Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Kartonnen bekers

Plastic of kartonnen bekers, bedrukt met je eigen logo of huisstijl, mogen natuurlijk niet ontbreken bij een evenement. Je wilt natuurlijk dat je gasten – of dat nou (potentiële) klanten zijn of zakelijke relaties – genoeg te drinken hebben. Wat is er dan beter dat jij dat kunt serveren in deze prachtige bekers van PromoBee? Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze, of wil je een sample beker aanvragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan klaar om je te voorzien van het beste advies omtrent onze producten.

Toon prijs

Toont alle 5 resultaten

Sorteer op

Plastic ecocups bedrukken

De plastic bekers zijn te gebruiken op ieder evenement voor het uitschenken van drankjes. Je zou ze kunnen vullen met frisdrank, bier of wijn. Daarnaast zijn de bekers ontwikkeld om plastic afval te verminderen, want ze zijn herbruikbaar. Het hergebruiken van plastic bekers is vanaf 2021 verplicht geworden in Nederland. Bij PromoBee is het mogelijk om deze plastic herbruikbare bekers te bedrukken vanaf 6 stuks. De plastic bekers kun je door middel van statiegeld systeem hergebruiken. Een bedrukte plastic beker is een ideaal reclamemiddel.

Kartonnen bekers bedrukken

De bekers uit de webshop van PromoBee zijn gemaakt van karton en voorzien van een milieuvriendelijke, biologische coating. Voor bedrijven en verenigingen die veel geven om maatschappelijk verantwoord ondernemen, bieden de kartonnen bekertjes uitkomst. Een duurzaam alternatief van de plastic bekertjes en bij Promobee voor een zeer aantrekkelijk tarief verkrijgbaar.

Bedrukte kartonnen bekers voor het hele jaar

Bij PromoBee vind je bedrukte kartonnen bekers voor ieder moment van het jaar. Zo kun je de bekers gebruiken om het gehele jaar door verfrissende drankjes uit te delen tijdens bijvoorbeeld (sport)evenementen, beurzen of campagnes. De kartonnen bekers zijn geschikt voor zowel warme als koude dranken. Hierdoor kun je ze ook gebruiken om tijdens de kille winterdagen heerlijke warme chocolademelk uit te delen, of misschien serveer je er wel lekkere erwtensoep in. Door het sterke karton met de milieuvriendelijke, biologische coating zijn de bekers en bakjes geschikt voor vrijwel alle dranken en lekkernijen: van sportdranken tot koffie, en van ijs tot erwtensoep!

Kartonnen bekers met jouw huisstijl

De kartonnen bekers van PromoBee zullen altijd een goede indruk achter laten. Wanneer de bekers bedrukt zijn met een eigen huisstijl in haarscherpe fotokwaliteit, geeft dit een professionele uitstraling tijdens een evenement, beurs of campagne. Door het materiaal – karton met een milieuvriendelijke coating – zijn de bekers duurzamer dan de alternatieve plastic bekertjes. Deze bekers zijn dus de ideale uitkomst voor bedrijven en verenigingen die maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben staan.

Bedrukte kartonnen bekertjes in verschillende formaten

De prijzen van de kartonnen bekertjes in de webshop van Promobee zijn inclusief full colour bedrukking. Naast de formaten;

  • 100 ml
  • 200 ml
  • 300 ml
  • 400 ml
De kartonnen bekers worden uiteraard altijd full colour bedrukt in haarscherpe fotokwaliteit, zoals je van PromoBee gewend bent. Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Onze klantenservice helpt je graag verder.