Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Drinkbekers & waterflesjes

Drinkbekers bedrukken doe je bij PromoBee. Een drinkfles is een item dat je altijd kunt gebruiken. Als je aan het werk bent op kantoor, is het altijd fijn om een drinkfles met water bij de hand te hebben. Maar ook als je aan het sporten bent, kan een drinkfles je verfrissing brengen. Binnen het assortiment van onze webwinkel tref je drinkbekers in allerlei soorten en maten aan. Je profiteert bij ons van scherpe prijzen, waarbij je jezelf nog meer korting per stuk kunt geven door groot in te kopen. Daarnaast bieden we je voor iedere aankoop een gratis sample, gratis digitaal ontwerp en gratis verzending. Daarom koop je jouw relatiegeschenken en promotiematerialen bij PromoBee.

Toon prijs

Resultaat 1–15 van de 18 resultaten wordt getoond

Sorteer op

Waarom laat je een drinkfles bedrukken?

Het oppervlak van een drinkbeker bevat genoeg ruimte om voorzien te worden van een bedrukking. Je bepaalt zelf het design dat je hierop laat plaatsen. Weet je niet zeker wat je wil? Dan maken wij enkele digitale voorbeelden voor je, die naadloos aansluiten op je huisstijl. Iedereen kan een drinkfles gebruiken. Het is één van de meest functionele items uit ons assortiment. Bovendien zijn er diverse situaties te bedenken waarin je gebruikmaakt van een drinkbeker. Thuis, op kantoor, onderweg of als je aan het sporten bent bijvoorbeeld. Hierdoor zijn drinkbekers uitmuntende promotieartikelen en relatiegeschenken.

Drinkbekers bedrukken als relatiegeschenk

Mensen waarderen relatiegeschenken waar ze iets aan hebben. Het is één van de redenen waarom pennenhet altijd goed doen als relatiegeschenk: mensen hebben ze nodig tijdens hun dagelijks leven. Drinkbekers zijn tevens een goed voorbeeld van items die mensen tijdens hun dagelijks leven kunnen gebruiken. Als we onderweg ergens naartoe zijn, nemen we graag een drinkfles mee zodat we onszelf kunnen blijven hydrateren. Maar ook tijdens het werk of thuis vinden we het fijn om een drinkbeker bij de hand te hebben. Een opvallende bedrukking valt bovendien op bij omstanders. Hierdoor is een drinkfles ook een uitstekend promotieartikel.

Drinkflessen in allerlei soorten en maten

Drinkflessen kun je met van alles laten bedrukken, waaronder je logo en tekst. Wij hebben meerdere soorten drinkbekers op voorraad, zodat er voor ieder wat wils is. Hierbij heb je de keuze uit verscheidene kleuren, van grijs tot aan paars. Ook op het gebied van de opdrukkleuren heb je veel keuze. Je bepaalt zelf of je kiest voor één kleur of een Full Colour opdruk. Zelfs de kleur van de dop kun je zelf bepalen. Dat is de flexibiliteit die je gewend bent van PromoBee.

Drinkbekers bedrukken en bestellen bij PromoBee

Binnen het uitgebreide assortiment van PromoBee ontdek je drinkflessen die perfect zijn als relatiegeschenk of promotiemateriaal. Al vanaf 25 stuks kun je drinkbekers inkopen. Hoe meer flessen je koopt, hoe lager de prijs per stuk zal zijn. Wil je de mogelijkheden ontdekken? Neem een kijkje binnen onze webwinkel of vraag een gratis offerte aan.