design op deze spellen staat? Met de bedrukte spellen van PromoBee heb je een origineel relatiegeschenk of misschien wel een tof geschenk aan je medewerkers. Laat nu jouw eigen spel bedrukken met een logo of tekst naar keuze. Onze bedrukkingen zijn in haarscherpe fotokwaliteit. Fullcolour behoort ook nog tot de mogelijkheden. Bekijk snel memory spellen en kies het bedrukte spel dat het best bij jouw bedrijf past. Ben je er nog niet uit wat de mooiste bedrukking is? Onze designers staan voor je klaar. Neem contact op met onze designafdeling via info@promobee.nl of bel voor snel en persoonlijk advies naar 0528- 85 11 55.